Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Kevin Michael - It Don't Make Any Difference To Me



jag älskar låten, helt otroligt - galet bra, tycker jag!
- nu ska jag återgå till min kväll pluggplugg.

PUSSHEJ!

Jag blev utmanad

Blev utmanad av: Jenna

Regler:

♥ Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.
♥ Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
♥ I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/vanor:

♥ Jag älskar bebisar, alla småbarn.
♥ Gillar inte att bli väckt tidigt. 'inte morgonpigg'
♥ Jag älskar att baka gör det ofta.
♥ Jag tar oftast inte den första varan på hyllan i affären.
♥ Jag har fler killkompisar än tjejkompisar.
♥ Jag är barnflicka.
♥ Shopping är ett stort intresse hos mig.
♥ Jag har alltid varit världens matvrak. haha

Jag utmanar:
Martina, Viola, Emelie, Linn, Lakritsshots. Ärligt talat har jag inte fler jag vill utmana sorry! haha

KUSIN VITAMIN!

Grattis!

Söndag

Idag var jag på stan med Linn min kära vi löste allting det gör vi alltid vilket är så underbart skönt :-)
Vi var i stan & kolla runt lite och bytta min snickar kjol till en annan storlek & den ljusa modellen kan visa senare .. Sömmen hade gått upp på den andra mörkamodellen jag köpte i fredags såg jag idag när jag skulle sätta på mig den, usch vad irriterad jag blev, det är en rea vara också så jag tänkte nu kommer jag aldrig få byta den eller mamma fick i mig det men jag fick som jag ville så den bytte jag ialla fall. Nu sitter jag här ska städa mitt rum, bädda om min säng & lägga mig o läsa boken som vi fått i uppgift från skolan att läsa jag kommer ha läst ut den snart .. super skönt den är faktiskt bra tycker jag - rätt meningslös men ändå enkel att ta sig igenom nu ska jag sluta babbla här vädras det förfullt ska ta fram trasa & damsugaren nu
hörs senare.


PUSS! - njut av solen medans den fortfarande är här!

åh vad trött jag blir..

Jag blir grymt trött, vad är det med folk som säger att man ska ses och till & med från början hört av sig och sagt att vi skjuter upp det någon timme eller två och att sen inte höra av sig? När jag faktiskt planerar in oss då o sen svarar man inte i sista stund heller, hur tror ni det känns? amen jag tänker inte ta det mer, its enough now ! Tack&Hej jag faller alltid tillbaka hos er men jag orkar inte nå mera nu ni får fan förstå på riktigt jag menar det HELT seriöst! Ni två vet vilka ni är!!

Gossip girl

Föresten så låg mina böcker på dörrmattan i hallen så det blir till att läsa, läsa mycket ska i alla fall hinna läsa några stycken innan serien börjar hoppas jag, vilket jag nog lär göra? ..
  • Vad tycker ni andra som läst om böckerna bra eller dåliga? :-)

Gossip girlGossip Girl3 - Ni vet att ni älskar mig

nu ska jag börja på min första bok & läsa antalsidor i skolboken..

Onsdag 22/8

Igår hade jag ingen tid kommer nog inte bli så mycket förens senare när skolan kommit igång igen så jag passar på lite nu när jag har tid. Igår fick vi redan datum då vi ska ha ordnat prao plats & som alltid gör inte vi det så gör skolan det.. usch, så kanske dagis eller restaurang funderar lite till, får väl se senare hur det blir de 14/9 ska man ha ordnat 2 veckors prao. Det går nog bra ska vara ute i bättre tid denna gång ialla fall!

Ingen återvändo - Douglas Foley Sen har vi också fått ny bok i skolan redan den värkar bra vi får se.
Idag hade vi fadderdag typ, då vi fick fadderbarn eftersom vi går i 9an känns fel att vi går i 9an redan? Men ändå så skönt!

Skriver mera senare om jag hinner .. Nu är det middag här!




PUSSHEJ!


Imorgon 9an!

Imorgon börjar jag 9an here i come säger jag bara.. gud så sköönt det ska bli jag orkar inte med grundskolan längre ta mig här ifrån.. långt bort låt mig sväva bland moln.. haha Nej men jag vill bli klar nu och får göra något jag tycker om själv liksom, men vi får se hur jag tar det första terminen men nu så ska jag föröska kämpa på så gott jag kan bättre hoppas jag!

I LUGN & RO!

image261

Nu tänker jag lägga mig kolla på film och inte vara social mot någon alls, bryr mig inte om vad ni tycker eller säger, jag gör som jag vill det är mitt liv jag orkar inte förklara eller nått. För jag är så trött på folk som tror sig veta & ska håll på.. Ciao!

