Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

fika med bror

Nu ska jag iväg och fika med brorsan på söder, kommer väl hem runt halv 6 eller något.  BESOBESO!

Balen - Planering Krockar


Är med i bal kommittén (lite finare ord där), och så skulle en av mina nära killkompisar spela på våran bal men nu har han fått ett erbjudande utomlands såklart tog han det, jag är så glad för hans skull!  Och att han tog det, men nu håller jag på att fixa ny dj, antingen någon av dom 3 som han J tillfrågat eller så blir det en annan polare till mig som kan sin grej nästan enklast så, nu så dealar vi kring utrustningen & högtalare. Det ska nog gå finfint han är 90% säker än så länge.

Andra avenyn, better then best!

Andra avenyn, better then best säger jag bara, shit höll på att storkna när allt hände samtidigt missade sista halvtimmen för jag var tvungen att åka hem för att se desperata hemmafruar i tisdags så igår fann jag det & kollade klart, herregud roxannas "pappa" kom fram med sin lögn psyko man, bröllopet, deras mamma blev skjuten. Roxanna & david fick sin bebis, en liten flicka.

Andra Avenyn - Avsnitt 103

Diary

Alicia Keys & Jermaine Paul - Diary

Sensation White baby!

Om vi ska åka på Sensation White JA LÄTT!   HELT GALET GRYMT!
Tror det blir nästa år isåfall, längtar som en galning redan nu.


Stan & Balklänning

Idag var det meningen att vi skulle leta balklänningar men det går ju inte med folk som är helt omotiverade så jag kör på min som jag & Linn hittade inne i stan i lördags det är en långklänningen den är vit med bar rygg sen en bit ner på ryggen ner till svanken är det korsade sidenband.
Den är underbar!

Work and music.

Nu är ett arbete klart och nu ska de skrivas in i
ett Word dokument för att sedan skickas iväg.

Steve Angello @ Sensation White

pluggaplugga..


Nu ska jag göra iordning lite frukt och en vatten flaska och skriva två no arbeten & ett so och plugga in en del ord i so:n så det blir klart. besito besito!

STEVE ANGELLO & AXWELL LIVE @ ESQUE

STEVE ANGELLO & AXWELL LIVE @ ESQUE

tagga till ordientligt till deras musik, bara älskar det!

det är 17maj grattis norge & min namnsdag

Och idag är det 17maj grattis norge & min namnsdag.
Idag är det Rebecca i torsdags var det Sofia två gånger samma vecka. hurra hurra!

Hemma med linnsan & emmis

Nu har vi ätit middag för någon timme sen och käka lite jordgubbar, mumma så nu sitter jag här hemma hos systrarna linn är inne i duschen så jag lyssnar på musik och sjunger för full hals.. stackare. Vad ska alla göra ikväll då? våra planer blev inställda fy så trist med tanke på att det regnar så vi lär väl dra och fika eller något mys.

besito besito!



Jag och linn lunchade faktiskt på söder igår sen åkte vi till stan jag provade massa balklänningar, hittade en helt perfekt cremevit lång klänning underbar. - Bider kommer senare.

 

 


Kan inte bli finare!

Helt övernaturligt perfekt, en hög nivås kärlek där!

Ingen tyll klänning, vila hemma

Det blir ingen tyll klänning tjejen som martina "maila", svarade idag och klänningen är köpt på en numera okänd hemsida för 2 år sedan så det är ingen chans att försöka jaga den så imorgon blir det klännings hysteri med linn det klarar vi fint gumman! Så imorgon blir det till att fara ut på stan med Linn. Ska bli himla mysigt luncha lite umgås och prova klänningar m.m.

Nej nu är jag super trött ska vila ännu mer vilo kväll vet att det är fredag men är man trött så är man! Ska ta min Cosmopolitan som jag somnade med igår och läsa klart den i sängen, massa härliga kuddar en bra tidning och sen goodnight. Tomorrow guys, besobeso!

Skola och sen Klippte vi Sofia.

