Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

TopShop Jackets - Onsdagen den 26 mars

Jackets:
image456
Jacka numero 1 - Testade denna och den satt bekvämt & snygg är den.

image457
Jacka numero 2 - Riktigt snygg & den satt snyggt, (men för tight över bysten)'

Fanns tyvärr inte så mycket att välja på när jag letade jackor,
hittade ialla fall två godbitar, som fick komma med på bild ovan.

I Was Born To Try!

Delta Goodrem - Born To Try
http://www.youtube.com/v/s82iOxtapsA&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1&hl=en
Emelie har den på in blogg, såklart fastnade jag för låten.

Fredag - Slappdag!

Nu sitter jag här och dricker te lite sen frukost bara té har det blivit några dagar dålig vana. Så nu ska jag koka ägg & äta ordentligt. Men nu är det dags att ställa om natt timmarna eftersom det är 3 dagar kvar sen börjar skolan igen, tråkigt men sant det går ju gå sådär som vanligt. Men ska fortsätta arbeta här nu så jag blir klar. Have a good day, Beso!
image455

God'morgon'

image454


Ja vi börjar väl där, satt och läste igenom tidingen Solo.
Så dyker detta upp där fastnade mi blick såklart.
Det är ju så sant, diamanter tack!

mom (L) her little baby!

image453
Hon ser så lugn & mysig ut..vem syftar jag på? Dottern så klart men samtidigt Nicole hon har blivit en jäkla bra förebild nu från bad to good!
Var hade hon varit idag annars? Rehab definitivt!

Your So Sweet Honey!

Erykah Badu - Honey



My new b-aaby!

image452

Jag bara älskar min nya plattång, tack mamma!!
Den kommer ifrån Vidal Sassoon its the best skulle köpt den vita som i inlägget nedanför men den fanns inte på åhléns så den här duger mer än bra åt mig ialla fall.  Någon mer som har denna?

Vilken plattång har du?

Jag har nu en babyliss wet n' dry. Men den är så otroligt sliten så behöver köpa en ny för att det ska bli någon skillnad på mitt tjocka hår.

Vilken plattång har du?

Här då mina alternativ som jag ska välja mellan har du någon av dom två?

image451
Vidal Sassoon

Home sweet home

Hemma igen efter att ha sovit hos Linn igår. Först träffade vi min kära bror M och vi fikade på Café Soda inne på Söder tillsammans. Jag & Linn  tog en mindre kopp varm choklad med grädde (trodde vi) men den var typ enorm istället. Och så fick vi träffa min brors ex tjejs systrar, oj vilken söt liten bebis hennes ena syster har fått, det var mig en liten tjej det! Sen åkte vi hem till L fick ta fel buss för att det var så himla kallt och ungefär 20 min tills våran buss skulle komma så vi åkte världens omväg, vi kom hem tillslut det är huvudsaken iskalla men glada för det. På hemvägen köpte vi lite choklad L köpte då halva godis hyllan medan jag höll mig med tanke på påskhelgen som varit lika bra att låta bli godiset nu. Sen hade vi bara tjej kväll myste av varandras sällskap! Alltid så himla kul att umgås sena nätter - tidiga mornar.

(Får inte in några bilder här får komma senare).

Pok!

Living my life like its Golden!

Jill Scott - Golden

Golden for all the Golddiggers!

Socker tillskott - Plattång.

Godisgodis det är fortfarande påskhelg, ett par Choklad fingers och fanta behövde ett litet socker tillskott i kroppen ska fixa håret som sagt det är ett heltids jobb att ha afro hår som tur är är hälften ialla fall tillräckligt rakt men nu börjar det växa ut i hårbotten måste rak permanenta mig snart i veckan redan tror jag.. Sliter mer att platta håret hela tiden & måste införskaffa en ny plattång (really soon). Nej, nu ska jag sätta igång, platta håret & måla mina naglar. Hoppas att storebror min vaknar snart sömn tuta.

Här är ialla fall min blivande ..
image450


Vidal Sassoon - Keramisk plattång.

Ciao, Beso beso!

Can I Live(?)

If I Could Talk I'd Say To You Can I Live?



