Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Outwork - Electro


babambam..^

Pictures den 24/7 grillning!

Bilder från när vi grillade hos min kära bror torsdagen den 24/7, super mys!









ingen ork till att blogga

Hola, har inte haft någon ork att blogga är ute & badar o  myser i det härliga vädret om dagarna så får väl se till att komma ikapp med bloggandet mer när skolan börjat i augusti (eller så blir det tvärtom) vi fårse. Menmen, det är tid kvar tills dess!


What a wonderful, wonderful!

Bob Sinclar Feat. Ron Caroll - What A Wonderful World

This song  is so great!

Härlig dag på långholmen!

Idag blev det bad på långholmen über skönt, det var till och med varmt i vattnet underbart!

Långholmens utsikt.

Cissi & min storebror (gubbe) sparkar boll.
¨
Lägger in fler bilder senare, ska duscha nu & sedan åka till Jimmy :D  -  besobeso!

Danity Kane - Damaged


Skorna jag bytte till!


Från Dinsko, bilden är lånad av Martina.

Stan med Tina & hennes dotter.

Igår var jag i stan med Martina & hennes fina dotter Stephanie.
Vi gick på stan kollade i affärer, jag bytte ett par klackskor som satt för hårt och var helt slitna när jag köpte dom så bytte dom till ett par andra och martina köpte likadana. Sen gick vi till fik i gallerian satt där en stund och handlade det sista som behövdes & sedan blev det hemåt för våran del!



Steffie inne på H&M, snygging!



Och Steffie inne på Dinsko.

we can give them a freakshow!

Britney Spears - Freakshow

Ja, jag älskar henne hur jävla dum hon än är nu för tiden, vilket är ofta. Silly billy!

nu blir det bubbelbad!



Nu ska jag hoppa ner i ett bubbelbad & ha liten "SPA eftermiddag", sedan försöka hinna till stan kanske eller så blir det säkert en tripp till Götgatan & köpa den svarta klänningen jag såg med elin på stan för någon vecka sedan och blev kär i! hihi



The black dress!

great fruit & grillning påG!

Mamma kom hem med tre lådor hallon i förrgår efter att hon hade varit ute vid våran stuga, snart ska vi ut dit & grilla med O. Det kommer bli galet mycket käk & hur trevligt som helst! Måste börja röra på mig typ springa igen som jag gjorde förr, äta nyttigare som jag också gjorde förut. Jag får ångest över allt jag ätit denna sommar.

Tur att jag älskar frukt (!) Mer än något annat, tex. godis, chips osv.

I wanna feel like she looks!

Sådär vill jag känna mig idag. Exakt: I wanna feel like she looks = FAB!
Får bli helskrubb i duschen, nyrakadeben & en hårinpackning på det, så känner man sig kanske hälften så FAB som Hidie Klum ÄR!(?) haha.. Nej men tänk att ha egna stylister osv. som hjälper en med allt, morgon som kväll då man behöver det vill säga, dock inte hela tiden vore inte det underbart? Dagdrömmare man är just nu!

we danced to this song!

Old but gold!
Collie Buddz - Mamacita


We danced to this song last night..

Underbaraste sången!

Familjen - Det snurrar i min skalle


Till dig linn baby!


Vad tycks om designen?

Nu har jag fått hjälp av söta snälla felicia och sen så satte jag igång och fixat själv med min blogg desing den är lik hennes men ska ändra färger osv.! - Annars är jag super nöjd tack tjejen och jag ska fixa om min header kändes lite för mycket för mig.

Jag saknar er bruds!

Jag saknar bonnie, jenny & sofia. KOM BARA HEM!
Det är 4-5dagar tills någon av er är i sthlm igen men då ska väl bonnie & sofia åka till åland direkt efter så typsiskt.

Stan & göra ärenden

Nu ska jag strax till stan, ska bara sminka mig lite och fixa håret det behövs. Sedan ska jag förbi mammas jobb & sen till banken där hämta ut mitt idkort som kom igår. Sen ska jag handla den svarta klännignen som jag visade i ett par inläggnedanför men shoppingen sker med vicki tror jag? Fårse om hon hinner. Besobeso!

- Juste syster blev väldigt sjuk och kom aldrig iväg på festivalen,
fan det var riktigt synd! Så jävla typsikt.


På bild: Bonnie darling, KOM HEM!

- Update kl.15.59: En hängig rebecca, ligger nu på soffan & kollar på tv. Mamma ska göra Pannkakor till oss sjuklingar här hemma, myspys!

