Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Trots allt Halloween!

Fortfarande onsdag och Halloween men vi ska ju fira det imorgon eller Fredag så jag la det inte specifikt på minnet men här kommer några mysiga bilder som jag hittade på internet.

image316image317

So happy halloween everyone out there!

12 oktober, är det bort blåst nu för om världen?..



Jag hoppas inte att det är bortblåst bland alla oss medmänniskor men det värkar så, det ser så ut ja.. nu när man lyckats fånga så mångas uppmärksamhet och få folk att visa att dom bryr sig och vill ställ upp, göra minsta lilla för att visa skillnad på något sätt, känns inte som att man riktigt fortsatt denna kamp på ett sätt så att alla kan ta del av det pratades om nya organisationer just nu finns redan morsor och farsor på stan & sen har  stockholmsstad  flera olika slags nattvandrare, fältare och sen United Sisters Night Patrol men den organisationen har jag endast sätt på "anordnade ungdomsfester" där det finns vakter och massvis med personal så just där förstår jag inte riktigt hur det är tänkt när ungdomar endå är samlade så ska dom finnas på plats där det redan finns vakter etc.? Dom andra ungdomarna som inte befinner sig där det redan är vuxna ögon som bevakar eller kolla läget då? Tycker bara det är konstigt tänkt.
Jag skriver det jag känner för, så spara era onödiga kommentarer tack.

Peace out friends and lovers!

slappar/tv dag, igår!

Kom på mig själv att klockan är faktiskt rätt mycket ska snart sova tänkte jag fick inte mycket gjort idag av mitt arbete som bör göras eller har 2 men ..det låtsas jag inte om just nu, ett projekt i taget är det enda som funkar för att inte bli ännu mer panik slagen över att man ska jobba jobba på lovet, vill bara kunna göra vad jag vill känna mig frii, tog chansen idag absolut! Imorgon (idag) ska jag träffa Sofia min kära vän, ska bli mysigt har lovat att bjuda på fika så först ska hon hänga med mig på stan ska se om jag hittar några varma leggings och oversize tröja/or.

 



Tisdag är min tv dag helt enkelt, satt ju bänkad såg bla. Slutet på Andra avenyn, Sjukhuset, Rosa bandet galan (en stund). Väntan på serier/program intresserar mig inte speciellt mycket undantag: det var när OC gick eller som nu Desperata som jag följer varje vecka och snart kommer serien för Gossip Girl ska följas sen gillar jag Brothers and Sisters också som mamma följer brukar sitta och titta med henne imellanåt. Sex and the City såg jag tidigare idag annars var det tv maraton här ja!

image315

Här kommer en bild på mig photoshop? javisst!

image314


Tänkte bara hälsa ut till alla ha en superduper mysig måndag i regniga stockholm
och ni som dock inte befinner er i regniga Sthlm ha en bra dag wherever you are, ni med!!

Pusshej!

bloggning påG

Nu har jag ialla fall bloggat lite grann inte riktigt godkänt men det funkar! haha hård mot mig själv nejdå men jag försöker.. Igår såg jag, mamma & syster på monster till svärmor den var riktigt bra faktiskt!
Någon mer som gjorde det?

image313



Nu ska jag titta på några avsnitt av SATC har börjat om på första boxen igen, kan se dom om & om igen,
'Sedan efter det blir det till att sussa en söt dröm i min sköna säng, lovelie!
image312



Natti natti, Puss & Kram!  Får inga kommentarer fast jag vet att jag har folk som kikar in här, känns trist..

Dockteatern Tittut!

Vi var på teater i fredags jag, en dagisfröken & 5 barn blev det tillslut och vi såg på Dollans dagis, jätte söt liten dock teater för barn, rätt mysigt att få göra något annat för omväxlingens skull typiskt min sista dag också men det gjorde dagen ännu bättre kunde sitta och små fnittra jag med barnen var så söta när dom skrattade i kör där inne verkligen fick varandra att små fnittra till hysteriskt gapskratt för en del. Jätte sött ialla fall det var kul det! Har strukit över biljetten för att den inte ska kunna kopieras upp!

image310






















Dagistider!