Idag gick vi bara några fåtal timmar och allt var slappt, najs. Efter skolan åkte jag, elin, bonnie och sofia hem till bonnie och klippte Sofia hon blev så sjukt snygg måste jag säga jag och bonnie klippte sofia, bonnie klippte på längden och jag klippte pannlugg på henne och forma frisyren framtill, blev faktiskt nöjd. Elin var med hon nörda vid datorn & fick vara lite assistent.. haha

Bilder kommer senare.

 Ps. hon ser typ ut som 18 nu som jag också gör i lugg (allmänhet) .. hihi

COSMOPOLITAN & TYLLKLÄNNINGEN

Nu har snälla Martina skrivit till tjejen som lagt upp annonsen om tyll klänningen på tradera så vi fårse om hon svarar *hoppas hoppas* innerligt, tack Tina också! Mamma kom upp med tidningen åt mig eftersom det är min namnsdag idag & på lördag. Tack mami!

Tyllklänningen.. någon som vet var ifrån?

Där är Tyllklänningen.. Pink Dream det allt jag kan säga vill så gärna ha den. Gaah!
Men har ingen aning om vart den finns eller märket så det är kört.


Kan någon vänlig person hjälpa mig, vet du något liknande?


Pink princess dream!

Balklännings problem..

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken klänning jag vill ha, färg och längd? .. Eller jo jag ska ha långklänning det är bestämt ialla fall, men ingen av dessa nedanför. Men något liknande, ville ha en tyllklänning som är en bit nedanför knäna men hittar ingen fin. Hjälp uppskattas otoligt - gärna rosa, rött eller vitt.


I'll be back before you know it!

Adam Tensta Feat.Sophia Somajo


Pumpas ut i mina högtalare lite för högt just nu!


Fairytopia RaRa Skirt



Flowerpower skirt, love it!

Idag är det SOFIA - min namnsdag!

Idag är det SOFIA - min namnsdag! Och grattis alla andra brudar som heter Sofia.






Update 17.20: Sofia & Sofie såklart.

desperate housewives

trogen tittare såklart!   nu börjar det igen efter paus..



Förstora ballerinas blir tofflor

Så kan man också göra med förstora ballerinas från förra årets sommarrea, perfekta tofflor bara sämsta kvaliten så dom har gått sönder i sulan där bak, vad har sofia gjort med min skor tro? haha .. Nejdå, dom fungerar att gå i så jag är nöjd.

loafers blir tofflor.

Lovlie dress!


Vad tycker du do we like it or not?


Dessa härliga är från favoriten Asos.com älskar deras kläder, klänningarna är underbara!



USHER LIVE I PARIS!

Vem tackar nej till att vinna resa och konsertbiljetter? Bara att svara på en frågan, är med & tävlar tror inte jag har så stor chans alls att vinna mest på skoj för min del. Jag och min tur i tävlingar är inte så mycket att skryta med, värt ett försök ialla fall.

tvungen att stänga av, låta bli..

tvungen att stänga av, låta bli. Bara få vara ifred har mina dagar, men snart är det över. Får hoppas alla har haft en bra dag trots det blåsiga vädret!

Nu är gymnasievalet klart..

Jag tänkte bara säga att Gymnasievalet är gjort och jag skriver ju för att kunna blicka tillbaka och minnas. Nu är det tid för läggdags, har väl inte så mycket mer att säga än det nej? Sov så gott.. Nattinatti folket!


Bild på Nicole Richie och lilla dottern som sover så fridfullt i mammas trygga famn.

En liten godnatt sång, Adele - Hometown Glory


Adele - Hometown Glory

älskar hennes sångröst så varm & härlig.

Twist Multi-Way Bikini

Bikini från Asos.com
Twist Multi-Way Bandeau Bikinin från Asos.com

Fast för rosa har alltid varit det. Just nu ska det helst vara Chock rosa och Hallon rosa!

Underbar helg med solsken!

