Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Sunrise

Colby - Under My Nose (Prod. By Konvict)



Hon hatar folk som hatar folk de inte känner

http://www.aftonbladet.se/punktse/natkronikan/article1939262.ab
Av ingen mindre än Viola Enarsson!

Checka in krönikan via länken och här är hennes blogg vajola.
Denna tjej älskar skor kika in så får ni se och hon är en av få som säger vad hon tycker, tystar inte munnen för något and thats so great!

Hallå? SOV INTE!

Sömn tuta sov inte! Upp och hoppa jag är uppe har läst ett tag (otroligt) skön start på morgonen, klarblå himmel och solsken. Gah! efterlängtat efter regn & gråa moln. Så nu ska jag börja arbeta här plugg plugg tyvärr måste fan skärpa mig. Innan det är kört jag bryr mig egentligen inte? Men men.. Sen ska jag ringa Loojna hon sover väl fortfarande så det kan hon göra tills jag är klar. Så later guys, beso.

image394

Kvälls bakning!

image393
Yes, thats right! Har bakat nu ska äta nu tänkte jag..
Kl. 23 på kvällen typiskt mig nu har pajen svalnat och vaniljsåsen é kall, perfekt.
Nu ska jag kolla på , ja vaddå? Jo SATC såklart! Go'kväll besobeso!

I've got another confession to make.. I'm NO fool.

Foo Fighters - Best Of You

I've got another confession to make
I'm your fool
Everyone's got their chains to break
Holdin' you


I needed somewhere to hang my head
Without your noose
You gave me something that I didn't have
But had no use
I was too weak to give in
Too strong to lose
My heart is under arrest again
But I break loose
My head is giving me life or death
But I can't choose
I swear I'll never give in
No, I refuse

Då börjar vi om; Hej, jag heter Rebecca.

Bara Linn förstår!!

Nu räcker det!

Nu tänker jag skriva allt jag känner & tänker inte hålla tillbaka och att låtsas att jag alltid har det där "perfekta" livet, en bra vardag och lite till, nej inte mer det är OVER.
Det är inte jag att göra så hålla tillbaka allt, det vet alla som känner mig väl så nu är alla tankar & känslor på väg ut. Och jag skriver om det jag vill och ni får gärna kommentera och ha er men om ni ändå bara tänker vara negativa och klaga, ge elaka kommentarer skippa bara all skit, tack! Förväntar mig verkligen inte inte att folk kommer vara "snälla" alltid

Alone is that what I'm?

Sitter här lyssnar på In My Bedroom -
I'm sitting in my bedroom, tryna get over you.
so torn up
that I can't stand it
so mixed up
but I still.
let it get to me.
Hur jäkla sant är inte det då..?
Du har förstört mig totalt, vet inte hur jag ska orka mer. Det tar på mig som fan! Och jag förstår inte hur du kan göra såhär, sluta säga förlåt för du sliter ut ordet!

en enda knut..

Magen knyter sig och blir en enda knut, känns som en spark i magen så fort jag tänker på dig och allt mitt hopp som nu bara blivit hathathat! Så kan jag bara säga att vad jag än svarar när ni frågar så mår jag inte bra, vad ska man göra säga nej jag mår inte bra? Orkar man göra det? Blotta hela sitt liv för alla, NEJ! Orkar inte, jag orkar inte heller med tankar som följer en överallt, saker som ligger på axeln & bara får en att försvinna ner mer och mer ner på botten. Saknad finns, det väger inte upp hur mycket jag lärt mig att hata.



image391

Its true!

Ha, you gonna have to remove me. Cause I ain't goin' no where!
image390
Picture: Ebay. - Första paret med lila nyanser & glansen!
Gimme gimme more
Gimme more
Gimme gimme more
Gimme gimme more

Nya Pumps.

image389
Pumps från din sko 200;-  som jag köpte i fredags, super pris & jag ska gå in dom för den ena är förliten får se om jag lyckas vill ha dom idag!

