Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Dagens

SHIRLEY CLAMP - Du är allt




SHIRLEY CLAMP - Jag fick låna en ängel




jag börjar alltid gråta av jag fick låna en ängel, den är så himla fin..
jag bara älskar shirleys sångröst, önskar min var lika kraftfull!

dripp dropp it goes, dripp dropp..

13.00 -
it goes on, regnregn .. ska det hålla på såhär hela dagen eller aja .. kul då!
Idag skulle ju vi tjejer äta glass i solskenet men det värkade någon annan inte tycka. Så vi ska fika på ett mysigt fik straxt brevid där jag bor, ska bli kul att träffa alla tjejerna samtidigt, blir aldrig så längre.. för alla ska åka bort & några är hemma osv. men nu ska vi ta en lång härlig fika girls!




Lång härlig fika vart det.. mycket prat & många omgångar sötsaker!
Skulle inte druckit latten .. ajaj min mage får sååå ont av för mycke mjölkprodukter, vilket jag totalt glömde bort!
Men det glömmer jag inte efter dagens magkramper/illamåenden .. Men ialla fall det blev riktigt mysigt och att vi hann sitta så länge som 5 timmar, satt vi & bara hade hur kul som helst.. vi och vissa ämnen alltså det tar aldrig slut när vi väl kommer in på någonting! JAG ÄLSKAR ER TJEJER!

nattmys!

Hej på er där ute !
just nu sitter jag och myser i mitt rum med en skål jordgubbar & grädde och filt på axlarna. Funderade på att se en film men det blir alldeles för sent, det orkar vi inte. Och jag har tittat klart på min kära Sex And The City Box 1-6, om jag är ledsen? Jafan, vill ha mermer & se, vad ska jag glo på varje kväll då? Ingenting.. älskar den serien, funderade på Depserata? men det är inte lika kul för dom avsnitten har man sätt nydligen! Ge mig gärna lite tips ..absolut inte Greys & OC det funkar inte för mig. Kanske någon bra film. Skriv jätte gärna tips,till mig!



Men ialla fall igår från 18.30 satt jag barnvakt tills 21.30 skulle jag tro eller 21.50 typ.. ialla fall det var mys lilla hjärtat var vaken i ungefär 20 min efter att mamma & pappa gått ut .. så då la jag henne sen lite griniga blir vi på kvällen va? ingen välling ingenting så .. bums i sängen vart det för att sova och vi somnade fort, .. så då satte jag mig och tittade på några serier på tv:n kan fortfarande inte klura ut hur boxen funkar.+ att idag kunde jag inte heller hitta fjärkontrollerna? *jippie* fan .. otur eller , men det funkade att gå fram varje gång jag skulle byta kanal & sänka /höja ljudet.. aja saksamma.. sen kom dom hem tjänade ihop rätt bra på denna lilla kväll & ska sitta på Lördag och någon dag nästa vecka skulle jag tro.. aja mina vänner nu är det dags att avrunda för kvällen!

NATTI&PUSS!

Midsommarhelg!

Misdommarafton -
Det var riktigt mysigt med alla från vår närmsta familj kusiner, syskon, moster osv. mormor var även på plats vilket nog faktist gjorde alla gladare. Först ut till förrätt var Sill & Färskpotatis. Sen åt vi varmrätt supergod Lax i ugn & Färskpotatis och dom berömda Jul/påsk & midsommar köttbullarna (av ove). Sen kom det mest eftelängtade Efterätten mamma hade stått i ordentligt & bakat:
♥Jordgubbstårta tårtbotten av sockerkaka mamma bakade me. goda fyllningar!
♥Kladdkaka (av syster) med grädde & jordgubbar.
Äppelkaka på Sockerkaksreccept verkligen jätte gott.
Sen kom beskedet vi satt och väntade på min kusin fick sitt första jobb så nu bär det av ut i arbetslivet härligt värre så champange åkte fram mitt bland våran festlighet då vi satt och redan hade världens fest! Sen så vart det intriger över den där AbsolutCitronVodkan, ni är för roliga alltså..
Tack för ännu en otroligt mysig misdommarafton, bilderna kommer senare!



