Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Pappan: Hon betydde så mycket ? nu är hon död

Pappan: Hon betydde så mycket ? nu är hon död,

Den senaste veckan har gränserna mellan familjerna suddats ut. Släktingar och vänner samlas för att försöka förstå det ofattbara. Pappan berättar att den 16-årige lillebrodern har vuxit de senaste dagarna. Han tröstar sina föräldrar. Det har han fått från sin syster. - Hon var en så fantastisk person!





Vill bara att dom ska spärra in denna sjuka,
 känslokalla, hjärtlösa människa utan själ.

Haircut i lördags!


New haircut!

I lördags fick jag pengar, klippte mig en bra bit fy så slitet mitt hår var och så rak permanenta jag det såklart. Funderar på att klippa tillbaka till pann lugg? Känns så tråkigt med denna sned lugg.. vad gör jag?

image487
Old haircut!

Måndag

Idag vart det skola vi var ialla fall på världens segaste teater under svenska-mentors tids lektionerna, men den var ändå lite roande emellanåt. & sedan mötte jag bror utanför min skola & så drog vi till stan, käka och snacka skit m.m. Inte så soligt men riktigt najs att man kunde känna värmen i luften.

image485
Foto: Privat - Linn Forsberg


Idag - time2sleep!

Idag har varit en soft dag även om vi hade matte nationella, det gick nog bra hoppas jag. Känns så ialla fall! Sista "lektionen" i skolan var det Talangjakten så filmade nästan alla nummer och sen har jag fotat lite idag. På lunchrasten & hämtade min kamera tillsammans med Jenny & Sofia.

Och bilderna Linn tog igår blev helt underbara ska skaffa en skriva nu bränna över och framkalla till mitt fotoprojekt det kommer bli great!

image483
Jenny & Sofia promenixar tillbaka till skolan.
image484
Jenny, Sofia & Rebecca, foto taget mot en bil. (därför bilden ser skitig ut).


Sen har jag också fikat med min käre bror efter skolan, först åkte jag till slussen gick ner till kajen hämtade usb minnet som alla bilderna låg på av linnsan. Sen kom bror dit vi drog & käkade på Soda. Efter det mötte jag vicky vi åkte till stan & fikade tillsammans kul att äntligen ses igen!

godnatt , pok!

In love with this dress!

Jag och Sofia var ute och fikade men först var vi provade kläder igår efter skolan & hittade dessa klänningar som vi förmodligen tänkte ha på hennes mammas bröllop så vi snyggt matchar varandra.  Love it! Ska däremot inte ha den starka färgen.
image482

fix&trix - kompeftermiddag idag!

Nu ska jag börja göra mig i ordning alldeles strax, sitter och dricker lite iskall oboy & läser en bok - Räcker det om jag älskar dig? heter den, helt fångad bara dåligt med tid att hinna läsa .. på kvällarna är man så trött. Nu ska jag sätta igång har hittills bara slappar just nu. Vädret är underbart, idag blir det min fodral dress, strumpbyxor & högklackat? Härligt. Anledningen till att jag är hemma är att vi har eget projekt i bilden några veckor framåt så ska försöka avsluta mitt projekt idag har en del bilder sedan tidigare & helgen får se vad vi får ihop det är ialla fall super att solen skiner på oss idag. Yay!
image480
Där är Z som gör sitt fina projekt, duktig tjej det! ;'D  (förra lektionen)
Ha en bra dag ciao!

Dessa känslor går absoulut inte över på en dag, mitt hat för denna värld är lika stort som igår jag står fast vid det. Börja lev istället sluta ge er på folk & tro att det ska hjälpa på något sätt, fan!

Our lunchbreak yeasterday!

Vi var nere i ringen och Z provade kläder ah, så fin hon vart i det hon köpte!

image479
from me to you its all love! längst ut en liten dagens outfit.´
(dålig kvalite pga. förminskning).

Kommer ALDRIG förstå mig på denna värld..


Det är bara overkligt att allt är så nära.. Vad är det som händer förstår inte? Allting gör mig bara upprörd & förvirrad. Vet inte vad jag ska känna längre allt detta hat & våld gör mig känslosamt störd. Kan inte få ut något mer än att jag känner hat till denna värld, svårt att älska när allt är så himla falskt & fel. Känner för hennes familj och vänner, känner hennes lillebror & till honom vill jag bara ge mina varmaste hälsningar!

Svenska hittad mördad i Paris
Källa: aftonbladet.


Rest in peace - sleepthight now with all the other angels up there
!
image478

Söndag!

Har faktist varit en riktigt skön helg har jobbat, umgåtts med vänner fikat & bara slappat. Och det bästa av allt solen har varit framme idag varmt & skönt och i flera timmar också, man blir så glad att våren är påG nu.