Efter två veckor på dagiset så lite uppdatera känner jag ska försöka bättra mig.. Får se hur det blir tror jag ska göra mig Anonymus@bloggen 2008 som jag funderat på väldigt länge så jag kan skriva mer privat som jag gärna vill göra pga. många skäl som jag inte tänker gå in på!
Men åter till min praktik - Dagiset hade praktik i två veckor som låg ca. sju minuter bort från mitt hus super bekvämt för mig, trivdes som fisken i vattnet på dagiset alla som känner mig väl vet hur mycket jag älskarälskar barn är helt barnkär, jag är tokig, ja det är jag! Och jag vet inte vad jag ska säga jag är rätt "erfaren" på barnfronten alla mina barnvakts jobb som liten och det jag har nu då jag vaktar Lilla e men jag känner att nu är jag mer erfarenhet än innan både för att det var äldre barn. Dom var mellan 2-5år dessa kids så det var mer att step in to be adult and take a responsibility. Man fick step in när dom började slåss eller bad om hjälp barn är smarta men ändå väldigt elaka & en del kan vara av egostorten det gillar jag inte, alla är lika värda säger jag bara. Men jag har fått ett jättejätte bra omdöme som på min förra praktik på blommscafé inne på Södermalm det med. Det var bara i 8an det och nu går jag 9an så ville inte göra samma sak igen men jag gillar att ha ansvar och få jobba med folk & barn är absolut inte fel för min del så jag tog dagis det är min anledning och jag ångrar det inte ett dugg i fredags bjöd jag dom på muffins som jag bakat torsdags kvällen innan det tyckte dom om blåbär & hallon blev det som dom fick välja på matvrak, små röster: en till snälla, en till? tyvärr så blev det bara en var besvikna små trollungar men glada för det! Ojoj måste börja avrunda skriver som en tok här. Ska dricka min kopp chai te med honung har hals ont not soo good nu när lovet börjar imorgon tusan!..

image311
Här nere lekte det andra barn andra avd.

image312
Här ute lekte vi på stoora gården den var störe än många andra gårdar kan jag säga.
Vi lekte här ute varje morgon & dom em. vi gick ut tidigare än halv tre.

Lördag

Hejsan! :') måste snart rusa igen är hemma sitter här softar lite, har varit i stan med Lojna och jag köpte skor men först åt vi italiensk glass i gallerian, sen skorna på en bakgatan ovanför drottninggatan från Belle innan vi drog till Söder igen och då fikade vi på fåtöljen borde tagit något att dricka bara eller matigare istället för sötsak, var så mätta .. så men jag drog i mig det jag köpte och så satt vi där någon timme ialla fall och nu sitter jag här, ska vara barnvakt om en halvtimme åt lilla e, ska bli mysigt hoppas hon är på bra humör bara men det ordnar sig alltid annars får ta med en bok och läsa och så det blir nog bra det, ska nog sitta i tre timmar skulle jag tro! Men ska skriva mera senare när jag orkar om mina två Praktik veckor på dagiset också.

Puussshej! Peaceout -

Onsdag

Gud jag bloggar dåligt, väntar på att vi ska slå till på en ny digitalkamera, japp!
Så tills dess har jag noll lust att blogga, fast nu har jag en rolig liten nyhet jag kommer saakna barnen på dagiset och inte vilja gå tillbaka till skolan, hell no säger jag som barnen säger: JAAG VIJLL INTE!! haha,
men jag måste tyvärr men där imellan har vi lov, men jag kommer få vara med på deras dagisfoto imorgon blev tillfrågad om jag ville det, så jag tveka först men min handledare övertala mig direkt. Ska bli kul och då kommer dom minnas mig när jag kommer och hälsar på dom också hoppas jag det underlätter nog lite ialla fall så dom inte glömmer mig .. en person in & en ut liksom. Nej men nu ska jag få en skön nattsömn så jag hinner fixa mig lite imorron har föresten köpt ny mössa & vantar förra helgen, och en grå klänning och rött nagelack idag också! Inga bilder, just nu noterar det mest för mig själv .. ;)

Nattinatti, Pusspuss!


before it gets me down..


Drivin' Me Wild - Common Feat. Lily Allen



Hennes sockersöta röst hon är så himla söt naturlig och deras röster går perfekt ihop. love it!

Nu ska jag göra klart ett NO arbete bloggar kanske senare om jag orkar & hinner förstås!

Fredag kväll!

