Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Lista befor sleep..

[ ] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner
[ ] Det finns en pool på din gård.


[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.


[x] Du får tillåtelser. (?)
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.


[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du har vänner.


[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nickname.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden i texten i 5 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.


Torsdag..

Jag måste påstå att ibland känner jag mig bättre och andra gånger sämre .. men det går i vågor som en berg o dalbana så att säga musiken gör att jag kan tänka klart att jag kan få känna mig som jag gör, utan problem! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska lägga in en lista sen ska jag nog sova .. är så himla seg och behöver sova för en viss herre prata hela natten!

PUSS GODNATT FOLK!

LISA LAVIE - Angel

Part I


Part II



SHE IS GREAT!
Är helt fast nu lyssnar om och om igen. Såg också att hon är fan "känd", sverige kom igen?
Gillar verkligen soundet av hennes röst och hennes sätt att framföra sina låtar, kör bara!

and it hurts with every heartbeat..



Robyn - en barndoms favorit !

ingenting är som förut..

Försöker gång på gång, men jag måste få ta allt det här i min tid och som jag nu ser det så ska jag bara kämpa för att inte få dåligt betyg i grundämnena vill säga icke godkänt då, men jag försöker och behöver få vara ensam det är inget annat som hjälper. INTE era tomma ord och lärare som tjatar på att det och det ska vara gjort det funkar inte för mig.
Men jag kommer bli bra allting kommer att ordna sig huvudsaken är att jag inte tänker negativt, det behövs inga retsamma kommentarer eller blickar. Jag vill inte gå in på skäl osv. så avslutar här.. tro vad ni vill men jag vill inte höra tack för mig!

Hörs när vi hörs.. Kram!
(Omtanke allt jag behöver inget annat elakt undvik det tack)

ALICIA KEYS - AS I AM

Här kommer några låtar jag fastnat för av många som vanligt på hennes nya skiva "As I Am" är lika såld på hennes nya album som hennes 2 andra har hennes första & andra skiva ska köpa hennes 3 skivan eller önska mig i julklapp. Något jag funderat över stort vad ska man önska sig?.. Har några få saker men blir nog inte så mycket i år tror jag även om endel kommer kosta lite mer så blir det nog perfekt och sen fyller man år ungefär 30 dagar efter jul. Menmen är helt såld på nya skivan jag SKAA gå på konserten i Sthlm absolut. Måste lägga mina händer på biljetterna snart känner jag innan jag ångrar mig för att jag inte gjort det tidigare och dom tagit slut! *hoppashoppas* Lyssna och njut!

Alicia Keys
- I need you



Alicia Keys - Where do we go from here



Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again






Kelian - Ken Ring




En av hans många låtar som satte sig rakt in i hjärtat bara för man kan känna igen sig på visst sätt i olika situationer från sin egen barndom som inte alltid varitså lätt, är helt såld Kelian är så söt och hans andra 2 barn med, så som den 4 som snart ryktas komma.. kommer säkert också vara sin far upp i dagen, lika vacker som sina syskon ska vi slå vad? Behövs inte ens! Dessa låtar är från hans nya skiva börjar gråta när jag hör Bryter tystnaden sen en gamal låt jag gillar starkt är mitt hem blir ditt hem.. så himla fin. Han har verkligen kärlek till sina barn no matter what!

Nu ska jag iväg och sitta barnvakt till Lilla E måste byta om först så har lite bråttom skriver mera senare ikväll om jag inte slaggar hos brorsan eller hur det nu blir fårse..

Ha en mysig kväll allihopa.
PUSS & KRAM !

Update

Har inte hunnit sitta här alls och skriva har haft två stora arbeten som skulle in i skolan & sen har jag varit borta tills idag. Vi hade girls night & när vi kom dit hade J och S gjort super god mat till oss och dukat upp väldigt snyggt må jag säga, förrätt varm rätt och efterrätt, hur gott som helst tjejer tack! Det var faktiskt födelsedags firande/tjej middag för vår kära vän B för hon fyllde byxmyndig i torsdags sist ut och jag är först ut att fylla år, komiskt jag är äldst & hon yngst det är ett av många samtalsämnen vi diskuterade igår, hade så sjukt kul med er tjejer så jäkla länge sen vi hade så kul ALLIHOPA tillsammans, cant wait until the next time better be soon, vi hade tema kväll så gott det gick: S & J schoolgirls, A black-marilyn monroe, R naughty devil, B hawaiian girl, T hoe, E naughty Police och sist nen inte minst Z glam girl.
Bilder kommer snart blev massvis en del mindre fina och några videos men dom kommer inte upp här tror jag men några bilder.