Lördag - igår var jagi stan med Linn & hennes lillasyster vi "lunchade" gick lite på stan & kikade köpte inte med mig något hem ialla fall duktigt av mig. haha ehm sedan drog jag till café soda träffade bror, syster mfl. där som satt och fikade sen några tim tillbaka, sen var jag väl tvungen att dra lika snabbt skulle jobba så det har varit rätt slappt men fullt schema.

Söndag - idag var jag med k super mysigt as always vi kollade på film & umgicks jag kom inte ut dit förens kl. 16 för jag missade mitt första tåg & buss så ja då fick jag vänta 20 min sen på bussen ah krångligt det där. Men kom ialla fall ut dit levande satt i solen i 20 min inte fel det heller bara sitta och slappa! Kom hem för en timme sedan.

Bilder från i lördags på stan med tjejer
na!


love you girls!


sleeptight!

Nu har jag inte orkat skriva en massa smörja här på ett tag, det förblir nog så förutom att det är helg nu .. ska jobba imorgon efter skolan & lördag kväll. Så fårse hur mycket tid det finns över idag fikade jag med min käre bror på Café Soda asusal satt där några timmar käka mat, åt byllar och en kall cola. mumma* Nu har jag världens spräng huvudvärk så det blir bums i säng för min del, ska läsa lite sedan sova. Och så ska K ringa så får hålla mig vaken med boken då .. försöka!
Godnatt då , Pok!

image473

I know that i should let go ..

Kate Nash - Foundations



14 april önskeoutfit, vart är värmen?

image472
Vart är värmen? Inte direkt att denna klädsel går ihop med dagens väder. GE OSS SOL!

It will all get better in time!

Leona Lewis

Absolut dagens blir bara bättre och bättre för varje gång jag hör den!

Nu måste jag bege mig PEACE n' LOVE!

Godmorgon!

Godmorgon inte alls så känns det kan vårvädret komma istället för detta tråkväder mulet & regn (kallt). Kanske är tid att börja bestämma med Johan vart vi ska åka i sommar. Att vi ska åka är spikat men resten? Blir det Mallorca eller? Vi får se om han tänker sätta sig vid sin dator snart, lite brist på kommunikationen eftersom jag är här i Sverige & han bor i Berlin men snart hörs vi väl, hur svårt kan det vara att logga in samtidigt (har hänt 2ggr förra veckan) så det ska inte vara något större problem för oss nördar!
Nu ska jag göra mig i ordning, duscha & börja dra mot skolan.

Ciao , beso beso!

Svamphalsband från Cocoo.se

Här har det varit dålig upptadering men nu är jag snart igång igen efter att ha varit sjuk i ett par dagar.Gäller att hänga med nu när vår nyheterna dyker upp hela tiden hos denna underbara smyckeskedja på nätet jag fann massa nya ögogodis på Cocoo.se
image471

Här är mina favoriter i halsbandsväg svamparna det rosa & gula är mina favorit färger.
Vilken färg är din favorit?

De kallar mig för disco tjej!

Veronica Maggio - Måndagsbarn

Lätt den bästa svenska låten på ett bra tag!

- En del (hela?) är inspelad i (min förra skola), i stora ljushallen iaf.

Hur bortskämd är du egentligen Rebecca?

image469
Hur bortskämd är du egentligen Rebecca?


du har
[x] märkes-skor   
[x] märkes-jacka
[x] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[ ] din familj har en bil
[ ] din familj har två bilar
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har båt  

4

du använder dagligen
[x] dyr parfym (som kostar minst 300)
[x] foundation
[ ] concealer
[x] rouge
[x] puder
[x] läppglans
[x] solpuder (
[x] mascara
[x] platt-/lock-tång

8

du ser på
[x] desperate housewifes
[ ] grey's anatomy
[] heroes
[x] the oc
[x] sex and the city
[x] ugly betty
[] scrubs

4

du har sett
[ ] just my luck
[x] john tucker must die
[x] titanic
[x] moulin rouge
[ ] high school musical
[ ] high school musical 2
[ ] epic movie
[ ] dude, where's my car?  
[x] the perfect man
[ ] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] not another teen movie
[x] bring it on
[ ] bring it on again

7

du säger ofta
[x] whatever
[x] oh my god!
[  ] damn
[  ] cutie
[x] sweetie
[x] nehe?
[x] säkert?

5

summa: 28
22 = ghettokid
23-29 = normal precis på gränsen
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

Snodde listan av Viola.

Ska jag länka min låt här?

Jag löste det hela och snart är min låt uppe då kan ni som vill få höra vet inte riktigt om jag vill, länka så alla kan lyssna.. Vi fårse hur stort intresset är. SÅ SKRIV HÄR, GOTT FOLK!

Nu börjar strax Barnmorskorna & jag ska kolla har öppnat en burk cola mumma..

image467


Hjälp mig med min MySpace någon?

Jag är inte så aktiv här men läser mina favorit bloggar still såklart! Har haft bättre för mig än att sitta här & dega faktist så har spelat in en låt men nu måste jag få upp den på MySpace SNÄLLA HJÄLP MIG?! ;-) Nu är det middag här hemma ugnspannkaka med bacon i. Mumma! Så later guys, Beso beso!

