Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

310109 - American apple pie

Något jag funderat på att tatuera in Angel of mine ska skissa lite på den snart.. lägger upp den sedan! :) Nu ska vi äta American apple pie här hemma som jag bakade igår, syrran e hemma en snabb visit byter outfit o drar sedan ut hur avundsjuk är man inte? ..  väldans men har inte så lång tid kvar, nej nu ska jag vara social bjuder på en bild på mig & elinpelin  från min födelsedagsfest förra fredagen! ;D Beso!

I love this girl!

310109 - hangingout

Hi everyone! Idag så har de varit slappt skulle gjort mig iordning o  åkt in till stan för att lämna tillbaks ett par pums som jag fick i födelsedagpresent, är inte så pigg på stan men jag får ta de imorgon näst sista dagen att lämna tillbaks dem så då får jag inte skjuta upp det mera.. Måste bara ta mig i kragen är så dålig på det just nu sen ska jag skriva mitt cv, plugga lite o så får vi se vad som händer ikväll .. partej kanske?  Om det händer något skoj så hojta är på!  Ciao så länge, besito besito!


Där är pumpsen som ska tillbaks, dom gjorde ontont på lilla foten.
Men rekomenderar dem  starkt om man gillar öppentå!


The City Theme Song For Whitneys New Show. Grym show gud vilka divor det finns där hon bor/lever Whitney is keping it real as always!
 PussyCat Dolls - Top Of The World

290109

Whats up? Här kommer en snabb update nu bara.. Fick sluta 1 timme tidigare idag på matlagningen galet najs vi lagade laxfiléer med pesto eller tandori blandning till det potatis & vitvinssås, det blev väldigt gott jag som älskar lax o ännu bättre när den är färsk love it! Matvrak som man är men har börjat äta små portioner i skolan så man inte går upp i vikt. Nej men nu ska jag laga middag här hemma pastagratäng med köttfärs blir nog gott speciellt med min goda bechamelsås i gratängen. Såg sista avsnittet av run's house idag fyfan dom är för roliga finns inget bättre ska nog ta o skriva till mtv att dom ska visa ha run's house i maraton istället för typ pimp my ride eller nått tråkigt , helt sjukt hur rolig den familjen är! Men ni får ha de så länge så hörs vi la ;)  besitobesito!


The entire Simmons family strikes a pose with their new baby sister, Miley Justine Simmons.


Mondotek - Alive, skön låt!


280109 - fadersfigur

Hello, har bloggtorka ingen ork att blogga helt enkelt när jag har det ska jag lägga upp bilderna från min födelsedags fest 1år kvar till frihet eller något nej men tills 18 såklart då jag får styra mitt liv själv, är hel nöjd med hur allt är nu har alltid min familj bakom mig ni är bäst! ♥   

- Är helt paff nu har en vecka gått och du ringde på min födelsedag, frågar mig själv om någon påminnde dig storasyster eller min kusin som bor i florida kanske? .. För du minns aldrig, aldrigaldrig våra födelsedagar vilket jag inte tror nu heller, hur gammal var jag sist du ringde o gratta mig i huvudtaget? 5-6år eller, det är sorligt..

Men ni får ha de bäst tills dess babes, ska bädda min säng nu & kolla på lite mer Run's House har ni inte sett det så checka deras serie på MTV  dom rockar som fan alltså kan inte sluta garva åt ett visst klipp its sick, their so funny! ;D besobeso!


sann kärlek

 bild;lånad.

God eftermiddag - Prinsesskalas.

Hello, jag lova ju att lägga upp bilder o berätta om min fest ska göra det ikväll dock har precis laddat in bilderna ska fixa liyahs födelsedagskort nu åt frida först och sedan kan jag blogga vidare här ni får nöja er med ett litet blogginlägg sålänge" beso! 

 - Kan säga att prinsesstårtan vart farligt god, visst bror?  & alla åt sisådär 2-3 bitar tårta dem vart  verkligen otroligt goda inte som att köpa en prinsesstårta fy, aldrig mer!


can't stop this warrior love

Etana - Warrior Love



Update: lovar att blogga imorgon o
 lägga in bilder från min födelsedagsfest igår! ;D beso beso!