Just nu sitter jag här framför datorn och kollar på stövar hittade ett par som mamma förmodligen skulle beställa åt mig, ville baka chockladbollar.. men inget smör till det fan då vart så sugen! Får ta mig lite jordgubbskräm det är mumma det med och så ska jag och mamma se på film nu efter tv tittandet det går något sång program på 1an just nu, vet inte vad det heter ska gå in och kolla med mamma, oj mamma hade visst köpt hem mars glassar dom är tusengånger godare än själva godiset mars.. tycker jag ialla fall fick en i handen precis, ska sätta i mig den nu.

image306

Pusspuss!

Fredag!

Idag slutade jag klockan 12 på raktiken, super skönt har varit hemma sedan dess..
Inatt var det lite lurigt med sömnen, tänker inte gå in på det för då kommer det testas kanske? haha..
Och idag på dörmattan låg, skolkatalogen i kuvärt, vi fick största plojfotot haha.. suckers!
Det blev bättre än väntat även om vi inte klädde ut oss, iaf inte många men några körde på småsaker, vill inte lägga upp hela skolfotot här eller plojfotot så att alla kan se..tyvärr men hade varit kul!
Nu ska jag ta lite hallon-blåbärs yoghurt med jordgubbar-flingor, mumma*


Pusspuss!

JA, jag är musik galen!



Girls they fall in love,
- Säger jag bara herregud vilken kille!! hittade en annan låt i en annan blogg precis,
blev bara tvungen att slänga upp denna video på honom gillar låten otroligt,
gammal sång - ny röst riktigt bra kombi. tycker jag ialla fall!

Nu har jag världens migrän, huvudet sprängs har hosta så det gör knappast saken bättre
 måste sova nu så jag slipper det här tog en alvedon men det hjälper ju never!

PUSSPUSS, Sleeptight!

att blogga.

Jag vet inte riktigt, vad jag ska skriva om när jag väl känner för det orkar jag inte att ALLA ska kunna läsa, vill inte heller låsa bloggen funderar på att göra en helt anonym blogg en ny alltså.. fårse hur jag känner med det 2008 just nu är det inte så troligt får lov att vara Rebecca fram till 2008 ialla fall, det kan man väl stå ut med? haha hoppas det ialla fall! Men idag var mysigt hade lätt migrän, yaay* och träffade tjejerna på morgonen vi hade äventyr och tjänade 500kr var.. det ni 1½ timmes uppdrag, hihi vad det var får ni inte veta! ;) saknade barnen från dagiset kommer inte kunna vara utan dom efter praktiken, jodå men kommer kännas konstigt dom är så himla söta och mysiga, man vill plocka med dom hem! haha.. nejdå, jag lovar ska inte göra det no good idea! nejmen nu ska jag avrunda här.. fixar med musiken på bloggen som ni kanske ser? jag gillar rätt olika musikstilar, men det ska gå att dansas till eller njuta lugnt och fint till förstår ni eller nått sånt säger vi.

PUSS! ( ska ta tillbaka mitt pusspuss ist. för Pok!) hihi Godkväll mina vänner"

always and forever..


Frankie J - Daddy's Little girl
- ni som känner mig bäst vet vad jag menar med denna låt, har inte hört den på ett tag den är minnen.
känns som att den spelas överallt vart jag än går/är lite obehagligt, vad ska detta betyda?
its like missing a part of your soul everyday, for the rest of your life always and forever!

Idag är ingen vanlig dag det är Cissi's 1års dag, hurra hurra hurra!

image305

Grattis lilltejen, klockan är mycket snart slår klockan över till ny dag, men jag är så ledsen att jag inte kom på ditt födelsedags kalas lilla snuttan, men i helgen ska du få en liten present, jag loovar!
// taaant Becca älskar Sarah & Cissiliten! (mitt smeknamn från början) :-)
Sarah du har världens finaste lilla ängel, ditt mirakel, det är din dotter, ni är min kärlek!


- Föresten hade en toppen dag i idag på praktiken det var jätte bra, barnen är mellan 2½-4år!


Godnatt folket.. Pok!