@robs place, monday night


syster och jag.

girlsen skakar rumpan!


Moí, syster & rob.


old music, i still like it!

TOM COCHRANE - Life Is A Highway


She's So High (Elizabeth Swann)

regnväder & hagel

Idag skulle jag träffat linn och gått på stan sen börja de regna ordentligt och nu har de öst ner 2ggr i sisådär 15-20min åtgången. Tröttsamt! Är helt slut i kroppen igår var jag super seg tänkte om jag försöker vara påG lite mer o mer, då mådde jag mer illa och magont, inte kom jag igång, ville bara hem. Nu ska jag äta lite daimtårta, mumma* Later on guys, besobeso!'


Här på mitt favorit ställe skulle jag vilja vara JUST NU! - Teneriffa, vore så härligt!

Tjejer kom hem!


saknar er galet, j-enjen gums, bonnie darl & sofialia bebi!
På bild: Jenny, Jag, Bonnie & Elin.
Fotograf: Sofialia.

Pictures from monday night!


Granis & loojna, busade!

Natha & Sara, blixten kom inte så därav blev bilden suddig.

Granis & Emelie in the kitchen.

Vet att den är tom men där ser man min färg på naglarna bättre. hihi
Bilder: Privat!
Bra vi mådde morgonen därpå kl.05.04 var vi nere vid tunnelbanan för att åka hem och sova i våra egna sängar.
- Ps. where going to Rob tonight again, hola at me if your coming over!

Igår vart det fika med elin.

Igår fikade jag och Elin vilket vi försöker göra ofta så vi inte tappar kontakten, vi har lovat varandra det! Bilden är från en fika i början av sommaren men vi var på fåtöljen och fikade godaste kladdkakan i hela stan, helt klart. Sen gick vi till Götgatan kollade på skor och in på Gina såklart där hittade jag 2 klänningar som satt super men det får bli den svarta den kände jag mest att den ska få en plats i min redan välfyllda garderob så den ska med hem imorgon om inte senare idag fårse.

Foto: Privat.


Den svarta klänningen satt helt perfekt så den får det bli idag och kanske den vita klänningen senare för den satt också underbart!


Morning!

Nu sitter jag & sjunger för full hals har ätit lite yoggi tagit min första tablett som igentligen skulle varit min andra idag så får ta en sent inatt runt 3 tiden eller extremt tidigt typ 6 på morgonen måste vara 4 timmar imellan, förjävligt. Menmen tänkte bjuda på denna fina bild som min storebrors kusin tagit på mig & min storasyster för ett par veckor sedan när vi var på grillmys hos brorsan, som vi måste göra om var riktigt härligt! Och för att syster åker iväg imorgon i ett par dagar hoppas ni får galet kul på festivalen!


Jag & syster för ett par veckor sedan på grillkväll hos storebror!

vore galet gott just nu ..


Om jag hade färska jordgubbar hemma hade jag ätit upp allihopa, gah! Måste sluta ha mina sug efter speciella saker hela tiden, fast detta är lungt för det är så nyttigt!

Nytt lack!


Där är gårdagens röda färg som sedan åkte av & på med nya lacket från H&M i en underbar mörk lila nyans, den syns därimot dåligt på bilden men har fått många komplimanger för mina naglar nu. Det känns ju extra!

Ny blogg design senare idag!

Jag får fixa designen senare nu ska jag iväg med elinpelin om ca. 20 min & fika för min del blir det brunch.. haha Ha en trevlig dag, later on guys.
- Bilder kommer från gårdagen sedan också.
Vi får se vilka som bangar ur ikväll då? fyfan!

Jag & elin på balen favorit i repris!
Fotograf: Linn Forsberg.

Turn The Music Up In Here

Neyo - Closer

City med bästa vän!

Idag har jag jobbat ett par timmar sedan kom Linn förbi då åkte vi till stan och shoppade lite köpte detta nedanför, keps från New Era, grå v-ringad tröja från Cubus för halva priset, sedan underwear, massagestav & lila nagellack från H&M till mig själv. Och så köpte jag även ögon skugga & en pensel till skuggan, åt Linn kära!

Tack för en underbar dag gumman!




Här syns dom söta detaljerna.

Adele - Hometown Glory

No I aint lost, just wondering!

New Era Keps

New era kepsen älskar färgen, den är så jag!

iskalltbad & citronsaft!