Nytt skoval från bianco,

Det får helt enkelt bli ett nytt skoval från bianco kanske dessa som jag läger in nedanför fårse vad jag hittar för fint eller om jag väntar när vi är närmare inpå våren..


Tyvärr har dem öppentå men endå kolla så vackra dem är!
product view of: Sexy patent lace up
Dom här är jag galet sugen på men vafan finns dem? Hittar dem ingenstans..
product view of: Grace sandal


Nu står dessa näst om dem inte har öppen tå vill undvika det även om dem är vackra men mina fötter pallar inte en helkväll i så höga pumps om det är öppen tå framtill.


Imorgon gäller det!

Godkväll, nu har jag bakat grunden till mina prinsesstårtor det kommer bli super bra! ;D  hoppas att det räcker bara kanske ska baka en extra fårse om jag slänger ihop en imorgon innan jag drar till skolan eller nu? .. Ska fundera lite till. Just nu pumpar jag musik och planerar min outfit till kvällen, fårse vad jag kommer fram till fick mina skor som jag ville ha i födelsedags present föresten men dom var INTE bekväma så ska byta dem imorgon om jag hinner eller så gör jag det senare.. lördag ska jag jobba så lär inte blogga då under dagen! .. Bloggar lite mer imorgon om jag hinner lovar massvis med bilder ialla fall kameran är laddad! Besobeso! - Trevlig helg!


- Tack tina för lösen! :) kram!

Its my birthday today!


Foto By Moí, privat

Happy birthday to me!  ni glömmer väl inte att gratta mig? .. höhö
Nejdå, har fått en massa fina samtal, sms, mail & wall posts på facebook.
THANK YOU GUYS LOATS OF LOVE!

200109 - tuesday, prinsesstårta

Hello there! Nu är man vaken & ska äta frukost sedan fixa sig inför ännu en sen skoldag idag går vi sent, kom på att SHIT jag går ju sent på fredag också så ska försöka lägga upp en plan på hur jag ska lösa allt så det är klart att det är fixat i lokalen och klart så man slipper göra det med och jag bara kan göra den sista dekorationen av tårtorna när jag kommer hem och duscha fixa mig slutar halv 5, tänkte sätta tiden 19.30 för gästerna det borde nog gå fint. Sitter å söker på om det funkar att göra tårtan några timmar innan ..
(Kan man göra dem vid kl.11.30 om det bara är marsánsås, grädde & jordgubbssylt/hallonsylt på tårtan?) 

Bild lånad.

Skriver senare ska snart iväg till school! besobeso!


baby clothes - bebiskläder!

 

Dessa fina plagg fick Toni av mig i ett års present och en scarf från weekday också super fin kommer han bli i dem, hörde att dem invigdes i lördags! 

Min önskelista;

Denna vackra sko kommer från bianco har önskat mig dem i svart står högst upp.

Ett par mysiga tofflor från Sheperds.


Önskar mig även lite nya prylar till mitt rum, hoppas du ser detta mamma! haha

Allt ifrån Ikea, give it to me baby!


Väntar fortfarande på en ny säng mamma *blinkblink*


Drömmer lite  om att få hem dessa skor & plagg nedanför det får dock vänta.


Ett riktig party sandalett  från halens.


Vacker vit lacksko från också från halens.  ..  Yes jag älskar skor!



Önskar jag kunde få dessa jeans  från forever21 men det får vänta tills vi är i NY kanske ..
Eller om syster kan skicka dem och typ hundra saker till från det märket. Någon som vet om det finns liknade i Sthlm eller annan sida?

23019 - Friday it is!

Eftersom jag fyller 17 så kommer det bli min sista fest hemma får ha middag nästa år dock eftersom inte alla mina brudar är 18 då men, fyller ju 18 nästa år så då blir det utgång så detta år blir det partääj i lokalen för min del fyller på onsdag & ska börja fixa nu för på fredag är det dags. Ska baka tårta själv tänkte jag antingligen prinsesstårta  & göra rulltårta kanske något mer om jag orkar så ska ialla fall handla allt på ons-tors & baka det mesta under torsdagkväll. Det lär bli galet najs.. Kolla in den här tårtan jenjen tycker jag skulle göra den .. haha  ;D


Bilden är lånad & länkad till tillverkarn av denna tårta.