12 Oktober 2007.

Det var så himla vackert i kungsträdgården i fredags, Shirley sjöng och alla talen.. ja tårarna rann på många runt omkring otroligt rörande, det var så fint när hon sjöng då grät vi Bonnie bara du förstår det så otroligt skönt, på riktigt galet skönt att gråta sådär, visst gumman? Gråt dina tårar dom kommer ändå torka säger jag bara!! Minnes stunden var så fin och när den tysta minuten var som vi trodde var 17.00-17.01.. vi hann ialla fall till det vi ville vara med på och visa att man bryr sig, efter den tysta minuten sjöng Shirley Clamp älskar hennes sånger, då sprack det direkt när hon börja sjunga grät hur mycket som helst och Bonnie med hela tiden lilla gumman, det små regnade lite ibland och när hon sjöng så började det hagla vilket tecken från ovan!

image304

Rip - Riccardo, utan att känna eller veta vem du var från början sörjer vi utomstående också!



Låten live var bättre riktig känsla, hennes sånger berör alltid mig!

Söndags kväll!

Idag har jag varit med dom två bästa Bonnie & Sofia såklart!! Vi var och fikade på Café fåtöljen vid Götgatan annars är det alltid den som ligger på Hornsgatan som vi fikar på men nu hade dom öppnat på Götgatan så vi gick dit köpte kladdkaka & Läsk mumsade och snackade om allt mellan himmel & jord så skönt. Sen drog jag hemåt och jag och Bonnie har smsat som galningar gratis-sms med kompis ofcourse! hihi.. Nu sitter jag ialla fall här och myser med värme ljus & lugna favoriters webbradio på :-) Och vi bestämde att vi ska ses i veckan och äta middag på fåtöljen för dom har det godaste, sallader & hem bakad kladdkaka/morotskaka i hela stan, anledningen till att vi ska "ses i veckan, är att vi har praktik i 2 veckor framåt nu & sen höstlov, ska bli kul ska praktisera på dagis kallt kallt-frysa säger jag bara får klä på mig riktigt varmt leggings under byxorna eller överdrags byxor är nog bäst, men det ska bli kul som sagt barnen är väl mellan 4-5år.

image301

Där inne satt vi och myste i timmar medan det regnade förfullt utanför!

Otroligt god mat se bara nedan (första tog Linn finns något inlägg neråt & andra är från deras hemsida:


Igår - Lördag!

Lördag - Igår var jag med mami på stan grymt mycket folk fick med mig vantar och en mössa hem inga skor denna gång heller hittar inga snygga stövlar eller sneakers får ha mina andra så länge tills jag hittar andra pjucks. Sen köpte jag och mamma med oss Donken hem man får göra sånt på lördagar .. kom på mig själv och fredagar,
smsade med brorsan och vi mötes vid södrastation så gick vi syskonen till våran storasyster som hade fikamys hemma hos sig för nära & kära och fikade lite, mumsig tårta! Ska visa vad hon fick av oss hon blev jätte glad alltid våran storasyster - inga presenter, jag önskar mig bara att ni kommer!!
Då vill man köpa ännu mer såklart så det gjorde jag och Storebrorsan i Fredags.


Cocktail-Martini Glas fick hon i olika färger, hon älskar färger precis som jag! :-)
image299image300

Dåliga mobilbilder. - I bakgrunden syns tårtan tre våningar smaskens!

tänkte uptadera här nu .. får bli senare!


För nu ska jag göra mig i ordning och åka till stan med mor min! :-)
Så så länge får allt jag vill skriva om vänta kanske en kamera följer med hem idag? we´ll see later!
Igår i Kungsan var otroligt rörande grymt mycket folk, nu ska jag inte ta upp det tårarna kommer sipprar ner för kinden då!

Ha en mysig eftermiddag!


Pook!!

Gymnasie frossa?

Ska bli spännande att se vad alla ska välja för linjer och skolor undra hur det kommer bli alla ska skiljas åt känns otroligt tråkigt, när alla börjat bli närmare nu i år, att det bara är drygt 8 månader kvar med dessa underbara människor!! Men ska bli kul o komma vidare i livet sitter och frossar gymnasium på hemsidan nu.. har några små favoriter. :-)

Nyfiken på alla andras val..  ?

dålig update!

Jag har mina själ till varför, är sjuk feber, hosta & förkyld kunde inte bli bättre idag är min sista dag hemma imorgon måste jag gå även om jag har feber ska ialla fall hämta skol böcker & det jag måste ta igen, man missar en del på 3 dagar.. men nu bryter denna underbara huvudvärk ut hos mig så huvudvärkstablett och en varm dusch väntar!


här blir det inget puss kalas! haha

Sköt om er & klä er extra varmt det är kyligt ute!