Barnmorskornas Seriestart!

image449

SVT 1 onsdag
21:00 Seriestart: Barnmorskorna
Del 1 av 8. Äkta vardagsdramatik om livets stora lilla mirakel och om starka kvinnor som ofta gör hjälteinsatser. Vi får lära känna barnmorskorna och följer med på nära håll i deras arbete, både i glädjestunder och när de måste agera under press och fatta svåra beslut.


Jag kommer sitta bänkad ialla fall, deras jobb är fantastiska vilken känsla varje gång det kommer ett litet mirakel till världen. Jag vill faktist gå Omvårdnad & utbilda mig till Barnmorska det har jag nog inte nämnt här innan men ska skriva lite mer om det sen.

Oh I'll Stay With You!

image448
Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you
Everything will be fine
And I will stay with you
Through the end of time
I will stay with you


Idag är det Påskafton!

God dag, idag är det påskafton har ätit lite frukost för några timmar sedan & ska kolla på Miss Potter nu sedan ska jag sätta igång med maten, förbereda en del tills dom andra kommer hem och så måste jag göra mig iordning såklart!

Långfredagen & snö oväder

Nu ska vi kolla på ett öga rött, lite efter ja men bättre sent än aldrig som man säger. Och så är det långfredag & princip allt är stängt ändå så det passar perfekt. Nästan så vi är insnöade? Vaknade och trodde inte mina ögon "snöstorm" utanför mitt fönster, kunde vi inte fått hoppa över snön i år eftersom det inte passar sig att komma på rätt årstid. Nej nu ska vi göra lite gottgott till filmen så det blir familjemys hemma idag, Ciao så länge! 
- Mina nya skor kommer upp här senare också.

image445
image446
Bilder: Från i morse.

Nu ska det åkas mot staden (stan)!

Nu ska jag fixa mig bara det sista sedan möta mor min på drottninggatan så ska vi handla får visa upp sedan vad jag fick med mig hem, beror ju på om jag får med mig något är ute efter ett par jeans så vitt jag vet.
image444
Ha en toppen bra dag alla påskkärringar flyg nu till blå kulla, ät inte för mycket godis!

Lucky words from Cocoo

image443

Såg att dom fått in flera Lucky Words armband i lagret. Är sugen på dom här två det första rosa med texten Faith, Love Hope och det mörkblåa med texten Live With Passion.
Ska beställa dom när jag kommer hem eftersom mor min ville ha ett också så hon får välja.

Finns att köpa på Cocoo.se 165 kr/st kostar dem!

If you were born in the 80's, the 80's

Calvin Harris - Acceptable in the 80's


Vad tycks om låten? Jag diggar den!

Önsketänkande havs blått vatten

Godmorgon alla ni som fortfarande jobbar & går i skolan alla andra sover väl, första dagen på lovet har startat bra. Hade iofs hoppats på att vakna upp till denna vackra utsikt som min farmor gör, det vore inte helt fel och komma dit "hälsa på" snarare bara ligga på stranden och göra ingenting.

image441

Bilden: Är från Barbados.

Dagens hödjpunkt!

Vi har fått påsklov en dag innan alla andra, happy me! Gud vad skönt detta lov ska bli.

I (love(d) my earphones

image438
I loved mine, dom gick sönder för flera månader sen har inte tagit tid och köpt nya kan ju köpa vanliga lurar men jag lägger pengar på annat som kläder & skor förvånansvärt? Saknar att kunna lyssna på tunnelbanan, bussen eller när man bara är på väg någonstans.

gaah, ge mig nya lurar!
image440
Skulle inte tacka nej till dessa smyckade earphones!

Its All We Need!


DJ Antoine - All We Need

Låten har satt sig totalt, just puts me in a great mood.

Cocoo armbands favoriten just nu!

image437

Det här är min favorit  bland armbanden & färgen passar mig perfekt, love it! Kanske ska beställas hem imorgon.. Vi får la se!   - http://www.cocoo.se/


Orkar inte riktigt hålla bloggen igång just nu men återkommer nu när jag får lov imorgon då blir det massa härliga inlägg! haha  Pok hörreni & nattinatti !