Nu ska jag äta mat, magen kurrar..


PUSSHEJ så länge!

Digital eller System?

Egentligen vill jag ha en systemkamera men jag får nog vänta tills jag börjat jobba eller tills jag tar studenten, ja det får den som lever se.. Men tills dess får det nog ialla fall bli en reserv digitalkamera eftersom min mobil kamera inte är någon höjdare utom med ljust runt omkring men inte ens då är den någon höjdare! Så måste köpa en reserv kamera tills vidare funderar starkt på denna raring här nedanför rosa & den ska vara bra kan det bli bättre?

Casio EX-Z1050 Exilim Rosa

image326

Men egentligen vill jag ha en sån här underbar baby:

image327

Bikbok must haves!

Internet är bra bekvämt av sig, eller hur? Det är ju så bra man kan sitta och kolla igenom i lugn och ro, se det mesta inte allt men det är också kul att kanske hitta någonting ännu snyggare i affären. Men hemsidorna är bra för då ser man som sagt priser & nyinkommet i ordning, kan kolla innan man ska ut bland folkmassorna på stan.
Har hittat några plagg jag bara måste ha:

image325


Adam Tensta - They Wanna Know



Gillade honom starkt från första stund helt klart och jag gillar My Cool hans senaste.

- He is good !

vad tycker / är du?

Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln | Piercing i läppen
Nybäddat | icke nybäddat
MSN | Skype
Vit choklad | Mörk choklad
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummin | Halstabletter
Kärlek | Vänskap
Sova | Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder
Bevakare | Vänner
Småbarn | Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
Läppstift | Läppglans
Feber | Ont i halsen
Kallt | Varmt
Vatten | Oboy
Cider | Saft
Vinter | Sommar
Snö | Regn

Desperata Hemmafruar På TV!

image324


Tisdags kvällar kan man njuta ordientligt för det är mitt favorit program på tv ja dessa ladies ovan som ni ser i just love them all! Bästa serien ever, nu är det bara reklam ska springa tillbaka innan det börjar får inte missa en sekund. haha

Hörs senare igen, not until tomorrow tänkte slänga in mitt godnatt nu. PUSS!

En dikt om dagen bra för magen?

Jag tänkte börja skriva in dikter här på bloggen speciellt en del jag gjort själv, vore det något kanske? C skrev att jag skulle skicka dikter då kom jag på våran tid hon & jag hade då vi umgicks då skrev jag faktist en hel del dikter och var helt inne i diktstadiet eller vad man nu vill kalla det? Det tycker jag är rätt kul att se tillbaks på nu sitter och kollar igenom alla mina texter och sånt jag sparat har minst 100 dikter. Mer kommer senare lägger in en fin här nere tills dess som jag sparat, kommer skriva vilka som är mina men resten som jag sparat från internet får vara onämnda bara enklast att hålla koll på mina och dom som är publicerade av andra!






Om en droppe vatten var en kram, skulle jag ge dej havet.
Om ett moln var en puss, skulle jag ge dej himlen.
Och om kärlek var värme, skulle jag ge dej solen.


Kram = Havet och Puss = Himlen!

Buy tickets?

I ALICIA KEYS!

image323

Min absoulta favorit artist kommer till Sverige - Stockholm inte för första gången men sorligt nog var det speciell avent sist hon var här, så får passa på nu i Mars den 8 kommer hon hit. Men jag försöker hitta rätt sällskap? Alla ska tänka på det men jag säger bara skynda för jag ska gå det kan ni ge er tusan på! Ska bli grymt kul men låt biljetterna få ligga kvar där ett tag till som om dom väntade på deras bästa ägare (mig), haha

I´m going thats all I´m saying for sure!