Lördag - regnregnreeeeeegn... usch&fy!



Söndag -
idag har jag varit med Lina min käraste & vi har pratatpratat i timmtal gått på stan & bytt lite köp som jag ångrat osv. sen kom vi ut till lina i midsommakransen var vrålhungriga gjorde ett bra köp Kina mat fritterat & ris.. urgott! Sen bar det av hem .. båda kände sig febriga tror vi fakstist hade feber båda två igår, stackars lina hade ialla fall feber igår, inte imorgon hoppas jag.. men hoppas hon är på bättrings vägen eftersom hon imorgon ska åka till filip i örebro!
Just nu sitter jag & syster här & mumsar i oss marängsviss precis som i lördags otroligt gott! Ska sätta igång att maraton kolla på Sex and the city, ovanligt va? hur kan man slita sig.. går bara inte sen blir kl. typ 3 då börjar det ljusna ute då inser jag att nu är det nog dags att sussa en sötsömn, måste jag ställa om dygngen så otroligt när jag har sommarlov? varför gör man det.. när man väl kan sova ut så tänker man men då drar jag ut på det lite till eller vaddå?..
Men nu ska vi glo vidare!

Här är en bild på min mumsiga marängsviss (tack mami):

Ingredienser:
♥Maränger
♥Grädde
♥Vaniljglass
♥ Jordgubbar (ist. för chockladsås)



PUSS n' NATTINATTI!

Torsdag!

Just nu sitter jag & njuter av min underbara reggae music ofcurse loveit!
Snart ska jag & Lina åka till min kära moder to get cash och sen ska vi åka till Solna Centrum & kika på Veromoda "Outlet" där, super schysst sen får vi se .. ska kika på bikini & shorts ovanligt att jag ska handla? Nej inte alls!
Kan fan aldrig låta bli, men nu ska jag springa & borsta håret & fixa mig lite smått välja klädsel för dagen blir hårt, så tråkigt väder!







'Ha en bra dag sötnosar!
PUSSHEJ!

inget för min del ..

Det blev inget MTV Selected för min del ialla fall, jag stannade inne i stan med Lina min kära, fikade & tog igen allting som vi inte pratat om som vanligt super mysigt. Sen så gick vi en promenad började genom hela slussen via vattnet ner mot slottet in till stan, kungsan sen skulle vi gå igen vår vanliga runda vid gamla stan sen så ångra vi oss och gick bort förbi centralen & sen gick vi en lååååång väg nere vid vattnet, har nog försökt förtränga den långa gatans namn, ärligt? helt väck! Så från kl. 20.30 tills kl. 23.00 gick vi en långprommenad, hamna inne vid Fridhemsplan otur med tunnelbandörrarna in till spärrarna dom vägrade o öppna sig, arg rebecca? japp! Men så kom vi äntligen ner till käära tunnelbanan en minut vi springer sen stannar vi, shit palla.. helt slut sen lixom 12 min på Fruängen i T-centralen kom hem kl. 23.30 då var det bara softa ner käka lite nattmat senare några avsnitt utav min favorit serie såklart, Sex And The City! ;)

PUSSHEJ!

natttimmar..

just nu sitter jag & chillar hemma hos haaamrins ofcourse :)
chillpill, for våran del sitter vid en dator utan dom tre sista bokstaverna, *jippie*
men ialla fall så skulle kanske min storebror ordnat biljetter till MTV Selected, for hans kusin ar Steve Angelo som ar en grymt bra DJ och ska vara med och avgora tavlingen, men nu blev det inte så men kanske att vi kan gå endå om elin kan skriva over biljetterna som ligger på henne till mig eller sofia så att vi kan gå, eftersom att det ar en gastlista som hon står med på eftersom hon vann biljetterna så hoppas det går att ordna over biljetterna till oss.
I really hope? .. tack ialla fall storebror som forsokte ordna det åt oss brudar, hade varit kul om du varit med dar också fan!
men nu ska jag kila .. borja tanka på refrengen lixom, laater babes.