Pannlugg!

Såhär ser jag ut numera blev inget före och efter foto,
men här har ni mitt resultat med pannlugg är super nöjd som sagt!

pannlugg!

Bullbak i Fredags!


Gräddningen:
I ugnen!

Mina jättebullar, första plåten av fyra!
första plåten av 4a.

Hitta kändisarna!


Nickelback - Rockstar!

Musik sviker en aldrig, sant eller vad? .. nej men just nu är jag så trött på alla falska människor så jag tänker bara försvinna in i musikvärlden och njuta alla som känner mig väl vet att jag älskar musik fastnade för den här igår! :-) Och kvar här istället för mamma ville kolla på en annan film på 5an så jag sitter o bloggar lite och laddar in foton i skrivandes stund, sen ska vi kolla på härliga eastenders om en kvart sådär! 

The Salmon Dance - Beatboxande fisken!


The Chemical Brothers - The Salmon Dance

Nu ska jag och mamma titta på Film sen blir det Eastanders perfekt tror jag kl.00.00 börjar det hoppas vi hinner så måste skynda på här! Med tanke på Eastenders tänkte jag på denna musikvideo för killen i videon är med i den serien så jälka skön video älskar den! - Föresten var det mamma som visade mig den här videon på tvn, den är bara  för skön älskar när han pussas med fiskarna genom glaset så sött!

Lördag!

Imorse kl 11.00 fick jag tid hos frisören, dom började med mitt hår 20 över var väl klar runt kl. 14.00 sådär, slapp rulla fick välja men min klippning tog nog längst tid är super nöjd tjejen som klippte mig var ny där men duktig på klippning må jag säga, antar att hon var utbildad till frisör jag litade totalt på henne bad henne: klippa upphåret bak och framtill & tjockare-lugg så att jag fick dom hennes hår hon var fab i håret, så jag fick bra med insperation är hel nöjd! Jag behövde inte betala, fick rakpermanent och klippningen gratis hur bra var inte det då? 500:- skulle det gått på, så sparade 500:- på det grymt bra för min del, sen sa han att jag fick komma när jag ville o klippa mig och fixa håret, som alltid så himla gullig han är och något med modell-hårmodell kanske ... hm.. fårse han skulle ta det nästa gång tror jag dom pratar englska på salongen eller min "farbror" gör det ialla fall och dom andra pratar svenska/eng. så hann inte snappa upp det dom sa! Mammas kusin & familj kom kl. ´16.30 så vi satte oss och fikade då så stora barnen blivit träffade dom nästan dagligen, då Mille var 2 år och Mira bara var en liten bebis sist vi såg dom och nu har dom blivit så stora & sååå sööta! :D
 
Bilder kommer sen ska fota lite till, nu ska jag och mamma sätta i oss lite mat och titta på filmen som vi hyrt! :)

Ha en mysig lördagskväll!


Poook!!

afrohår?



Typ sådär känner jag mig fuuul och äcklig i håret (jag vill ha raaaaakt hår!!).
 Så idag (nyss) ringde kära mami och beställde tid hos frisören så ska dit kl.11 skit bra att jag fick tid så tidigt sen blir det hem städa och bädda sängen har redan börjat plocka kläder och skolböcker för mina kära sysslingar kommer idag alltså mammas kusin, hans fru & barnen ska bli kul att träffa dom igen efter så lång tid som gått oj vad dom kommer ha växt sist jag träffa dom var dom iaf flickan bebis & pojken runt 2-3 :-)
Ha en mysig lördag morgon måste rusa nu frukosten kallar!

Pook
!

´vårat fika mys!

Linn smsade mig runt 9 tiden så vi bestämde fika, där stog jag helt ofixad mitt uppe i bullbaket hade 2 plåtar kvar satte in den näst sista och plocka ut den inann jag drog iväg, mamma tog det sista, thanks mam! :-)
Tyvärr var fikat ingen höjdare teét smakade fel var inte rätt tesort men orkade inte be om nytt, linns var inte heller någe vidare tror jag, men kladdkan var, all good! Ska lägga mig nu :)

fika mys med titus & linn!