GINA TRICOT - new arrives

image431

Kan denna outfit vara mer perfekt & stilren. Vad tycker du om chinos?
Det är nog inte alla som passar i dessa urballa byxor (snygg kopia av chinos) det är ialla fall väldigt populärt med chinos nu förmodligen så fort våren kommer åker dom på, varför inte tidigare.. Its all coming back!? Ska nog testa själv tror jag. Vi får la se om det kommer upp här tro, återstår att se hur det blir med det.

Andra Avenyn & Daimtårta

Idag har jag haft en av mina riktigt dåliga dagar huvudvärk blandat med magont & illamående, toppen? Men ska inte gnälla för nu mår jag bättre och ska lägga mig på soffan alldeles strax och kolla på Andra Avenyn och mumsa på daimtårta som syster köpt åt mig, fast hon är inte hemma hon är på någon spelning inne istan med polare, hennes killkompis skulle tydligen spela ikväll. Hoppas dom har kul ialla fall!
Ciao så länge!

image435

Dubbelt upp av Heidi Klum!

image434

Nu bär det av på 90års kalas.

Idag är det födelsedagar lite överallt först Kusinen i Florida (får inte glömma att gratulera heller), Mormors systers man fyller 90år så dit ska vi på kalas snart och kära Karlic han fyller 17år idag, får ringa och gratulera sen (det här är en påminnelse). Nu måste jag springa och göra mig i ordning kameran åker med så lägger upp bilder senare, hoppas mina underbara små sysslingar kommer. Pok!


Ja, rätt låt vann!

Det var helt klart rätt låt som vann med hennes låt kan vi komma långt för att folk kommer känna igen Charlotte Perrelli och att hon är en bra artist som har koll på hur det ska gå till i Eurovision Song Contest & hon kan leverera till 120% utan tvekan.

image432
Med henne är Schlagerfestivalen en enda stor fest!

Madcon - Beggin

Dessa grabbar är HEL grymma!


image430

Ännu ett kap från Zara

image429
Och så fick jag med mig denna härliga tunika.

Gårdagens Shopping @ Zara

image428
Igår fick jag med mig denna Skrik rosa Kofta/ Bolero.

Torsdag Shopping & Fika

Först idag var jag som sagt på stan med Linn & Sarah vi fikade åt toast på Waynes Coffe mums. Rekomenderas! Sen efter några timmar i stan mötte jag Sofia i min klass så gick vi och fixa hennes skor blev så sur på hon i kassan men jag höll mig från att säga något. Jag är alltid rätt glapp i käften när det kommer till kundens rätt ja! Nej men sen gick vi lite på Götgatan, hon köpte varm choklad sen drog vi hem till Sofia myste där hemma ett tag som i måndags då vi köpte bullar och tjocka oss, sen pallra jag mig hem käka middag nu sitter jag här ska fota dagens köp också är nöjd med det jag fick med mig!

image428
(Jag heter sofia i mellannamn) Sofia & Sofia.

H&M SPRING 08!

image425

Blommigt & mönster är så rätt i vår! - därimot är dessa tunikor inget för mig.

Matte & tilltugg

Nu ska jag göra klart matte uppgifterna som jag håller på med & sedan ska jag äta något.
Efter det fixa mig ska träffa Linn och Sarah sedan på Söder vi ska fika, gå på stan mys tjejer! Får vi se vad Dagens fika tips/dagens shopping blir beroende på vart vi hamnar och får med oss hem

American Boy

Estelle featuring Kanye West


Sounds good to me!

image384

Now shes whole!


She has a beautiful babygirl with her wonderful boyfriend.
image421



It's like rain on your wedding day

Alanis Morissette - Ironic


It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Its old but gold, denna låt kommer jag minnas tills dagen jag dör.
Barndomslåt.

Sommarjobb, har du skaffat ett?

image420

Har du skaffat eller ska du försöka skaffa sommarjobb, isåfall vad?
Nu har jag kollat sommar jobb i timmar hittar en del får se sedan vad jag ska söka kollar fortfarande och ska göra ett snyggt CV också. mår verkligen dåligt idag bara lega hemma det har gått upp och ner illamående, feber & yrsel allt på samma gång jo man tackar (not).

