Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

29 mars 09 - indiskt och OTH

Nu blir det  one three hill på tv och mami & syster gick ner för o köpa mat, på restaurangen som säljer indisk mat, bästa indiska restaurangen på Söder :D  besobeso!

one-tree-hill.jpg one tree hill image by enculauy
Bild: LÅNAD google .. something, haha later guys!

Jazmine Sullivan'

Dream Big


I Need U Bad


Hon är  grym som få, älskar hennes musik & röst. ;D

Peace out, snart börjar OTH, spännande som vanligt, däremellan middag påg och sedan ska syrran baka kladdkaka mums! Hope you have a great evening.

29 mars - sommartid & student plans

Nu är jag redo för våren, snön kom lika fort som den försvann men endå det är inte rätt nu är mars snart över och sommartiden är här så lets go! På tal om sommartid så har jag försökt söka en del sommarjobb hoppas på att få något av dem nu ialla fall! Annars så gör jag inte så mycket började röja i köket med mamma o sen i mitt rum hitta massa gamla bilder ska lägga upp sen såg hur rund jag var, lite skoj också med gamla bilder  ger en old memories.  är väldigt spinkig nu ju, det är sant som folk säger insåg jag precis. haha 


Jag har fått äran att riva fram alla gamla foton, för att jag & mamma sedan ska välja till syrrans student vilket vi ska ha på plakatet/skylten som vi ska ha. Och börja planera annat därtill, tider för mottagningen och inbjudningar m.m. så det är klart. 



old picture från våran 08, jag & Linnita<3

26-28 mars - Helg & The Hills Season 5.

Hello, hoppas ni mår toppen! (:  jag mår bara bra, har haft en mysig helg med M. Sov hos honom fredagkväll han hämtade mig här hemma sen åkte vi hem till honom kollade på film, sötnosen hade köpt en massa ljus så vi hade det supermys, Tack igen baby!  Och har även glömt att säga att vi var på bio i torsdags efter lite krångel såg vi I taket lyser stjärnorna, hade lite väl höga förväntingar på filmen men ska ta mig an o läsa boken eftersom  den har fått bättre än filmen. (:   Sen slappa vi hela lördagen och hade det trevligt tillsammans sen skjutsa han hem mig vid 23, så kollade jag och mamma på film och hade slappar kväll tsm, syrran va ute och partade med Linder (;  Partygirls på högnivå!

Update: I fredags var jag i stan med Tina och Steffie, följde med dem på Casting som märket Esprit anordnat, steffie var såå duktig under fotograferingen och den tjejen har energi man blir så glad av att se henne le bara :) Håller tummarna för att hon får jobbet, många små som sökte. Sen var de skola för min del så ingen skolkning. haha (a)


Btw denna vecka som kommer börjar THE HILLS, YAY! :D :D  Säger bara: Draaaaama!

I<3Lauren!

25 mars 09 - New Haircut

Hi, sådär idag blev det av att gå till min "farbrors" salong klippte mig lite Paulina var där så de blev en bra klippning och en bra rakpermanent. Hon klipper efter mina önskemål, vilket innebär att bara lite hår får klippas. älskar det! Shes the best. Så är ialla fall nöjd med håret nu och skönt o ha det gjort. Menmen nu till viktigare ting gjorde bra ifrån mig på provet i tisdags vi var få som dök upp så är stolt över mig själv att jag skärpt mig. Ska satsa stenhårt till höst längtar lite faktiskt vill ha Servering,  Bageri och kallkök, vill ju helst bli Kallskänka. :) Men varmkök är skoj det med. Och även avslutat ännu ett område i matten, yay ett steg närmre.

Imorgon blir de pluggplugg, efter skolan hann inte idag/ingen ork rättare sagt haha.. Denna dag gick åt skola, frisören och bakning, bakade muffins a la rebecca förstås med special treats i.
Nu sitter jag här o slappar och gör ingenting typ, lyssnar på musik den bästa just nu Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic, kollar på high heels och klänningar på Nelly.com I'm in love kan jag bara säga. :) Dom har fri frakt gör en ju inte lite mer sugen på o shoppa, skulle behöva ett par nya pumps*not* men solglasögon faktiskt. Väntar fortfarande på min H&M bikini ännu en vecka uppskjuten nu. SUG! Vi hörs senare besobeso guys!

 Ny frisyr mycket nöjd, som ni ser på bilderna nedanför haha.. ;)  sexigt värre.
Dock lämna "farbror" en leave in conditioner som bara sliter och torkar ut håret så den ska ur imorgon.