Nya möbler!

image388

Ja, en god nattsömn var det jag är helt kär i rummet nästa gång vi målar om här blir det i rosa toner eller latte men det är ett tag tills dess. Men sängramen & "förvaringshyllan" bakom sängramen ska bli mitt snartsnart! I'm so happy!

Strålande sol!

image387
Tantos sommarsol är bäst men vårsolen funkar nu med är glad bara att vi har blåhimmel & solsken. Vad säger ni om vädret tummen upp ellerhur?

IKEA

image387
Bild: IKEA  Det ser så mysigt ut och lilla magen också.

Har kollat på nya möbler tex. en ny sängram den perfekta, ny datastol behövs & förvarings lådor men det ska jag köpa på åhlens imorgon.


Feedback

Janet Jackson - Feedback


Sitter & rensar ur alla mina gamla saker idag igen det är nästa förvarings låda som ska ut nu, snart klar tog en liten paus hamnade här såklart. Nej nu ska jag fortsätta så jag blir klar & kan hoppa in i duschen. Besobeso!

aint no sunshine


aint no sunshine when he's gone
image382

SATC & Fruktsallad, jatack!

Jag skippar årets melodifestival inte riktigt min grej alla bidrag är typ meningslösa, förr var det drag & schlager på riktigt! Nej är helt utmattad efter all stå hej idag, ska hämta jäkla massa Iskallt vatten & göra mig fruktsallad, sätta igång underbara Sex and The City ofcourse! Vad har ni gjort ikväll?


image381

Städprojekt

Jag började städa för ungefär 4 timmar sedan är inte ens halvvag känns det som men nu ska allting in och gamla skolböcker & CD's ut, får hålla ut lite till blir nog klar snart, mamma är påväg och ska köpa med donken hem mumma. Vad har ni gjort under dagen? Och hur blir det med kvällens planer fan, allt verkar skita sig?..
Have to keep cleaning up here, I'm not done yet.

image379
Seriös reklam för donken eller? haha ..

Dagens gotta do!

Dagens check lista -
[x] Städa rummet, möblera om & slänga all skit.
[ ] Åka till stan & byta mina skor.
[/] Kvällens planer blev inte som tänkt, har hela lovet framför mig nu.



Dagens check lista - 22.01 23/2
[x] Städa rummet & möblera om, m.m. - Ska bära ner stuff imorgon & möblera om.
[ ] Till stan & byta skor. - Får försöka vänja mig vid storleken, en strl större blir för stort.

Dagen blev fylld med all städning och rensning så får bli ute kväll om någon dag ist.(?)

Morgonstund!

Godmorgon! Vaknade för en timme sedan suttit här och pillar lite på facebook och kollat runt i bloggarna jag läser. Ska lägga kameran på laddning, sedan kommer bilder på mina nya skor & hoodie love it. Men ska byta skorna till en större storlek idag så jag kan använda dom ikväll om vi ska ut. Nu blir det frukost nyponsoppa(min favorit, skulle inte funka utan det.) & något gott bröd kanske, we'll see. Vad ska ni göra idag då? Verkar vara kyligare än igår, men det håller för solen skiner ute alltid lika mysigt, ge oss vår på heltid.
- Later guys, besobeso!


image378
Önskar att jag bara kunde stänga av allt & slappna av sådär!

Emelie: Mitt hjärta stannade av p-piller

image377

Bild: Aftonbladet.

När Emelie Westfält, 17, vaknade var vristen uppsvullen och blå. Stukning, sa läkaren. En månad senare stannade hjärtat. Blodproppen blockerade båda lungorna.


Okej man får lite tankar och tänker vilken stark tjej, hade aldrig orkat efter så jobbig period.. Alla har vi svåra stunder i livet och jobbiga perioder man måste kämpa sig igenom, det är väl klart? Thats life. Först tänker jag fan jag äter exakt samma p-piller som hon gjorde VARJE DAG, läskigt känner för henne verkligen som fick gå igenom det där och att dom inte kollade upp det på en gång att dom alltid bara kan ta saker föregivet så enkelt, hon är helt sönder opererad, men ändå så stark som bara kämpar vidare med ett hjärta som stannat bara 17år och hela livet framför sig. Vågar man fortsätta äta sina piller? Det är frågan, byta eller fortsätta eller SLUTA HELT?!