Idag mår jag nästan "bra" skulle man kunna säga men fortfarande sjuk. Ska äta tabbletterna jag fått i typ 6 dagar till om inte mer och det är 5 om dagen var fjärde timme börjar bli rutin nu så jag vet exat 07.00, 11.00, osv. 3ggr till.
Nu ska jag göra en kanna citronsaft som mamma gjort till mig i ett par dagar (om det finns citroner), måste dricka och få i mig vitaminer kan inte sitta här datorn gör att det blir för varmt kallsvettas, en så äcklig känsla.

Ha de så skönt ute i sommarvädret allhopa, beso beso!
- skulle vilja ta ett iskallt bad just nu!


favorit sedan liten tös!

Celine Dion - I'm alive (Live @ Divas Las Vegas)


Jag bara älskar Celine hon är bäst av dem alla!
Ångrar att jag inte såg henne när hon var här i år vilken energi hon har!

Update - av en sjuk rebecca

Idag mår jag förjävligt efter 2 dars klagande på att mina tänder & tandkött  gör ont har jag faktist fått infektion i munnen kanske blir tandläkarn imorgon? Pinsamt jag som alltid har dom mest välskötta tändera vafan hände? En ungman kan ligga bakom detta. Fy satan i gatan. Nu är det soffan som gäller igen, har sovit i 2 timmar nyss skulle kunna sova 2 tim till men måste kunna sova inatt med. Tog precis en alvedon så det ska bli bättre med tandvärken och såfebern ska gå ner.

Hoppas ni mår bra trots vädret i sthlm, P'ss & kram!
- Påminnelse till mig själv att jag ska jobba imorgon om jag orkar & fixa jennys hår ons eller tors? Ciao!

Frisör mitt blivande yrke?

Är det mitt blivande yrke, nja skulle inte tro det men det skulle väl funka om inget annat gör det. Då är det bara att tänka why not. Skulle allt gå, Idag vaknade jag av att mamma kom in & sa att Roddy ( "min morfar") behövde hjälp för att han var helt ensam i salongen. Självklart klev jag upp åt frukost softa en stund och fixade mig, sprang iväg till salongen i regnet. Om han sken som en sol när jag sa att jag skulle hjälpa till hela dagen, bättre man än honom finns inte det kan jag svära på! Vi hade 5-6 kunder skulle jag  gissa på? Mycket slit men det är så trevligt i hans sällskap på salongen så det är absolut värt det.


Denna gamla bild passar väl fint i dagens tråkväder.

Kväll hemma hos linn!

Middag hemma hos familjen Forsberg, vi åt god lax, potatis & en härlig sallad till det. Sen var dom ute och hoppa på studsmattan, efter det slingade jag linns hår, bilden är dock gammal. Sen vart klockan mycket tar ju sin tid och åka hem där ifrån så jag tog bussen 22.21 kom hem 23.06 minns jag exakt, det tog sin tid.

På stan med mor min!

Idag när jag kom hem från J så åkte jag och mamma till stan vi köpte saker till balkongen & en del blommor. Vi ska köpa mera blommor senare i veckan, tyg att dra runt balkongen för att slippa insyn underifrån, häng växter för att slippa insyn från sidorna. Sist mysiga ute möbler & ljus lyktor!

Vill så gärna åka dit nu, mitt favorit ställe!

Prat om sista minuten resa med linn, min bästa vän ..Men det verkar som att vi ska åka ett gäng brudar i vinter istället och så får vi kanske hyra en lägenhet nu under sommaren tillsammans så länge.

Matt Pokora feat. Timbaland - She's dangerous





Kom hem snart tjejer!

Nu har Bonnie & Sofia åkt till spanien, dom är förmodligen redan där och har varit det ett bra tag. Är riktigt avendsjuk men hoppas ni får det super bra där tjejer, kommer sakna er galet! Föresten så kommer min brud hem imorgon ja då det är Elin jag snackar om!

bara jag & mamma!

Nu är det bara jag och mamma hemma så vi ska äta Caesar sallad här hemma som mami lagat, mumma magen ropar efter mat här. Sedan ska jag göra mig i ordning försöka dra med bonnie ut & så ska vi ut på äventyr som vanligt käraste!


Danity kane - Damage



How are u gonna fix it?..

Klockrent eller vad?


Chris crocker, helt galen men så jäka skön!

Eat My Cornhole
- http://www.districtlines.com/2956-Eat-My-Cornhole-T-Shirt/Chris-Crocker


RSS 2.0