Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Höstlov och regn..

 Nu så har man höstlov  vilket känns great, har lite små planer inför lovet fårse hur det blir med det.

Veckoplanering:

Tisdag - Stan med j-enjen & sofialia.
Onsdag - Stan med girls.
Torsdag -
Fredag - Ett mini firande av halloween med girlsen & lite folk.
Lördag -  Filmkväll med mor.
Söndag - Träffa några i släkten.  Inställt pga. en operation och en cyckelolycka.

Update and I'm bringing sexyback!

Har haft en lugn helg med trevligt sällskap, idag mådde jag sisådär så blev hemma. Men imorgon ska jag gå börjar runt 13 slutar 17 så det känns mindre kul, nej juste vi har inte storkök imorgon så vi slutar kanske 3-4? vore toppen!

 Haha.. skämt osido med rubriken sexyback..  Har tagit mig ett träningspass i Yoga som fanns med i senaste Cosmopolitan tidningen. Det var hur skönt som helst, det ska jag definitivt fortsätta med! ;D

Väntar på att den nya datorn ska lagas hoppas det blir snart. Nu är det mycket planerat några helger framåt familjetillställningar m.m. så ska försöka skriva lite imellanåt endå då jag får tid över. Trist att jag inte får in bilder förtillfället
Nattinatti, besobeso!

weekend shopping!

Har inte fotat allting ännu så ska göra det imorgon & lägga in här samma med bilderna från igår , var ju på stan med lina innan förberdelserna hemma & köpten en underbart fin kjol, har köpt tre par skor med syster & vi delar på 2 par de tredje paret är ett par stövlar med klack som jag köpte för  lite dyrare pris.  Så 3 par skor, en tunika, en kjol köpte jag själv denna vecka & jag har fått en mascara, ansiktsprodukter, hårprodukter & ögonskugga av min kära mor.


Uptdate 8 Oktober: Får lägga in bilder senare i veckan ska försöka få tag på en laptop eller nått.. Datorn lär väl krascha igen om jag försöker lägga in något mer den la ju av iförrgår helt plötsligt fungera inget.. Snart ska vi få den nyare datorn fixad, det tacka man för.

4-5 oktober - The Hills maraton

Lördag - Jag är sjukt trött, mina fötter ömmar ännu, vi fick slita rejält som servitriser på bröllopsfesten igår. It was not worth it! Förstår helt ärligt inte hur dom kunde betala oss sådär dåligt blir fan arg & inte ens stå för taxiresan hem. Tur att jag höll mig i skinnet. Efter middag & tårta ó tillbehör som kaffe blev det dansgolv & en bar i rummet intill. Vi gjorde iaf. drinkar till oss själva & på beställning bakom  den fina "baren" då jag & empo stod där det var i det var kul. En kille lämna 300kr, 100kr var i dricks tilll oss men vi vågade inte ta dem för det var i deras dricksskål, synd att ett intryck från en person kan ändras så snabbt från jätte trevlig till ..   ska inte skriva vad här. Hade ialla fall trevligt samtidigt som det var; a living hell, ska jag säga men till alla andra trevliga personer som roa oss igår kväll tack! Nej nu bör jag runda av här bilder kommer imorgon efter skolan slutar tidigt imorgon yay!


Idag har jag & mamma lega på soffan & slappat kollat på The Hills längtar tills dem nya avsnitten börjar igen.
Har nog inte så mycket meratt säga, så nattinatt, beso!


RSS 2.0