22 mars 09 - sunday

Hello, snabb update igår & iförrgår var jag som sagt o hade myskväll med M vi har haft en super mysig helg tillsammans. Tomt här nu. Han e verkligen super go! Vi kollade på film o hade de trevligt hela helgen lång.  Säger inte mer än så :) Annars blev maten igår btw alldeles för god langa 3 portioner till.. (;  

Så vad händer imorgon jo först skola har rest uppgift som jag ska lämna in hoppas de duger då. Han klagar rejält den där läraren fast man gör sitt bästa aja. Sen ska vi få i oss lunch i skolan hoppas dem bjuder på något gott, sen ska jag till min morfars frisörsalong, först rakpermanenta håret & klippa mig,just nu har mitt hår blivit lite "afrodudé-style" haha, får platta om och om igen sliter för mycke inte bra. Tar alldeles för mycket tid och sliter håret. Nej men nu ska jag kolla klart på The city och sedan sova, så godnatt you guys! :) besobeso!


Old picture, hade inte kameran med i helgen.

21 mars - lördagsmys

Hello you guys, har inte hunnit blogga särskilt mke haft två prov denna vecka o annat att tänka på. Idag blev de bara kaos  deppdepp.. Men ska inte stanna hemma ialla fall för det hjälper mig knappast. Ska iväg och bara slappa o ha de mys ikväll, som igår! :) Annars händer inte så mke ska sätta mig o plugga nu senare ska jag fixa middag med mami potatisgrätng & något gott kött till de, fårse vad som finns nere i affärn. Mumma. Nu ska jag göra några uppgifter jag fått tills måndag. Sen duscha, fixa mig o laga middag.  så vi hörs imorgon ;D Besito besito!


Gimme Love.Paradise Riddim.

Collie Buddz - She Gimme Love (Paradise Riddim)


Lite dålig kvalite men det håller endå, this song gives me love love!

Grattis Sanna till dottern 2/3!

Grattis Sanna, hon har fått en fin liten dotter som ska heta Nathalie  hon kom den 2/3! :) 



Min nya hårfärg, vad tycks?


Before:


After:

 

Är själv super nöjd med min nya hårfärg, hoppas att de bleks snyggt till sommarn, så jag får min gamla hårfärg :D vore najs! För det är ju dit jag vill nå så jag får min gamla hårfärg tillbaks och den är mörk dock inte såhär mörkt mer åt det brunare hållet så hoppas på det.

Vad tycker ni, blev det bra?
:)

18 mars 09 - Skogspromenad & Solsken

Hello, idag hade vi friluftsdag gick promenaden som skulle vara en gångväg den var ner isad hela vägen vissa delar snö andra som stora vattenpölar så fick vi trängas för o komma fram o alla uppförsbackar var helt glashala. Dagens bästa var att jag och en lärare i skolan åkte ner på rumpan för en backa haha skönaste! vi orkade inte gå o halka haha. Tror sofie tog kort på det, får lägga upp den sen när hon slängt in bilderna!   Vi hade ialla fall tur med vädret solensken så härligt hela vägen 5+ grader ska det vara ute skönt som f'n, riktigt najs! Nu sitter jag hemma och värmer mig lyssnar på SR metropol, Dani & Paola står i studion, dom rockar Metropol ;D Ska kolla på andra avenyn sen ska jag möta Rille i stan tror jag fast behöver egentligen plugga men det får jag göra ikväll. Så laater then guys, besobeso!

Jag och Jenjen förra året i början på juni, längtar tills det är så varmt!
Men redan nu åker endå vårjacka, tygskor och kortkjol på :D

16 mars 09 - Monday, in the city

Hello, idag har jag varit i skolan slutade rätt tidigt så gick lite i globen med Sara åkte hem åt lunch satte mig o läste ett tag o hann vila mig lite sedan ringde vicki upp så åkte & mötte henne o hennes underbara son i stan vi gick lite på stan o fikade.  Alltid lika mysigt o träffa dem två.♥ Nu sitter jag här ska göra chai latte med syster, bara softa i mitt rum med musik &  modetidningar kan inte sluta lyssna på Melo's låtar lägger in den jag fastnat mest för här nedanför! ;D

Melo - Baby's gotta go

15 mars 09 - söndag & hårfärgning.

Hello, idag har jag haft en riktig slappar dag blev uppe sent inatt och vakna rätt sent åt frukost och hjälpte mamma o städa + att nu är mitt rum rent o fräscht hade kläder o annat skit överallt.  Alltid najs, nu har jag precis färgat håret mörkt så det ska bli som min gamla färg istället för rödanyans ska lägga upp bild på före & efter så får jag se själv hur stor skillnad det blev, vet redan nu att det är snyggare än den tidigare rödanyansen jag haft+ att den går ur så snabbt får så ful utväxt på kort o i för ljusa miljöer.  Men nu är det dead and gone! ;D  Har även färgat mammas hår innan vi färgade mitt det blev perfecto.
Nej nu ska jag snart lägga mig kolla på film tror jag är väldans trött .. vi hörs imorgon som sagt ;D besobeso!