Hello, kunde inte blivit bättre solsken varje dag värmen får en på sånt underbart humör älskar det så! Helgen blev bra ialla fall fredagen träffa mycker roligt & trevligt folk, de va najs. Det slutade med att alla drog utom jag & Sarah sen 20 min senare skiljdes vi åt, vi med.. Då mötte jag annat folk fortfarande nere i tanto. Men det vart bra för min del som sagt, även fast vi skulle grilla och annat skoj tillsammans nere i tanto synd att alla drog, utom jag & Sarah men är glad att jag chansade med att stanna kvar.

Lördag var soft till en början under kvällen tills vi inte hade något alls och göra grabbar ni är körigare än mina brudar, haha .. Var i stan ett tag innan jag åkte mot Bergshamra där grabbarna befann sig. Handlade en underbar topp ska lägga upp bilder sen det är ifrån favoriten Gina. Annars idag så ska jag bara städa och plugga klart, skicka in arbeten som måste in. Typiskt för mig när det är så härligt väder ute.

Bild - Privat!
Blicka ut över Tanto lunden!
Bild - Privat.

Sommarväder ute & 4 skolveckor kvar!

Man vill bara ut och njuta av vädret ta vara på soliga timmarna, men så måste man stay in school2 såklart. Matten går framåt jag får försöka så gott de går måste klara mig. Börjar tröttna på matten, fast jag är så glad att jag får chansen att ta igen & det är ändå kul när det går och jag kan lära mig nya knep, öva öva öva är det som gäller. Sen har jag So tills måndag förhör med läraren och sen har jag musikprovet som tydligen gjordes i morse kvar att göra, så det ska ordnas det var fler som inte gjorde provet vilket är skönt.

Annars så är det bara 4½ skolveckor (med arbetsdagar) kvar, nu är det ämnes vecka och vi har en ämnes vecka kvar dom här 4 veckorna som är kvar, efter det har vi Kärleks veckan då blir det 5 veckor ska bli grymt kul,.Samma vecka är det 9ornas bal och dagen efter 9iornas vår show, ställa upp eller kom igen brudar?



Skola sedan fika med bror & co.

Skola efter lunch idag, det går framåt nu är glad att det här ska gå vägen fan orkar inte annars, tack alla som tror på mig! Sedan fika med bror & co. först bara bror, jag och hans polare Robin sedan efter någon timme sådär kom syster & David också. Vi gjorde egentligen inte så mycket fikade lite och snackadeskit tills dom kom och sen drog vi efter en stund då köpte jag & syster Muffins på Blomms bageri, dom har dem godaste muffinsen i stan. *tjockis*



the best of my love

..ja låten är grym? Helt underbar, denna är till mina syskon.
Och jag tänker speciellt på mammas kusin och kusin barnen!



Nu ska jag slänga mig på soffan..

För nu börjar unga mödrar.. det är dock inge bra (danska alltså) .. Längtar tills det svenska kommer.

Söndagens middag

Det går snabbt och enkelt!
♦ pasta
♦ choritzo
♦ grönsallad
♦ babyspenat
♦ägghalvor



Provade Martinas middags tips  igår som hon la upp i söndags, det vart ialla fall hur gott som helst. - Mat är livet inte sant?

regnig valborg i tanto lunden!

Vi kom ner efter ett bra tag hemma hos mig jag & Lina, vi mötte Emelie & Christoffer och grillade i regnet, kallt som tusan men vi fick mat i magen så vem klagar, inte vi ialla fall. Sen satte vi oss i ett litet "lusthus" eller vad säger man(?) Där satt vi med radion i dunk dansa runt lite för att hålla värmen & drack gott tillsammans trevlans sällskap sen börja vi röra oss upp mot hornsgatan igen, där vi träffa lite mer folk så fortsatte vi. Hoppas alla hade en trevlig kväll! Först kom polisen och hälsa på oss efter att ha hällt ut några andra tjejers dricka men inte våran, det tackar man för! Så kom de också nattvandrare, fältare och checka läget.

image488

Vad gjorde du på valborg?

RSS 2.0