PUSS&HEJ!

bloggen..

jag håller på  & fixar är inte klar, ordnar resten senare & då kommer bröllops bilderna super fina!

Till vårat vackra brudpar.

Om tårar kan uttrycka kärlek har jag uttryckt kärlek för er idag!
Om ett ord kan föra oss samman för gemenskap ska vi säga tusen,
mina käraste underbart fin vigsel, ni har många år att se fram imot tillsammans!


Jag älskar min storasyster från djupet av mitt hjärta
& Calle du är också så underbar, ni är så underbara!
För världen är ni två personer, för mig är ni ett tillsammans!




Kärlek & Lycko önskningar / Rebecca!


mera bilder kommer senare!

underhållning?

När jag är borta från Lör-Sön. har ni underhållning, Min kära vän Jesper som gjort ett roligt "projekt"med att folk kan kolla på honom 24/7 mellan 16/6-19/6 medans han är på Dreamhack. Så mina damer & herrar, ta en titt medans ni är ifarten!

Det var det sista för min del,

Imorgon 16/6 gifter sig min Storasyster & Calle äntligen,
Så då åker jag & syster till Rådmansö som ligger i Norrtälje
är borta 16/6-17/6 kommer hem Sön. eftermiddag eller kväll.
Kanske kan nås på mobilen i såfall Lördagkväll & ungefär hela söndagen!



Ha det så bra älsklingar, hörs & ses snart, PUSSHEJ!

Bröllopsklädsel/ Dagensköp

Bröllopsklädsel:
Begie-rosasajl till det.


Dagensköp:

Fredag!

Hej mina kära!
Imorse mötte jag Elin 11.05 som jag sa igår för att hämta kameran & efter det så var syster vaken så vi satte igång kl.12.00 att färga mitt hår det såg förjävligt ut, varför sa ingen något? herregud, men nu är det så himla fint kunde inte vara nöjdare så nu är jag svarthårig ialla fall, ser ut som jag skaffat nytt hår, det ser fräscht & inte risigt ut längre, så här kommer en före & en efter bild ialla fall!

Before - risigt/morgonruffs:         
                After - snyggt & fräscht!:
image182             image181

Otrolig skillnad, det faktist såg hemskt ut!

äntligen!

Äntligen bara för att jag gav upp drömmen om att hitta en klänning fann jag en blårandig kärlek inne på Zara med mamma helt underbar! Jag tror jag blivit kär ingenting kunde blivit bättre som Mercan sa - man hittar det i sista stund så är det alltid det är helt sant gumman! Jag är ialla fall super nöjd, nu är det bara till att hitta skor, ett nytt vitt skärp & en ljusblå eller vit tunnkofta, vilket måste gå på en liten summa. Men jag har ett skärp utifall som är till klänningen från början.

Imorgon ska jag: Ska färga håret på morgonen & så ska jag möta Elin min ängel kl.11 för att hämta hennes digitalkamera som jag ska få låna från Fredag tills Söndag, men mest välbehövd Från Lördag-Söndag för då är vi (jag&syster) på Storasysters & Kalles bröllop så den är väl behövd då, hann inte göra inköp av digitalkamera just nu får bli senare i Juni/början av Juli.
Tacktack elin du är min ängel du gumman
!

Dagensköp:




Monki:
Kjolen som jag såg på: StockholmStreetStyle hade hon sytt upp & självklart sådär snyggt i midjan så den såg mer slim ut i modellen, när jag väl fann den i affären såg den (uräkta), för jävlig ut som värsta yrvädret & en hel regnrock runt benen liksom. Tänkte att hon sytt upp den storleksmässigt i midjan o lite till, men hon hade gjort den helt egen hon borde designat om alla dom kjolarna sådär som hon gjort, typiskt också helt kär i den ville ju ha den vilket som i min garderob men Inte längre, ett rakt nej & inte mer med det. Det rosa linnet ska bli mitt!