Poook!

Fredagkväll!

Först när mamma kom ehm så bestämde jag att jag skulle baka det blev 4 plåtar (jätte) bullar, jätte goda blev dom ialla fall smakade nu när jag kom hem eller för ett bra tag sen, haha bakade massor kommer imorgon resultat orkar inte lägga in resultatet nu. :) *stolt* som bakat alla dessa bullar!
Nu ska jag lägga mig o kolla på SATC, första boxen såklart börjar om lite nu så längtar tills filmen kommer!! (mååånga som gör det antar jag!)

image294




Godnatt folk, Pok!

Min gudinna!

Alicia Keys - No one



Alicia Keys - Unbreakable Live


körig morgon..

Denna morgon vart helt fel eller till början så var allting perfekt kom upp fort och åt fruost (ni som känner mig vet att jag inte äter frukost på vardagar) .. och det ledde till illamående & huvudvärk runt kl. 11.40 sådär runt lunchtid då mådde jag illa alltså. menmen när jag komemr till skolan har jag glömt mina nycklar + att jag inte ville gå in på kören jag har tappat lust till .. jag vet inte vad men jag var där nere men kunde inte gå in så gick upp och in i klassrummet där tjejerna satt dom sa sätt dig här: jag kände mig otroligt otrevlig (förlåt) hade panik inga nycklar och min dag var förstörd typ, så mötte syrran vid tuben och så fick jag mina nycklar tur att hon inte hunnit dra iväg.
Sen ordnade allt sig eller var påväg att bryta ihop där imellan när jag kom upp till skolan, sen ordna det sig och min dag var räddad + Att vi bara hade en sista lektion efterlunch för vi hade hemkunskap förra veckan och var lediga denna vecka, så himla bra så vi drog till stan jag & några kompisar från klassen, killarna orkade inte stanna tror jag så dom satt ett tag och vi drog till nästa affär och då tappa vi bort varandra, men vem vill gå på våra shopping turer. haha *ingen kille ialla fall* Hitta 3 par skor skopunkten ska köpa dom imorgon och en mössa och kanske en klänning fårse hur mycket pengar jag har. :)

Nu mummsas det Kanelbullar här hemma.. alla måste äta en ialla fall  det är ju kanelbullens dag trots allt!

image293
Pok!

Onsdag ...

Imorgon Torsdag, vilket innebär köööören på morgonen vilket jag tycker är tummen upp absolut våran lärare sjunger grymt och hon är fashion tro mig.. vi trodde hon hamnat fel första veckan i skolan hon hade vad sa vi elin: Ginatricot kläder och friisväska! haha vad vi garvade åt det efteråt det kan ju vem som helst ha men våra lärare ja (nu ska vi inte tala om det) Nu ska jag bege mig av sääängen kallar på mig. Natti natti!

Poook!

Desperata ..

image292

Snart börjar Desperate Housewives som jag lääängtat så efter jag säger detsamma som Emelie, jag älskar tidsdagar absolut favorit kvällen ialla fall, för mitt favorit program går. Nu ska jag ladda upp med glass och godsaker! 'Ha en mysig kväll!

Poook!

God gärning - Var med och stödj Bröstcancerfonden!

Idag köpte jag 3 stycken Rosa band ett till mig, mamma & syster. Dom kostar 20:- styck ingenting helt enkelt! Något absolut alla borde göra är att Stödja Bröstcanerfonden! Super enkelt köp ett rosa band så skänker du pengar och det visar att du också är en av dom som stödjer fonden bara att ha bandet på jackan eller väska eller annat ställe. Men köp dom idag/under Oktober månad för det är Bröstcanerfondens månad en gång året, Visa att just du bryr dig!




image291

A walk to remember!

image290

I helgen såg jag ialla fall klart A walk to remember. Vad jag grät den är så himla fin, den här filmen skulle jag kunna se om&om igen absolut nya favoriten ! Jag gillar verkligen filmen starkt & den är mer verklighets baserad istället för att vara så himla ytlig som många filmer oftast är, det gillar jag inte alls.
Först tänkte jag vilken skit film det här kommer vara sen såg jag klart den ja vad ska man säga: I'm stuck ..
- Alla bör se den här filmen!


Nu är det absolut läggdags!
Pok!

RSS 2.0