First Day Of My Life..

Måndag kväll - Idag har jag varit hemma ingen bloggning blev av var fullt upptagen med annat tex. vila och så har jag fixat om bloggen utan hjälp som ni kanske ser? Är väldigt nöjd ialla fall hittils min andra gång har satt in nya saker & bilder ska fixa ny header imorgon eller när jag orkar ska också hjälpa Martina har jag lovat så det ska bli såklart! Men nu måste jag sova är lite lost i mitt liv just nu &  så behöver all tid för mig själv som jag kan få och mycket sömn så sovgott allihopa! Kan känna lite som den här texten i den här låten ja och typ 1000 låtar till kan stämma in så väl, det är det bästa med musik det känns som att den låten är meant to be for that moment osv.. Tycker ialla fall jag!



PUSS & KRAM!

Say it Right!

Jag bara älskar dom här två klippen på dom här små barnen kan se dom om & om igen.
Lätt road? Ja kanske, men erkänn det är roligt! Började gråta när jag såg sötungarna!



Say Fire Truck (Rated R)


Little girl wants to kick ask


Söndagkväll!

17 November - Jag hade den bästa kvällen med dig Lina som alltid tjejen, vi två genom allt verkligen! Först var vi och fikade på Fåtöljen vi satt där och pratade drack te & färskpressad apeslin jucie också jätte gott. Sen började vi gå mot stan, kom till slussen tog bussen in till Kungsträdgården och gick ända in till Odenplan där ifrån så typsikt oss fast att vi hade högklackat då menar jag real high heels. Har faktist skador efter detta event tyvärr mina fötter är körda. Ialla fall så kom vi till Odenplan där vi mötte E och två av hans polare nedanför porten ovanför där var det fest först tvekade vi och sen blev vi övertalade att följa med upp hade ialla fal jätte trevligt där och vi stannade lite längre än beräknat också först var vi påväg att gå men vi åkte upp igen och stannade kvar någon timme till vi kom hem 10 minuter efter Linas mamma haha alltså kl. 01.10 typ. Det vart en lyckad kväll ialla fall först var det så stelt, men vi träffade massa skönt folk där och Es ena killkompis var jätte trevlig så det ordnade sig snabbt det med och sen när vi varit där uppe en stund så träffa vi en väldigt trevlig tjej där på festen nämnligen killen som fyllde års flickvän hon var en jätte go tjej, det lättades upp sen ialla fall pga. henne faktist också! Eftersom jag inte vill skriva allt för mycket här om gårdagen så ska jag runda av här time för läggdags faktist är super trött.


- Ska börja tänka på att inte nämna folk i min blogg det är ingen av dom som gått med på att dom vill nämnas osv. så jag skriver bara första bokstaven men Lina vet jag att det är okej med så det är en helt annan sak.


Godnatt PUSS!

Lördagkväll

Igår var jag på Gymnasie mässan som sagt, fick med mig en hel del till med kataloger & info blad, så det är ju great. Nu sitter jag här lyssnar på hög musik ska sminka mig och sen packa lilla väskan ska sova hos Lina, väntar nu bara på att hon ska börjar åka mot mig så vi ska gå och fika sen får vi se vart kvällen leder helt enkelt!
Nu ska jag sminka mig och kila vidare..
PUSS & KRAM  - Ha en trevlig lördagskväll!


Lionel Richie & Bob Sinclar - All Around The World



Helt såld på låten lyssna & njut!

Tänk på det ni!

Har faktiskt inte haft tid med bloggning har haft massa inlämningsuppgifter, prov senaste veckorna och idag var det också Gymnasie mässan det var väl bra folk vill verkligen sälja sin skola så gäller att säga nej fort om man inte är intresserad. haha Fick med mig en hel del imorgon ska jag plocka med mig lite mera och sen får jag se vad jag väljer mellan står mellan tre linjer kanske fyra får se hur det känns senare med den fjärde som jag velar lite mellan.