Kan någon sy upp kjolen ungefär så åt mig?
Skulle jag bli överlycklig, hör av er isåfall!




PUSS&NATTINATTI!

ingen klänning?

Jag helt enkelt skiter i att försöka hitta någon klänning, hittar ingenting vilket gör mig upprörd, det är 3 days to go tills Lördagen den 16/6 är här då är det Storasysters Bröllop ämtligen, woho! Jag ska försöka leta högmidjekjol hittade en på H&M igår, men den kändes lite "billig/tråkig" för ett sommarbröllop & bröllop i huvdtaget.. & någon elegant blus till typ? Idag bär det av till Monki på Götgatan19 ialla fall, ska kolla på 3 saker där, lägger upp pictures nedanför.

.. så himla mysigt när regnet faller utanför fönstret, visst kalle?
missu baby!



Allt är ifrån Monki nedanför:
Första bilderna är Från Monki & Tredje lånad Från Sthlmstreetstyle


PUSSHEJ!

Lördag

Idag är det lika fint väder riktigt vaaarmt ute 29 grader i skuggan endast, solen skiner så vackért! Nu sitter jag här och degar, borde försöka få lite nytta gjord så får väl ta mig an lite städande i rummet och så men först några avsnitt av
Sex And The City som vanligt.. loveit :')

Senare ska jag försöka hinna med att färga håret på mamma, måste hitta någon hårfärg som passar mig? Svårt att bestämma mig ljusare eller mörkare? Ska jag ha röd nyans, brun nyans eller kanske ännu mörkare nyans än nu?

Ikväll ska vi iallafall på Släktfest en av mina sysslingar fyller år & hans mamma alltså min mammas kusin fyller också år, så då är det fest där ute i sköndal,
 det blir nog bra kusin kommer ju så då blire nog najs!

stuck on snook

image172

Underbara, lika bra varje gång dom uppträder tex. på NRJ in The Park säger bara helt otroliga!



Deras nyare låtar är grymma:
  • Har du tänkt på din egen begravning
  • Hiphop
  • Låtsas som att det regnar
  • Livet är underbart


Vilket jag vet att jag inte är ensam om att tycka,
så vi kan sitta o gunga i takt till dessa sköna låtar.

Långholmen & solsken

image169image168
image170


Mys ute med härligt folk riktigt najs, våran syssling Fredrik var också där och badade medans vi stekte ordentligt börjar man få en lätt huvudvärk på ingång? kanske.. Men nu ska man dra på sig dagens tredje outfit & ner för att fika med Izabellen & Syster på Deja vú är riktigt fika sugen. Sen blire chill med lite folk. :)

skolavslutning 8/6

Äntligen har vi fått sommarlov, kan det bli bättre nej men det känns ofattbart? att vi redan gått ut 8an, känns som att vi gick ut 7an igår typ. Men nu ska jag njuta/vila ut mig till max, otroligt mycket helt enkelt!

Här kommer lite sommar bilder:


        Gotland04.         Vattenvatten..          Cafémys.


  • Grattis kusin igen 5/6 till studenten!
  • Grattis Sofia till din übersöta Lillasyster som kom igår 7/6.
  • Grattis Andres till Studenten :'D Om 20 minuter från att jag skrev detta!

värmen är här för att stanna?

image162image161

Vi vart helt sålda när vi såg det, tror det blir dessa söta utomhusmöblerna, till balkongen & inte nog med det ska vi fylla balkongen med massa färgglada blommor!