Shawty

The Dream ft. Fabulous - Shawty Is A Ten



Svartvitt - färg klickar, thats good! Låten funkar bra & videon ett stort+ hos mig ialla fall.

Partyoutfit VS. Vardagsoutfit

Lyssnar på musik och ska ta tag i det där med att kolla på kläder .. Ska nog beställa hem lite nytt. Men vilken sida är bäst: Asos.com eller Nelly.se ?
Skriv gärna om ni har tips på andra sidor också för partyoutfits & snyggare vardagsoutfits.


image375

disco feber (?)



Little L - Jamiroquai

Allting verkar ju gå i glitter & färgstarkt så varför inte en barndomslåt and some discofever.

Helgen 15-17/02

image371
På bilden: Linn bakom kameran & (Jag) Rebecca.

Fredag
- Spendera hela helgen hos Linn ute i Haninge, vilket var super mysigt först träffades vi efter skola / jag hade jobbat sen gick vi lite på stan åkte hem till henne där vi hade girlsdinner (som vi kallar det), maten var färdig när vi kom hem lyx hennes kära mami lagade god lasange och god sallad till. Sen hängde vi där uppe i "vardagsrum nr2" satt inne på datorn lite via tvn bekvämt, javisst och sen började vi kolla på American pie the wedding har sett den innan men somnade då *no comments on that night*, vi bunkar upp med chips och annat gott, vi var vakna ett tag inpå natt timmarna riktigt mysigt.


Lördag - Sen skulle jag åka hem dagen efter men blev kvar några timmar till och sedan ytterligare några timmar då hennes pappa kom och frågade om jag skulle käka där och så tacka jag ja till middag, super smarrigt rena lyxen där hemma som alltid! Så blev jag kvar fram till 6 och så kom Sarah då vi ätit middag och så gick vi upp igen sminka och fixade oss och drog på fest hos en kille och där var det inget bra drag tyckte vi först men vad var klockan 10 eller? Sen kom dom andra brudarna jätte trevliga tjejer men först kom äntligen två bekanta till mig med genom linn då, Sophia och Jennie två underbart trevliga & goa tjejer. Det var iaf en bra natt tack, ni rockar!
image372
Sophia och Jennie !


Söndag
- Seg morgon och eftermiddag kom hem runt 2 halv 3 skulle jag tro.. skönt att vara hemma men trivs så bra hemma hos Linn också såklart världens goaste familj har hon mamma, pappa & syster! Tack för en mysig helg gullunge. Och tack för att jag fick "bo" hos er i helgen 'familjen' !

många frågor söker svar..


It hurts so bad, what should I do?

Ny Design!

Nu har jag gjort klart nya layout:en men är bara halvnöjd så får fixa mera senare ska laga pannkakor nu och sen kolla på Andra Avenyn. Vad tycks om designen nu då? Ska fixa Martinas så fort jag får tid över måste göra mitt slöjdarbete börja om..  ska bli skönt med lov om drygt en vecka.

image370

Ha det bäst idag, njut solen skiner ni som är ute snart är våren här. Ellerhur?



Alla Hjärtansdag present

image368

Fick fin choklad av min mami i
♥-dags present, glömde visa här ska prov smaka senare ikväll har inte velat förstöra dom söta inslags"papprena" eller vad man ska kalla det?

The little things you do to me

I reallyreally like this girl, love the song, what about you?


Colbie Caillat!

Nu ska jag pilla vidare på min header..

pillar på bloggen,

Tack kära nnats för att du hjälpte mig innan, men nu typiskt sagt tog jag tag i att fixa till den själv pillar på min header nu. Imellan nu ska vi Skicka mitt gymnaiseval sista dagen idag har haft svårt o välja får se hur jag gör nu fan.

smittad..