Men men får se det sen som sagt. Ska hämta mera info imorgon och sen blir det fika med en av mina bästa killkompisar skall lägga mig nu så jag orkar upp imorgon och hinner duscha och allt innan school. Fick jätte bra idag på Bild-redovisningen riktigt stolt faktiskt jag har höjt mig i flertal ämnen på såhär kort tid fast nästan hela terminen har gått såklart men alltså.. Kändes rent ut sagt omöjligt, men börjar känna att ingenting är omöjligt så länge man har viljan & tror på dig själv.

- Tänk på det ni nästa gång ni påstår att ni inte kan,
vissa saker går ju inte men ingenting är omöjligt!


Nu är det sovdags, nattinatti. PUSS!

Grattis ASTRID!

image319


TEXTEN STÄMMER PERFEKT!

Denna underbara, varma & otroligt genom goa kvinna skulle fyllt 100 år idag!
Vad kan man säga? Man behöver inte känna henne personligen för att veta att hon är en genom go person (för det gör inte jag) kan tänka mig att många fler känner så, hennes tales sätt och allting hon gjorde var grymt! Ville bara ägna en tanke åt underbara Astrid Lindgren.
- Världens bästa sagor & Filmer har hon gjort utan tvekan!

INTERNET IGÅNG

Nu är internet igång tack vare...? MIG! Mamma tyckte vi skulle ringa för hjälp att lösa hela data problemet, men det tyckte inte jag så jag sa det gäller att ha tålamod mamma. ( vilket jag egentligen inte alls har i sådana tillfällen!) Jag ordnade det till sist igår kväll, *woho* :) Nu ska jag klä på mig & sen till skolan börjar om 30min, ikväll blir det lite mer bloggning måste ändå plugga på till ett prov också.


PUSSHEJ så länge!

Internet nere tills..

Mitt internet är nere tills på onsdag, fungerar förtillfället bara när man drar ur kontakten i modemet för 30sek och sen i igen ungefär 5-6 minuter o inte mindre sen är det samma visa igen,  blir bloggning från & med onsdag (MER) eftersom det hinner lägga av här imellanåt.


PUSS!  - Godnatt nu!

Mina stövlar.

Förra veckan köpte jag skor på Belle och det var ett par super läckra stövlar har användt dom högst 4ggr. Nu är dom paj sulan under skon har gått på mitten? Skon kändes konstig sa det till mamma innan då vi var ute såg en liten spricka när jag kom hem och lyfte på skon & där är det en spricka rakt över. Är väldigt irriterad just nu betalade jag 500kr för att skon skulle hålla 1 vecka lyckat liksom (?) Nej nu ska jag dra mig vidare snart time for food här hemma och nu ska jag vila på soffan ett tag.



Funderar på dom skorna istället och ett par stövlar med klack blir det kanske också? Fårse sen.
Någon som har tips skriv jätte gärna, det uppsakattas!

Pusshej!

Måndag - Hemma.

Denna dag spenderades hemma som hela helgen efter 'olyckan' som hänt.
Har feber & kallsvettas och jag mår uselt för tillfället, jag var torr & enbart irriterad runt ögonen smörjde in med kräm & sminkade mig som vanligt, men i lördags morse vaknade jag med att jag inte kunde öppna ögonen fick smått panik tänkte vafan är det här någon som limmat ihop mina ögon eller? Visste inte vad jagskulle ta mig till så jag började gnugga mig iögonen då jagkunde se pyttelite med ögonen tillräckligt för att ta mig till badrummet där satte jag på varm vattnet, stod där i minst 30 minuter gnuggade runt ögonen och då fick jag upp ögonen så jag kunde se helt. Jag såg förjävlig ut rent ut sagt då såg jag att mitt ansikte var svullet HELA kunde inte göra så mycket mer än att vänta på att svullnaden skulle avta från ansiktet. Idag när jag ser helt okej ut för att gå ut fick jag läkar tid så gick dit fick reccept på en kräm (som funkar suveränt, men svider som tusan. Och så köptes det med nästan havla apoteket, läpsyl, läppbalsam  osv. man kommer alltid på "saker man behöver". Den listan är nog alltid oändlig. ;)

Those Dancing Days "Hitten"



Now I know what I'm thinking and what I'm feeling, yeah!

RSS 2.0