Igår träffa jag min underbara storasyster vid hötorget när vi var där för att kolla på Million stylez där som uppträde på kultur festivalen, vi har inte  träffats sen den 16 juni ' the big day'  vill säga den dagen dom gifte sig alltså bröllopet, saknar dig massvis sys, vi ska ses i veckan o fika eller nått vi fårse.. hoppas vi ses snart ialla fall! Kära syster!<3 :)

UNG08



Video från Invigningen i tisdags 14/8 as skönt drag, jag orkar inte blogga just nu är tierd men skulle gått på spectrum ikväll också fast jag sålde min biljett 10kr billigare det funka.. haha
Så fort jag plockade upp alla biljetterna (hade 6 & 5 var tjejernas) Då kom folk fram: Var köper man biljetter? Så då föreslog jag att någon kunde köpa av mig för jag kände på mig att tjejen som skulle köpa innan som jag pratat med på msn inte skulle dyka upp vilket hon inte gjorde.. tur att jag sålde den och sket i henne.
Men nu ska jag sluta babbla och lägga mig i min sköna säng skriver mera senare idag.

PUSS&KRAM!

UNG08! / Ingen bok (?)

Inga böcker? Dom ska tydligen inte skicka andra boken bara första & tredje.. blir smått galen, aja då får jag gå på jakt efter den andra då.. Gör det när böckerna kommit hoppas dom har snabb leverans är SUR snart gått fler dar än sagt. Men men sånt får man stå ut med.

I alla fall så har vi köpt biljetter till Spectrum fre-lör kvällarna 160kr för två biljetter bra pris åtminstone ska bli grymt kul tjejer! Nu ska jag göra ny manikyr, sminka mig & först av allt byta om...


PUSSSHEJ! - Och ännu ett stort GRATTIS till ENGLA som fick en liten dotter i söndags ITS A Girl,
smälter när jag ser bilden på henne allvarligt lika vacker som sin mor
!

Torsdag!

Dåligaste morgonen på länge först ringer hemtelen, jag tänker neej jag skiter i det.. Sen springer jag upp i bara täcke allting svartna höll på att svimma, blir galen för det var precis sista signalen när jag ska runt bordet så springer & ser att det var mamma tänker, varför ringer hon inte min mobil när jag sover..? och hon vet det blir arg ringer tillbaka mamma svarar inte första gången ringer ännu en gång det var inget roligt samtal för henne kan jag tänka mig, men RING INTE NÄR JAG SOVER (gäller familj/släkt) haha.. jag lägger på vänder mig om då river jag ner koppen i fönstret full med vatten & aloevera växten rasar rakt ner på mattan under, seriöst blev helt galen.. tänkte det där hände inte mig precis nejnej!!

Hoppas ni fått en bättre morgon / start på dagen! :-)

PUSS&KRAM!

UNG08

Igår var jag på ung08 hela dagen därför jag inte upptaderat min blogg någonting alls.. Kul att se att folk besöker ändå! Jag har haft skit dagar folk kommer med elaka kommentarer på stan blir så sjukt trött vill bara sätta mig ner o gråta men folk som känner mig vet att antingen ignorerar jag det eller så börjar jag bråka med dom och försvara mig, jag är INTE den som tar skit från NÅGON fan aldrig! Men men vi tar det sen nu är jag glad och allting är på topp ung08 gör hela sista veckan folk får säga vad dom vill igår var ialla fall på kvällens Invigningen i Kungsträdgården kul hade vi där jag & ett gäng brudar (som jag känner dårå) ialla fall så vi dansa till all musik hela kvällen från 21.00-23.30 ungefär det var grymt drag ISON & FILLE feat. Sabo. - Ska berätta mer senare nu måste jag göra mig i ordning ska in snart till åhléns city & möta brudarna först fixa mig & välja kläder har hittat massa plagg jag inte ens visste att jag hade.. äkta mig!

Hopps alla har en super bra dag!

PUSSHEJ!

Bokköp

Idag - Igår beställde jag några böcker täntke ta tag i läsandet, så jag beställde Gossip girl - Dom ska vara bra har jag hört & den lilla bild jag fått värkar bra så nu blev det till att börja med 1an, 2an & 3an.

Gossip girlGossip Girl2 - Allt och lite tillGossip Girl3 - Ni vet att ni älskar mig

Nätshopping

Nu har vi beställt hem en del saker från nätet:


Core Rhythms - Här ska det dansas på riktigt.
core rhythms


mer kommer..