Dont go down!

Mysig bild tänkte jag när jag kom in på min egen jäkla blogg, haha .. fan fräscht! *not*
Får nog varna innan ni rullar neråt nu då kära vänner! ;D  Fet kebab tallrik på ingång nedan, ska sminka mig nu & sätta upp håret sedan måste jag börja dra mig härifrån.
image466


Pok!   - Har solen siesta all day eller?   Godmorgon anyways!

Snabb titt på stan med Loojna

Var i stan med Lina kikade i lite affärer halvtimme - timme, jag köpte ett plagg. Sedan vart vi hungriga åkte till Södermalm först tänkte vi sallad men det blev folkets kebab fy så gott längesen blev kebab tallrik med pommes till. Mumma för det!
Fick ett helt berg på tallriken..
image464
Min tallrik, berget som inte syns så tydligt på bild.

image465
Lina käraste!

Not Gonna Write You A Love Song

Sara Bareilles - Love Song


Har spelats här hemma hela morgonen, är så fast!
Nu ska jag alldeles strax skynda iväg till tunnelbanan & möta Loojna så ska vi åka till staden!

Ciao, beso beso!

Godmorgon'

Nu sitter man här igen har sovit hela natten men väldigt konstigt stel i nacken & ryggen gör ont. Nej men ska inte klaga nu har precis satt på en kanna té. Ska jag sätta igång att städa här och möblera om så gott det går. Duscha, fixa mig sedan bär det av mot staden måste köpa ett par tygskor skymtade några godbitar igår när vi gick förbi till bra pris så vi får se helt enkelt och hårfärg kanske, Mörkbrunt eller Ljusbrunt..? Förse. Nu är det röd-lila-brunt,ut växt börjar komma måste också beställa tid för klippning men endast topparna ska av & rak permanent får bli om någon vecka eller två. Vad ska du göra idag?
I can't see the sun today, thats bad!

- Hör att mamma står i köket och gör frukost söndags frukosten är alltid bäst & mysigast.

Behöver nya skor eftersom jag köpte sneakers men fick skavsår började till & med blöda igenom. Skavsåren är kvar men börjar bli bättre fast det är ändå en vecka sedan jag använde dom första gången (och sista).


image463

Dom köpte jag på stadium, stay away aj 400kr.

Whats in the plastic bag?

Whats in the plastic bag? ..
image461

Mina nya hotpants som jag köpte förra helgen men inlägget jag skrev då försvann.
image462

Sunny day - Staden

Idag var jag med käre T vi åkte till stan och kollade runt lite där i solskenet & sedan käka vi lite mat, hamnade i gamla stan satt vid vattnet i solen sedan bar det av hemåt trodde jag men jag begav mig till nya stammis fiket Café Soda där min käre bror satt och hans ex & hennes syskon skara (nästan allihopa), satt där och softade ett tag drack cola gott med lite socker i kroppen, fy mig! Ska inte dricka cola men det är så gott! mumma, nej nu gör jag inte så mycket lugn kväll eller någon som ska på nått skoj? Hur har din dag varit?

Pok!

Jag ska nanna kudde!

Jag ska nanna kudde!  NU är jag slut så bara hopp i säng direkt har precis pluggat klart duktiga jag snacka om att gå uppåt nu!  Är verkligen glad för det, det betyder allt i världen för mig! Godnatt nu bloggen sleepthight tonight!


image460

- Tjejorna i klassen är bara för goa det måste jag bara avsluta med!

Dom underbara på tv alldeles snart!

Dom underbara barnmorskorna syns snart i rutan så ska bänka mig framför tvn.
image449

Försova mig - Idol?

Försov mig i morse ganska skönt men kom ungefär 15 minuter sent lagom för då blir man insläppt, 15 minuter efter att lektionen börjar så är det på bild lektionerna ialla fall inga andra. Vi hade endast två lektioner idag ialla fall jag super skönt som morgon & att sedan sluta tidigt så borde det vara varje vecka tycker man men vi har ämnes vecka denna vecka. Underbart att man slipper spanskan! Nu så ska jag fortsätta här med sången. Och kom gärna med tips på låtar som jag kan sjunga ska förmodligen söka till Idol !



bloggen igång som sagt..

JA, då var bloggenn igång igen men vem orkar sitta här nu i detta fina vår väder underbara väder! Love it! Nu blir det fram med tunna leggings & nya solbrillor måste införskaffas har för dåligt av dem. Får skriva senare nu bär det av till skolan igen ska på möte där om mamma tänkte dyka upp idag vore det ju bra? 'Aja, laaater guys ciao!

image459
It a beautiful day!

Lina den fina, jag älskar dig tjejen!

image458

Idag tänker vi lite extra på alla vi håller kära, selmis vi kommer sakna dig!

RSS 2.0