Provade Loreal Casting Creme Gloss nr 400, är nöjd med den färgen.

13-14 mars 09 - Working girls

Igår var jag och Emelie som sagt och jobbade ett serveringsjobb på 40års fest x2,det var väldigt skoj att jobba älskar att det är socialt, god service som gäller, mat & servering& att jobba med Emelie är aldrig fel, trivs så bra tillsammans, hon är verkligen grym på servering :D Det var väldigt lättförtjänta pengar sitter alltid najs med lite klirr i kassan när man jobbat med något man tycker om. Det gick bra vi jobbade ca 7 timmar 18-01 vilket vi ungefär räknade med så det var perfekt efter det skulle min bror hämtat oss men min moster var på festen så vi fick båda skjuts hem av dom perfekt, så det tackar man för! 
 

Tilltugg som stod på drinkbordet medans vi serverade gästerna dryck.



Nu idag är jag rätt trött ska bara vila och kolla film med mamma ikväll om inget speciellt kommer upp förstås!
Igår hade vi inte heller någon matlagning thats sucks tur att vi inte hann byta om, nästan inga kom till lektionen + att fläktsystemet var typ nere i köket som vi skulle jobba i så vi hoppade den lektionen.. rätt skönt så vi åkte till stan och shoppade lite snabbt sen hem & fixa inför att åka o möta empo o åka mot mörby som sagt. :)

Besbeos, byebye!


Jag i min snygga serverings klädsel förklädet täcker pennkjolen jag hade under.

Mer shopping 10% rabatt i affär

Och igår innan vi åkte hem efter en snabb tripp på stan hann jag köpa lite bas plagg, en svart kofta och en vit trekvartsärmad tröja. Perfect ska köpa fler sånna tees dom är såå sköna & snygga till ALLT.  + att det var 10 % rabbat fram till 20/3 perfekt ska nog ta mig några rundor till inne på H&Ms affärer, avbokade dem två halternecks linnena som jag beställt men väntar fortfarande på bikinin som bör komma nästa vecka om dom inte ska skjuta upp ytterligare 3 v. till som tidigare det suger att dom har nada ordning på när saker ska skickas ut, aja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!  Right? ¬


The Thing About Love

Alicia Keys - The Thing About Love

Texten i låten är verkligen sann, älskar alicia.

12 mars 09 - laddar för morgon dagen

Hello :D Idag var dagens lektion inställd alltså blir så jävla lack på min skola att dom inte meddelar något om det är så när man dubbel checkat så säger dom att de är lektion varje dag framöver att vikarier finns sen har vi endå ingen lektion det får vi reda på när vi står där ombytta. :s Efter en hel halvtimme vi kunde lika gärna gått efter en kvart.


Aja mötte ialla fall Isa min gamla barndomskompis påvägen nere på våran gård så vi umgicks idag det var mys vi gick en långpromenad med hennes hund, "våran" hund som jag säger. Familjen fick den när jag var som deras extra dotter gud så små vi var då kan inte ens räkna hur många år sen det var ni fick honom. Saknar den tiden massor, vi gick ialla fall en långpromenad ner förbi tanto och sen hem satte oss och hör o häpna pluggade tillsammans & drack thé det var mys.

Aja imorgon har vi alla fall alla lektioner bra för känns ju onödigt att åka dit annars. Men nu vet vi alla fall att det är så. Och sen på kvällen ska jag och Emelie jobba ska bli kul, älskar den tjejen we are a good team!


Jag och empo i höstas när vi serverade på bröllopsfest.

10/03-09 - Plugg, middag.

Nu  mina vänner ska jag kila vidare, plugga lite & kolla på unga mödrar som jag dock hatar & stör mig på men kan inte låta bli precis som tina. haha  & Sedan blir det halv 8, och desperata hemmafruar, hatar att andra avenyn krockar med desperata numera. Så typiskt lyssnade klart på bröderna på SR metropol o mitt i allt ringde hem luren svarade lite stressat men trevligt, så bröts det lite och hon frågade i andra luren om jag var upptagen(kom på mig själv sen) jag svarade ja för jag trodde hon frågade om jag var taggad inför fredag, haha dum jag är! 