190109

Hellu där! Nu är jag hemma från skolan hade kort dag vilket är skönt efter helgen då man bara slappat .. Lite mjukstart sådär, skulle in o jobba men vi hade bara 1-2 kunder så det  var lungt kanske blir på ons lite under min födelsedag då jag endå också har kort dag går morgon - lunch, eller tors och sen lördag morgon antar jag,.. Det beror på hur allt blir när mamma ringt ett samtal ikväll! I will tell you then babes! Nu ska jag fixa lite göra ett par listor som sagt skriver varför ikväll! ;)  Juste på tunnelbanan såg jag en söt liten flicka & hennes pappa han var väl 21-22 år kanske & dottern runt 10-11 månader, sjukt gullig var hon ialla fall satt o vinkade o gjorde olika miner rynka på näsan o log så söt! Ville kidnappa henne (a) tur va att jag inte gjorde det..haha   Det var väl inte så mycket mer än det jag ville säga just nu...  Men ta hand om er allihopa, nu när vintervädret är tillbaks. Besobeso.


I'm turning Seventeen in 2 days!

Strömavbrott/inget varmvatten..

Imorse vakna jag hastigt av att mamma pratade i telefon med min moster då är det en högljud konversation kan jag säga.. Dom prata ialla fall om att vi hade strömavbrott här över hela Södermalm över 29000 hushåll utan el & vatten ca 45min tur att tiden var så kort, somnade endå kom då imorse & vaknade lite senare igen & vi har inte ens fått tillbaka varm vattnet ännu så vi får koka upp vatten för att kunna diska nu.. haha Fan mamma vi skulle skaffat oss den där vattenkokarn förra helgen,.. Så kan det gå. haha

Bild lånad.


 - Seventeen in 3 days

Lördag - working girl

Hola, kom precis hem från jobbet har jobbat sedan 10 imorse, vilket lönar sig bra en helgdag också så fick man lite extra cash då man pluggar under dagarna ska in och jobba nästa vecka/helg med det blir najs! Fick spela in telefonsvararen blev väldigt fult tappa orden men man hör ialla fall när vi öppnar igen. Nej nu ska jag fixa mig lite & först ta en varm dusch fy så kallt det är ute.. Late guys!  Pusspuss


Framsteg tjejen!

Hon gjorde ju framsteg ikväll må jag säga hon förtjänar lätt att stanna kvar visste att det fanns där någonstans, så som hon kan vicka på höfterna väldigt oväntat det med.. Duktigt faktiskt! Hon satte veckans dans mycket bra, oväntat eftersom hon var "bambi på hal is" förra veckan, så ikväll verka hon väldigt fokuserad & stegen satt fint tycker jag!
Det får hon plus poäng för och hennes klänning, go bella!

friday night..

Hello, nja inte riktigt såg ännu va.. Nej idag vakna man otroligt tidigt och åt frukost o softa hela morgonen tills skolan började vart lite sen som vanligt är det svårt att hinna när tiden rinner iväg för en.. men kom ialla fall fram jobba på bra/ fick hör att jag alltid jobbar bra / gör hem arbeten som vi får också så det kändes som han fattat det nu, att jag faktiskt anstränger mig. Sen bar det av hemåt fick skjuts av Sandra till tuben i hennes galet pimpade "bil", en sådan ska jag skaffa mig när jag börjat jobba ;D haha ..  Det är en mopedbil galet bekvämt den är liten & krävs mopedkörkort bara.


Nu sitter jag bara och lyssnar igenom Agnes Carlssons senaste album på youtube ska nog önska mig det i födelsedagspresent det är så galet bra, hon är grym gillar henne bättre nu än gamla "idol agnes" då gilla jag henne inte alls hon framställdes som så liten & fjollig.. typ.  Fyller faktiskt år om 5 dagar nu.  Ska snart göra middag igen har lagat middag alla dagar utom igår, olika grytor och annat gott. Besito!


Akon - I´m So Paid - Ft. Lil Wayne & Young Jeezy


I'm So Paid!  Loove the song,  I'm daancing around to it!

fast update:

Hello, har bloggtorka och är galet trött för tillfället försöker varva ner nu ska lägga mig o kolla på film imorgon har man bara 1 timmes lektion, ska bli skönt! men skriver mer imorgon guys, besobeso!