Söndag

Har ingen som helst lust att blogga just nu men lägger upp några bilder från min & linns mitt i veckan "weekend" ubermysigt hade vi! Nu ska jag lägga mig på sängen & läsa Cosmopolitan & Glamour, i mina öron lugna favoriter.

image256

image255

Onsdags

Efter lite shopping ihop med Linn i onsdags så åkte vi hem till henne i haninge där ute sov vi hade en super mysig kväll ihop med dig gumman, hoppas vi gör om det snart filmmys, massa snacks & snack hela natten.Grymt skönt att få umgås mera med dig vi har ju våra perioder då vi inte alls ses vilket är väldigt synd!

bilder kommer senare på mig & vackra linn!

Dagens köp 8/8

Min nya underbara weekend bag, den är stor fyllig precis som jag vill ha den & vad jag behöver!
I love it.

image254
FROM: Bianco

Vägen till lycka..

image251


Denna film måste alla se, älskar samspelet mellan Will & hans lilla son det känns så äkta alltihopa blev så rörd & tagen av denna film och att den är "inspired by a true story", borde vara svårt som liten o spela mot sin far men han är grymt duktig må jag säga, oj vad jag snyftade i mellan åt och i slutet grät jag massvis, helt underbar film jag skulle kunna se den 1000 gånger till. Rekommenderar den verkligen!

ösregn är mysigt

Jag gillar regn som sol men det är välkomnast på kvällen då man är inne & myser, jag hade faktist planer idag?
Men nu värkar det inte komma tillbaka någemer, det trappades upp i ja gud vet vad.. nu slipper vi som sagt åka ut & vattna på kolonilotten, haha great mum. namen nu ska jag göra mig iording snart, skulle fixat id-kort idag men är för trött o så ska man fotas och nej usch.. har ingen som helst lust, får bli imorron eller något, hoppas alla får en toppen dag, jag ska nog in till stan med Linn & köpa ny väska Bianco footwear ofcourse nya favoriten på väskor, skor dom har en del snygga stövlar till i höst, we´ll see soon..


nu ska jag göra mig iording, PUSSKRAM!

gör följande

Vad heter du? Rebecca
Skriv ditt namn med lillfingret: rebecca
Skriv ditt namn med armbågen: rebecca
Skriv ditt namn med pannan:rthecfq
Skriv ditt namn med foten: rdebdecvva
Skriv ditt namn med näsan: r3eb33eccqa

Denna lånade jag utav  - Jennie!

värdelöst ..

Det är värdelöst att blogga när ingenting sparas, så nu ska jag göra mig iordning, laga lunch & sedan möta sofia min babe & åka till stan så ser dagens planer ut, hoppas alla får en toppen dag!


PUSSHEJ!

två första är favoriter utav tre

Corinne Bailey Rae, John Legend & John Mayer


bloggar senare..

Idag har jag inte orkat blogga är lika slö som iförrgår feber & förkyld, rethosta det suuger verkligen!
Nu ska jag lägga mig på soffan & kolla på tv vilket är väldigt ovanligt, mamma har bakat blåbärs-hallonpaj och
det har jag fått i en storskål med vaniljsås till, tack mamma så gullig! :)
PUSSHEJ!

50 000 personer 2007´s Pride-Parad!

Underbart väder solsken & glada människor vilken fest det var inne i sthlmsstad idag, en dag som denna säger jag bara härligt att rekordet slogs igen för rekord mycket folk var det absolut på våra gator, alltid lika hypad så grymt kul och se alla dessa glada människor sen är jag ju galen så länge det är tillställningar & speciellt pride-paraden som jag kollat på 4 år i rad nu, vi/tjejerna funderade på att gå i pride-paraden vore grymt kul!

Dagens Citat:
Linn - Då ska jag & du klä ut oss?
Jag - Nej, man klär inte ut sig man klär upp sig gumman!

Så himla härligt att det var rekord mycket folk 2 året gillt där inne vid hornsgatan där vi alltid står,
först mötte jag min syster, Sandra, sen kom Linn & Titus till hornsgatan också.
Kul att se så många glada människor riktig folkfest.

image247



Det är deras dag, årets glädjefullaste dag!


Absolut årets favorit år 2005-2006!

(igår missade jag en del, var nog bara självupptagen? haha..)

Förra året 2006 pride parad!

 
image246


wooonderful, nu ska jag spackla på mig, slänga på mig en färgglad-klänning rött  blev grön tunika, möta syster o Sandra, kanske Linn hoppas jag. Sen beger vi oss en bit bort till hornsgatan där vi alltid står varje år :'D

PUSSKRAM, HA EN UNDERBAR DAG, DET SKA VI HA & SOLEN SKINER ANDRA ÅRET GILLT!!

Lyssna och njut!