Tisdags 5/6

Igår tog min otroligt numera vuxna kusin studenten, fatta underbart?
Citat på kortet som mamma köpt är så du kusin.
utanpå: "Nu är det slut .. innuti: Tack för att du stog ut "
Eller vad säger du själv? - bra drag där mami! ha.. Du valde själv att inte ha någonting stort, vilket jag hade tyckt varit roligare?, men min & nathalies studenter blir inte lungna för fem öre , som mam' sa själv. :'D

Önskar dig all lycka i framtiden ialla fall kusin, GrattisGrattis!


image158

List

Fixar resten i bloggen imorron, skrikiga färger jag vet! haha


Ditt namn:
Rebecca Hermansson
Längd: 165 cm
Spelar du något instrument: Nej
Vem är snyggast: O, hunk!
Vem vet mest om dig: A. (min otroligt bra killkompis)
Vad vill du ha just nu: En puss
Vilka sjukdomar har du: Ingen alls!
Fobier: ohygieniska ting.
Känner du en snygg kille: Ja faktist.
Har du körkort: Nopps
Åsikt om jultomten: mullig & gullig
Vill du gifta dig: Vem vill inte?
Tycker du att du är attraktiv: Det är väl upp till dig?
Din hårfärg och frisyr: Mörkt och axellängd typ..
Skolväska just nu: Friis & Company

Har du glasögon: Endast Solglasögon
Hur ser din plånbok ut: Svart med Blingsmycke
Favorittv-program: Desperat Housewives
När ska du festa nästa gång: bra fråga?
Vad köpte du senast: Cosmopolitan & Skor
Hur mycket pengar har du: 1000:-
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är Rebecca!
Senast kramat: Min kära mor

Stjärntecken: Vattuman
Ögonfärg: Mest Svarta, men lite bruna.

Kroppsform: Kort
Kall favoritdricka: Pago Jucie
Varm favoritdricka: Caffé Latte.
Säger ofta: men gud..
Saknar du någon:
Ja, det gör jag
Du fikade senast: Igår.
Senast sedda film: Minns inte..

Hur känner du dig nu: Väldigt trött
Kan du laga mat: Ja, alla älskar min mat.
Vad pluggar du: Går i ögstadiet
Vad tycker du om fötter: vem brry sig?
Snarkar du: Nej
Har du homofobi: Verkligen inte, det är bland de värsta jag vet!
När och varför grät du senast: Kände mig riktigt trött på allting ..

Lördag/ Söndagsmorgon

Igår satt jag barnvakt åt lilla E, vilket var super mysigt vi åt mat och sen lite jordgubbar som hon älskar, vem gör inte det? Ialla fall så sen lekte vi lite o gosa, men sen dög ingenting då var klockan 20 över 7, med E på armen försökte jag hälla upp vällingen i flaskan & in med den i miron men allting var ett helvete så trött man var, så då fick favorit "snuttefilten" åka fram i famn så ingen välling ingenting bums i säng efter nattkläderna åkt på. Sen gjorde jag typ ingenting .. Tittade på film på 5an kunde ju inte klura ut hur boxen funkade, och jag glömde ju att fråga K eller D innan dom åkte iväg. men det var en mysig kväll ialla fall somnade runt 10 i 1.


Idag vakna jag väldigt tidigt för att vara mig 07.20 eftersom att E va så glad och satt o skrattade medans hon drack sin välling, så gick jag upp direkt istället och käka lite fil med jordgubbar, stora favoriten såhär när sommaren är pågång. Sen så kände jag att jag kunde lika gärna göra mig iordning på engång och sen kl. 11.00 ska jag åka in och försöka hitta en klänning och skor till Avslutning, Studentfirande på tisdag, Födelsedagsfest för släktingar på lördag & sist men inte minst S (storasyster) & K Bröllop den 16/6. - Längtar så otroligt mycket måste hitta en klänning dit och inför annat kul som är på ingång, fullt ös medvetslös? ..

Sarah Dawn Finer - I remember love



Jag kan inte förstå att hon körar bakom folk, hon borde köra framför åt folk som inte kan sjunga. I dom jobb jag hört/känt till att Sarah gjort vet jag att hon jobbar för folk som 'icke' kan sjunga sorligt, eftersom att hon har en grym röst själv, bäst av allt på thevoice morningshow när man fick reda på att det är hon som sjunger: The voice of hiphop and rnb, då blev jag faktist riktigt förvånad kan ni tro, för det kunde jag verkligen inte tänka mig! .. haha

Denna sång är så himla vackér blir alldeles
rörd när jag tänker låten väcker minnen..

RSS 2.0