1-års kalas idag!

Hello, var i skolan idag onödig dag med tjaffs o dålig attityd från lärare o elever ..  höll på o sprick av irritation idag, tur var höll jag mig. Sedan smsa Vicki & sa att jag kunde komma över när jag ville på tårta hos henne så jag åkte över direkt så hon gjorde min dag genom det hade precis pluggat en stund o ätit lunch/tidig middag kl. 16.50 när jag kom fram, lillkillen fick sina paket, mamma var glad han kommer bli så fin i kläderna han fick! Tjejtjusare är vad han är den lilla 1åringen, tänka sig att han fyllt ett helt år nu. Känns ju galet! Sen har jag inte gjort så mycket mer kollat på säsongsstarten av Andra Avenyn ialla fall, älskar den serien! ;D

Nu är det läggdags ville bara skria snabbt inga bilder kommer upp med respekt för vickis önskan sedan tidigare. Men kan lägga upp plaggen jag köpt åt T :) Det kommer imorgon, börjar 8 så ska upp halv 6 så nu är det bums i säng!
Besobeso!

Bild: lånad från google.


Yes I'm hopeful!

Sitter o diggar denna låt och även Twista & Faith Evans hon var min idol som liten, dessa låtar får en o tänka till och tänka att saker & ting kanske ordnar sig ialla fall till slut.. förhoppningsvis så ..   Common ft. Will.i.am - A dream
Twista Feat Faith Evans - HOPE!


Några låtar som gör en på bättre humör medtanke på att vår grymma värld vi lever i är hemsk!

Shopping i Forum Nacka,

Shoppade en mössa från H&M, den var dock liten i storleken men värmer mitt huvud ialla fall, köpte även denna korsett från New Yorker, perfekt till Jeans eller jenskjol om man vill vara fest fin men ha jeans ändå. Köpte även en top från Gina på rean ska visa den senare när jag orkar.
 

Receptet, fisk & slakdjursgryta m. saffran.

Här kommer receptet på det vi lagade fisk och skaldjursgryta med saffran där har ni länken dit också man kan bestämma själv vilken fisk, skaldjur osv. kryddor också vi använde bara redcurrypaste, Saffran, sop & hällde i färsk basilika som vi hackade, vi använde: räkor, musslor, färsk lax & någon annan fisk minns inte namnet.  Och till det Vitlöksmajonnäs står också i recepetet+ att vi fick nybakat bröd från skolansbageri till det. Lyx för oss som åt/var där alls. haha ..


Bild lånad.

Update: tors-fre 8-9 januari.

Torsdag;
Hello, i förrgår var jag ute på stan hela dagen med Saris min vän, därav ingen bloggning! Vi åkte till Forum Nacka för att shoppa inomhus skönt, fikade gjorde vi också.. Ska visa vad jag shoppade senare. I skolan den dagen hade vi bara matlagning vi lagade Crepes med skink/svamp stuvning som vi fyllde dem med,  potatis & purjolökssoppa också eftersom vi har repititon så gick det snabbt & vi kom iväg i god tid för shoppingen.
 


Fredagen; Startade med årets första mattelektion vilket ledde till att vi var helt ofokuserade på det vi skulle göra.. Men det jobbar jag igen snabbt i helgen+ att jag ligger lite före så det är lungt för min del sa läraren så det är najs! Sen hade vi matlagning sista lektionen vi var bara 5 brudar på matten (varav en bara har matte med oss) och då var vi 4 bara jag & saris kom dit & en av killarna dök upp också vi lagade fisk och skaldjursgryta med saffran, länkar soppan ovan strax ska bara fixa receptet, vi slutade ganska sent eftersom han hade beställt mat för hela klassen och vi var inte ens halva klassen igår på matlagningen men det var bara att jobba på. Efter det gick jag & Sara  på götgatan och hon handlade några plagg hon lagt undan dagen innan. Sedan drog jag hemåt bakade den där goda pajen vi bakade hos syster i måndags men gjorde min egna variant blev nästan godare! Ja såg såklart Lets dance eftersom jag var hemma katastrof fan, dem bästa vrar Definitivt Laila, sen Mojje & Magdalena på delad andra plats kan inte rktigt bestämma mig. haha



I'm still alive!