Influensa påG hos mig med? .. Hoppas inte det får inte bli sjuk min syster är dålig så typsiskt att jag får det för hon är nästan aldrig sjuk så nu lär väl jag väl bli det känner mig seg och utmattad. *pepparpeppar*

Hopps ni är friska och mår bra!

INTE Rebecca - Josvisst, Rebecca

Där har du en fin blogg design! Jag hoppas att du gillar den, annars så är det bara att höra av dig så fixar jag om den så som du vill ha det. Saknar dig, vi måste ses snart igen. Men nu ska jag sova. Puss / N


Har gjort om bloggen helt själv NU! - MEN KOLLA IN HOS MIN NNATS!

Where ever you go


Do we like it or not?


Colbie Caillat

Tack tjejer!

Ni är guldvärda allihopa, sitter och laddar upp bilder från helgen nu så det kommer är sjukt trött fast sovgott inatt. ;)

Hotell-Restaurang? Konditor? Omvårdnad? HJÄLP!

Vad har alla därute valt?  Det är 24.00 som sidan stängs men sidan laggar hela tiden.
Fast nu har jag varit inne men ska gå iväg till skolan snart ska bara fixa mig sen ska jag dit käka lunch och gå sista lektionerna istället för att inte göra någonting idag, men jag ska försöka bestämma mig för hur jag ska ha det, Hotell-Restaurang? - Konditor? Omvårdnad? Ja..  hjälp mig lite skriv gärna vad ni gått för linjer/ går och skola.

Denna dag kommer bli toppen fast det blev sent inatt, ska jobba senare kl.18 ska jag till stan handla lite med Linn sen ska vi hem till henne.  ( PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV  - FIXA VÄSKAN, RINGA SAMTAL & NYCKLAR!) Nu måste jag dra mig.. Ha en toppen dag, glöm inte att skriva, PUSS!

image364


Bjuder på en bild på mig!

valentine's day whot?

image363
Nej nej valentine's day fira jag med mina kära väninnor vi gjorde det på det mest underliga sätt, tjejer ni förstår hade ialla fall mysigt och trevligt med er. Kärlek! Nu ska jag kila i säng rekord tid eller? Sätter denna bild för att jag spenderat tagen med mina väninnor som sagt och det passar fint till oss.

PUSS på mina underbara tjejer!

Elin & Rebecca i tårar

Det hade jag inte väntat mig mitt på ljusa dagen i matsalen idag bara för att jag fick tårar började elin gråta herre skulle vi filmat sen på SO lektionen också vi kollade på Pearl Harbor så det var därföra det blev dubbelt upp för tårkanalerna. Ja det var oväntat! Kära söta Elin!


image362

The time doesn't stop




Låten får mig att tänka på min klass och datumet 10 Juni såklart då vi går ut 9:an. Hejdå 9H, visst har vi hatkärlek till varandra men den är underbar endå det kommer aldrig bli likadant. På ett sätt är det skönt att det bara är 4månader kvar i 9:an samtidigt som det känns sorligt alla mina tjejer! Vad skulle vi göra utan varandra, vi snackar skit om allt & varandra, ger råd och vägleder varandra 3 år herregud hur snabbt får det gå? Blir hjärteglad att vi tjejer förmodligen kommer hamna i samma skola, vi har ändå varandra no matter what, bara lyfta på luren det förändras inte!

3 veckor framåt?

Ja, har nästan planer 3 veckor framåt typ? höhö..
Lista kommer snart så jag kan hålla koll och checka av listan.
Jag har bestämt mig nu för gymnasievalet ska bara välja om hemsidan slutar lagga.

Andra avenyn någon?