From: esmeedenters

Hon har en helt underbar röst jag fann henne också på youtube ofcourse så som hon blev känd, grym tjej!

hugger..

dålig på rubriker men nu ska jag beklaga mig, jag har ont i ryggen det hugger där och fram i bröstkorgen jag får nästan som en konstig panik känsla samtidigt som det händer.. så nu ska jag göra några goa natt mackor kolla på Jakten på lycka med Will Smith, jag ordnade fram den till slut 10 minuter pang så var det gjort!
så nu ska jag lägga mig direkt efter det.. eller logga in på kära msn först jag & tove got planes (:
länkar mina favorit bloggar senare (imorgon/idag blir det ju) istället, .. haha

PUSS&KRAM!

ojoj, nu ropas det..

Nu ropar mitt badkar att jag ska ta ett avslappnande bad & en skön varm dusch efteråt, har tagit mig igenom mina favorit bloggar just nu, ska senare länka så ni får ta del av mina favoriter, har en del kontakter men alla är inte lika speciella förstår ni ;) - får nog kika in där senare läser deras bloggar: på morgon, eftermiddag (kan hända), kväll & nattetid typ.. hihi

PUSS&KRAM!

Fredag!

Hejsan! Idag är vädret inge vidare men det gör mig ingenting har feber IGEN, usch blir så trött hela tiden är det något nu har jag feber, hals ont emellanåt & rethosta, nej men gud så kul.. Idag blir det till att ligga hemma och vila mig mamma skulle hyra film åt mig, ialla fall se om Jakten på lycka med Will Smith & hans söta lilla son, finns nere video butiken visar sig när hon kommer upp, så ska inte sitta här så länge till och pladdra på. (den fanns inte, fan) Förutom att jag Saknar Bonnie & Elin, men mest av allt läängtar jag efter att Sofia kommer hem på söndag! iiih :') Men Imorgon är det en av sommarens höjdpunkter underbara, vackra, härliga pride-paraden start kl. 14.00 - då lär dom passera inne vid hornsgatan kl. 16.00 någon gång men vi är alltid där långt innan, men i år är inte Alice eller Zenobia med FAN, vi hade så grymt kul förra året nej för iår är dom brudarna i greeklandet. haha

Men nu ska jag ligga & vila mig ett tag!


PUSSHEJ!

2 augusti 2007

DAGENS
Klädsel -
Blåa Miss Sixty Jeans, brun & begie prickit haltenecks linne och grå hoodtröja.
Frisyr: Utsläppt självtorkat & burrigt.
Låt: - Ne-Yo - Go On Girl
Tv: Barry Watson i Sorority Boys
Vill ha: En puss!
Tråkigaste: Saknar Sofia redan hon är på landet & dricker bacardi breezer utan mig! *surt*
Roligaste: Jag fick säga hejdå till min ängel zenobia. I love you biatch, - Have fun in greek babies!


PUSSHEJ, SOVGOTT! - tidigaste jag lagt mig på väldigt låååång tid nu!

pengar växer inte på träd

igår när jag läste/pratade med martina och hon sa att dom varit o handlat nya möbler, vill jag också ge mig iväg på engång men får väl hålla mig några veckor till.. riktigt störande när jag kollat ut vad jag vill ha men pengar växer inte på träd det vet ialla fall jag, man ska inte heller ta det förgivet och så duktig jag kommer vara nu HT2007 - VT2008 ska jobba extra efter skolan & fortfarande ha mitt barnvaktsjobb hoppas jag men som veckojobb då med till vintern - våren och framåt då lilltjejen börjar på dagis, hopps det ska gå annars måste jag kolla upp mer jobb.. det har jag icke tid med måste ju fokusera nu på RIKTIGT i mitt skolarbete måååste skärpa mig!  men jag har så svårt skulle också behöva a made coach som hon i - I wanna be MADE idag haha, mamma bara garvade för hon var exakt som jag den tjejen som dom hjälpte. jao det vore allt något det en extra push där bak varje gång jag vill ge upp eller inte alls orkar lägga tid. I can do this I know it!


Nu ska jag springa upp till min granne och vattna å ha mig,  PUSSHEJ!

kom in på det ..

Jag kom in på test sidor på engelska, så började jag trycka det vart ett bra tidsfördriv & sen se
resultaten så körde på några till, här kommer några exemepl inte direkt hel seriösa svar/frågor men kul!


Your Celebrity Sisters Are Beyonce and Solange

Talented, sexy, and sassy.
You've got a star quality that everyone notices
Who Are Your Celebrity Sisters?


You Are Somewhat Like Your Mom
Believe it or not, you and your mom are pretty darn similar.
It may not seem like it at times, but you and your mom have a lot of common ground.Over time, you'll probably get closer ... especially if you emphasize the things you like about each other.
Are You Like Your Mom?

RSS 2.0