Hello, tänkte bara säga att jag lever fortfarande!! Så lätt blir ni inte av med mig.. haha  Hade skolstart idag började 08.00 så fick kliva upp 05.30 fan vad skönt jag som somnat runt 03-04. dem senaste dagarna på lovet, dock inte igår & iförrgår, börjar bli bättre nu somna 23.30 igår la mig 22.30 det var välbehövt även om jag inte kunde somna direkt.. Annars så gick skoldagen fint vi har repititon av förra terminens matlagning, så det är super enkelt, slappt, perfekt såhär i början. 


Och just nu seriöst så vettja inte vad som hände i eftermiddags något är påg med mig är inte mig själv riktigt, fårse vad som exploderar härnäst.. har haft 2-3 utbrott idag. härligt! ellerhur? humörsvängningar.. YESSIR!

Nej nu ska jag antingen sova eller ta något och äta, snart blir det hårdträning!



Ciao for now then guys, besobeso!

Update: syskonträff!

Update om måndagens syskonträff vi träffades hos våran storasyster bestämde mat, handlade maten & lagade maten tillsammans först grönsakssoppa & American Apple Pie med grädde till, ur lailas kokbok den vart super god den ska jag baka snart igen, lär få ligga i med träningen när jag ska starta sedan men då kommer det rasa direkt, det blir najs! ;) Så några kakbitar hit & dit spelar ingen roll, ialla fall inte just nu!  Sen sjöng vi singstar och hade det mysigt tills kl. 11, då åkte vi hemåt. Tack för en trevlig kväll kära syskon vet att mina systrar läser ialla fall :D

Innan gräddning:


Eftergräddningen:

Vi gjorde våran egen variant med locket ser ni på länken till leilas.

Måndag - syskonträff!

Nu har jag kollat på sista avsnittet av The Hills *gråter* .. Det kom allt några tårar! Och kollat på ett avsnitt från The City med Whitney som flyttat till NY. Ojoj så bra! Nu är det tid att fixa sig ska iväg till syrran med alla syskonen, laga middag tillsammans & singstar åker med kanske kommer en video senare & ett par bilder! ;D  Besitobesito!


She Make Me Say - Tydis



In love with this song!

Nyårsafton - Summéring

Summé av nyårsmiddagen/kvällen .. Vaknade väldigt tidigt satt vid datorn en alldeles för lång stund började skala potatisen, tog fram kycklingfilerna så dem tinade i tid, gjorde såserna. Lagade alltså hasselbackspotatis med kycklingspett och två olika såser, Lime och Tzatsiki + baugetter & en stor sallad till det. Hade inte gjort limesåsen tidigare fann recceptet på nätet den är nu min favoritsås galet god, maten tog lite väl långtid att förbereda & tillaga (tack mamma för din extrahand i köket du gjorde ett super bra jobb!)

Där imellan hann jag duscha & knappt fixa mig innan några av brudarna kom tur att vi dukat & fixat allt klart flera timmar tidigare ialla fall. Men det gick fint maten blev klar strax efter att jag fixat bålen, lämnat den i lokalen & kunde springa upp igen med mina fina tjejer som hjälpte mig att bära ner maten, tack. Efterätten serverades en stund efter detta Kladdkaka m. varma hallon(mormors trädgård) & lätt vispadgrädde, vart väldigt poppis för den var så himla kladdig vi gjorde typ 1½ kladdkaka för mycket men det gjorde inget.


Sedan förade vi lite grann i lokalen & drog åt olika håll. Jag, syster, Lina & Emelie skulle packa ihop allting och städa undan då höjde vi musiken, basen till & drog på oss alla serpentiner tog undan varsin drinkpinne+ våra "partypipor" eller vad det nu heter & hängde på oss ballongerna när vi skulle dra ut.. haha Och sedan tog vi upp allt som skulle lämnas hemma hos oss & skulle dra på fest det blev inte riktigt som planerat åkte tillbaka till mariatorget, träffa lite folk sedan drog vi till Slussen för att möta tjejerna igen & ALLA kom/ranglade i tid till 12-slaget.. haha vilket crazy 12-slag alla skulle tända tomtebloss & dricka skumpa, älsklingar! Folk fattade inte att kl. var 00.00 så vi var dem enda som jublade i TID, för när båten lämnar hamn & tutar är kl 00.00 - det är 12-slaget på Slussen. Sedan var vi ute ett par timmar orkade inte dra vidare så drog hem med syster (gammal man är fan,) haha.. Vi åt en massa mat när vi kom hem & kollade på någon gala med mami.