Sitter och kollar på webbtv nu skönt man kan titta i lugn och ro när man har tid över inte behöva bänka sig framför tvn för att programmet inte visas i repris osv. passar mig perfekt, någon annan som följer programet? Vet att vi är flera i klassen som gör det ialla fall.
image361

Gymnasieval 4 dagar kvar

Hoppas alla haft en bra måndag? Mina måndagar brukar kännas som att jag bara vill gå och gräva ner mig totalt fel. Men idag känns allting bra, var på mitt sista åter besök på hud kliniken nu efter 5 hela besök och efter att ha haft prick test 1 vecka så visade sig alltihopa negativt konstigt nog? Ja, men det är skönt vi trodde att det var kosmetika produkter som jag var allergisk i mot och nickel men det var helt okej med allting. Vilket är en lättnad! Har suttit och kollat igenom gymnasium med mamma men jag markerade alla sidor som kan tänkas intressera i info bladen så får vi kolla igenom det snart igen.
Ni som ska söka gymnasium vart ska ni söka & linje skriv gärna det uppskattas!

Sound of the day!

Taio Cruz - never love again

Helt klart dagens sound för mig, vad tycker du om låten?


Söndag dålig update!

Får skärpa mig och blogga imorgon istället nu ska jag sova har faktist pluggat idag haft mysdag hemma bara så grattis till mig som faktist har pluggat gjort lite nytta!
Sovgott folk! Puss & Kram!

Lördagkväll!

Hejsan länge sen man började så .. Ja nu ska jag ut strax ska platta håret och sminka mig sedan möta Loojna vid tuben och så ska vi promenera in till stan tänkte vi och sedan fika någonstans, där imellan försöka möta min käre storebror också vi fårse hur mycket vi hinner. Vad ska ni göra ikväll? Puss & Kram vi ses på stan ha en bra kväll ^^


[  Lisa Lavie & Airto - One Word  ]    [  LISA LAVIE - ANGEL  ]
Så himla bra Lisa Lavie, love her och sen har vi ju en annan favorit Elliott!
(Har lagt upp dom förr men är så himla fast på dom nu igen).

H&M favoriter

image360
Ja, det är mina favoriter ur vårkolletionen från H&M har du några av dessa ovan?
Sjalen är inte så märkvärdig vill ha en svart så den fick synas också. Skorna verkar inte spec sköna ialla fall inte på mina fötter, drömma kan man alltid. Right?

shoes are made for walking, Right?

image359

Dessa läckerbitar för 400kr, love them! Ska jag beställa hem dem?

Michael Cera & Ellen Page

Anyone Else But You



Love the song, från filmen har ni sett Juno ännu/ska ni?

Gravid tonårs tjej - Juno!

Den skönaste filmen jag sätt på länge är Juno som spelas av Ellen page hon är ju bara för härlig i denna roll som gravid tonårs tjej ja, se filmen så ser ni resten såklart!
Om ni inte redan har sett filmen, vad tycker du om den?

image357

Snoop Dogg ft Robyn - Sexual Eruption Remix



Vilken gillar ni mest Snoop Doggs egna variation
eller
denna remix med Snoop & Robyn tillsammans?

image384

shoes makes me happy!

Här är mitt senaste par
Letade efter ett par nya skor /stövlar som skulle ha helt platt sula men denna sko fick duga.

Semlor - Filmen Juno

Nu ska jag kolla på filmen Juno igen tyckte om den såg den igår eftermiddag och har ändå inget bättre för mig nu ska vi äta bakelser som jag & mamma köpte med hem mamma köpte medan jag hämtade böcker i skolan. Ciao!


image354
Min favorit (tosca, tosa något(?) det är den längst till vänster & sen 2 Mazariner köpte vi..

Vad är det i paketet? ..

image355
Gunnarsons ofcourse!

image353
Semla

Foto: Privat. - Jag gillar att fota mat eller? haha..

i won't let the sun go down on me..

image352
Jennifer Lopez es muy guapa! Och snart ska hon ha tvillingar (?) Spännande att se.
Låten nedan går ihop med bild och rubrik, why not! Nej nu ska jag kila och klä på mig, sedan förbi skolan och hämta ja tusentals böcker. Längtar så förbaskat efter sommaren då allt är avklarat & man bara kan softa till 110%, Sunshine all day long, bara slappa slappa var det!

Nik Kershaw - I Won´t Let The Sun Go Down On Me
Inte helt seriöst, jag i min ålder får väl inte lyssna på sådan musik? haha..

RSS 2.0