Det var  mammas väninna som Jag & Emelie ska jobba för/hos på fredag, kommer ialla fall bli galet najs dom är världens snällaste & roligaste par, det är partej påg som vi säger! ;D Kameran åker nog med men den har nog mamma under kvällen eftersom vi ska servera middag - buffébord, efterätt & kaffe m.m. och sedan vet jag iofs inte hur långtid vi blir kvar där men skulle gissa efter 00.00-01.00. Det visar sig när vi kommer dit. Det är ialla fall ute i täby nära o bra vi får skjuts dit lyx.
Men nu ska jag dra och fixa lite här hemma för nu kommer strax mamma.


Jag och Empo!


Pusspuss!

Lorentz. & M. Skarias I SR metropol

Har precis lyssnat på SR metropol as usal där bröderna som man bodde granne med förr i tiden, medverkade- *skrytskryt* Dem var där & gästade i studion jag pratar såklart om Lorentz & M.Sarakrias för lite snack om deras nya och första skiva, I like the new tracks. God  job guys!


10 mars 09 - vilken film kamera(?)

Hola, ännu en sovmorgon idag och slappar dag att njuta av. Vår lärare är sjuk & därav har vi inga lektioner för det finns inga vikarier, klagar inte på det sista. Har suttit och kollat på filmkameror hittar dock inte speciellt mycket..  Får leta vidare sen när man har sin pryl galna vän med sig på stan så blir de aldrig fel köp av elektronik lika bra att vänta! ;) Sen ska syrrans student planeras noggrant jag älskar att planera partyn, event o sådanna tillställningar. :D Allt som ska till mat & dryck, outfits-klänningar, inbjudan och mer planering där lite till. Håller mig fullt sysselsatt fram till sommarn ialla fall.

Videokameror



Laater guys, besobeso!

9 mars 09 - måndag - mer ledighet

Hi guys! Nu är jag på g igen snart fit for fight har varit dålig helgen men nu skall det tas igen ska lägga upp bilder från Linas 18 års fest, det vart super bra efter lite strul och ni som var delaktiga hoppas ni straffas på något sätt. fyfan. Annars var det en väldigt lyckad fest bortsett från det tråkiga som hände. Tack lina och ännu ett grattis gumman! ;D Och imorgon är jag ledig igen förra veckan var bara kaos inställda lektioner osv nästan hela veckan och sedan nu imorgon igen men klagar inte när det kommer förberett det är värre en onsdagmorgon när man gått upp kl.06.00 har sovit 4 timmar sammanlagt för o vara i skolan ombytt kl. 08.00 och får reda på att lektionen är inställd. Det suger, lifes a bitch sometimes.



Syster & jag när vi klivit innanför dörren på linas fest kom självklart natalie o fotade direkt. ha ;)

Linas birthday presents!


Den väldigt uppskattade helium ballongen som lina fick av oss.

 
1. Linas fina paket inslagning a la systarna H.
 
2. En vit/silvrig sjal, läppglans, tvål och hårspännen.

3. En stor chockladkaka av mamma. haha

My new Pumps!


Här är mina nya pumps som skall invigas ikväll kommer ifrån Belle.

Kvällens outfit!

Här kommer en snabb kvällens outfit som jag lovat;


Tunika från Gina
Spetsleggings från Åhléns
Nya pumps från Belle.


Hoppas dem duger så länge så hörs vi senare! :D *
Besobeso
ha en jätte trevlig fredagskväll!


cumpleaños feliz baby!

 
Cumpleaños Feliz HÅÅÅÅÅÅREN!
För det är ingen vanlig dag det är Linas 18års dag, hurra hurra hurra! ;D

friday night!

Hello, har bloggat dåligt haft rätt mycket att tänka på och gjort annat skoj förstås! Nu så sitter jag & Syrran o fixar Linas present hon fyller 18 år idag självklart ska vi på hennes födelsedags fest kommer bli as najs! :D  Visar upp kvällens outfit innan  vi åker ska snart börja fixa oss här hemma & senare linas presenter. Man är ju kreativ! Här är ialla fall trosorna jag köpte på Gina, dock dålig kvalite dom va för dåligt sydda men nu vet jag det.


Puss så länge!

3 mars 2009 - mitt i city

Hello, jag har inte orkat blogga alls har hållt mig "mitt i City" och inte framför datorn helt enkelt. Tolka det som ni vill.. Idag var dagens lektioner inställda tur att mamma ringde till skolan, då fick vi reda på detta skönt må jag säga! Strax dags för att laga middag och mamma kom hem med Sofis Mode så denna ska läsas tycker dock hennes tidning innehåller same thing everytime? Har shoppat lite i helgen ialla fall, ett par pumps & underwears fick följa med hem. Härligt när man gör en bra deal, visst syrran? visar kanske upp detta senare nu är det matlagning påg. Besobeso!



Oj vad många ni blivit som läser min blogg..
Skriv gärna en kommentar om vem du är, var du finns/blogg  om du har en! :D Tack! :D

RSS 2.0