 

Bordsdukningen - Nyårsafton!



 


Dekorerade med silverstjärnor & rosa glitter i mönster på bordet efter dukningen & ljushållare vart super mysigt+ att man kunde sänka ljuset så det gjorde vi undermiddagen vart super fint. Är helnöjd med allt jag gjorde till denna middag!
Dukningen: En vit långduk, Placeringskort,Större tallrik till huvudrätten o silvrigmönstrad servett liggandes på & mindre silvriga tallrikar till efterätten. Stora drickglas(lite väl råkade få ölglas) med en varsin glittrig drinkpinne i, Vinglas som vi drackbålen i, Besticken & Varsin partypipa fick alla vid sin plats. Allt gick i silver & rosa, hängde Silvriga serpentiner runt i lokalen & hängde upp ballonger silvriga o rosa  två och två på dörrar osv. Vart jätte fint.

James Morrison 'You Give Me Something'


alltid favoriten, James Morrison vilken röst!

I paketet jag fick hem..


Lovade ju att visa vad som kom i paketet innan julafton: Mammas julklapp+ en mascara till mig.



Och mamma fick Calvin Kleins Eternity Moment, som luktar super gott!

Från Parfym.se ;Galet billigt och bra!





Systers julklapp blev Gwen Stefanis parfym som hon haft innan & ville ha igen.

Pictures: Lånde!

Min syster fyller 19 idag!

Grattis igen syster!

Storasysters födelsedags present från oss båda. (Mig & Mamma) Nu har hon öppnat det så kan skriva vad paketet innehöll ska försöka fota det senare också det var ett armband med berlocker på som hon sedan får fortsätta fylla på själv ett hjärta med strass i & en nyckel med strass i.

Bild: lånad från google.

Mina senaste stövlar

  
Mina nya stövlar som jag hade på nyår, så bekväma & mycket snyggare i verkligheten!  Olika priser överallt i stan kosta dem 499:- fick dem för 199:-.  Jag fick dem till ett bra pris,ville ju köpa dem i höstas.

Gårdagens shopping!

 +
Blev ett Silikonskydd till min ipod nano som jag fick i juklapp,
ny busskortshållar så jag inte har sönder det lika enkelt, i rosa såklart.  Lösögonfransar+ Silvernagelack inhandlades innan nyår, fick med mig några plagg från rean också.


  
Mina fynd, en bolero kofta i svartreally coosy & ett grått linne med spetsdetaljer, från Gina Tricot ½ priset på båda. Ska köpa ett blått linne imorgon.

I julklapp fick jag,...

Har lite tid att döda, nattmänniska som jag är så kan jag visa lite av det jag fick..

Britneys sjukt goda parfym som håller 24h, ärligt vilken parfym gör det?

Bild av APPLE NANO 16GB ROSA

En ipod nano 8g, perfekt & helt oväntad julklapp. vart chockad! ;D


Ett nytt puder från MAC av syster.



Lancomé mascara.

har precis sett klart Narnia


Såg precis klart narnia nr 2, den var riktigt bra! Sånna filmer gillar vi!

Fredagen 2 Januari.

Hello, nu är jag här o pillar på bloggen igen .. ska fortsätta senare nu ska jag & mamma laga paella, mums!

Besobeso!



- update: vi såg  även Mamma Mia igår, min debut ..
HEEEELT JÄVLA UNDERBAR ÄR DEN FILMEN!  -  KÄRLEK!

Gott nytt år & God fortsättning!

Lite sent att säga gott nytt år, men har inte hunnit skriva här.
Bild under nyårs middagen!

Emelie,  Moí  & Lina, precis ätit efterätten som var väldigt poppis,
fler bilder kommer imorgon!

RSS 2.0