Linas present öppning!

Lina öppnar paketen(et).
image415
- Vad gömmer sig där inuti?..

image416
Det var en massa godsaker, klädplagg & smycken.

image417

Såhär vart linas reaktion så glad!

Här öppnar hon mina & systers paket.
image420
SJUUNG HÅÅÅREN! ^^

Birthday dinner @Loojnas

image413
Tre trevliga brudar från Linas klass.
image414
Alla utom värdinnan på bild.
Här är bilder från själva middagen som ser någorlunda okej ut, ska plocka fram några till.


(Om någon av er tjejer inte samtycker med publicering av bilderna säg till).

Ja, det är Emelie "ungmamma15".

Ja folk, det är jag & Emelie "ungmamma15" riktigt go tjej det där!
image412

Nej nu är det tid för mig att sova..

Godnatt later guys!  Och ni som frågat och undrat/påpekat om bilderna på Emelies blogg så är jag med där, JA! Då var den saken utredd.

Här sätter jag punkt för ikväll.




- Bild: På mig från i fredags på Linas födelsedags middag en bild av många fler kommer.

Men nu sätter jag punkt för ikväll så får bli bilder imorgon istället. Godnatt sovgott folket!

Size Zero (?)

Renee Zellweger "snyggare än någonsin". Skriver dom i skvaller världen funderade en stund. Hon är smal. Eller ska man bara säga smalare än någonsin?
image410

Mannen i mitt liv - The Object of my Affection

image409

Nina och George är bästisar som delar bostad, glädje och sorg med varandra. När Nina blir gravid faller det sig därför bara naturligt för henne att be George hjälpa henne ta hand om barnet. Det ena leder till det andra och snart blir Nina förälskad i George. Det finns dock ett problem, George är homosexuell.


Såg den på 3an tyckte ialla fall om filmen kändes som att jag sett den förut men kunde inte riktigt koppla? Men en sak jag gillade var att det inte var någon jobbig handling i filmen så man måste uppmärksamma allt som händer under filmens gång utan bara simpelt som jag vill ha det. Bra att dom visar annat än gamla serier på tv när det är sådant ruskväder ute. Någon mer som såg den?

Det var en gullig film. Gillar såklart Jennifer Aniston bäst hon är så härlig!


Mitt nya smycke!

image409
Från: Glitter.
Mitt nya halsband med guldkedja och andra färger vitt, svart camogrönt.



Gårdagens klädsel

För min del blir det aldrig dagens utan gårdagens.
image408


Stickad rosa bolero från Bikbok.
Svart klänning med paljett detaljer köpt på Urban Street.
Leggings Gina tricot.
Smycken halsband & ring från Glitter (nya)
Skor svarta pumps från Din sko.

Dagen efter..

Dagen efter känner man sig helt slut, eller hur tjejer?
Det blev inte många timmars sömn men vi kämpade oss upp så vi kunde äta frukost & lunch på pizzerian det blev lite väl mycket med det jag & linas kusin beställde. Men gott var det så länge man orkade sedan stod ingen ut av synen som låg på våra tallrikar så vi gick mot tuben för att åka hem, har nästan somnat flera gånger idag fick ju inte så speciellt många timmar 4½ timmes sömn eller vad sa vi?


image406
Ser ni den till vänster om min inbakade pizza det är Linas Bacon, Rödlök & (håll i er) Äggpizza. - Disgusting. Eller vad säger ni?

Nu sätter det snart igång

Nu börjar snart Alicia Keys konserten antar jag? Känns lite surt men samtidigt så vet jag ju en del things that you don't know. Men nu ska jag redigera lite bilder som sedan kommer upp här & lite update om gårdagen förstås som vart så galet bra! Kan säga att jag är slut vi är alla SLUT efter igår. Later guys!

Party feelings

Benjamin Bates - Two Flies


Love the song alicia spela den förr oss brudar jag är hooked! Så nu spelas den högt här hemma samtidigt som jag fixar mig kommer upp bilder innan vi drar hemifrån! Ska välja kläder och fixa min frilla och på med pumpsen sen drar vi. - Och paketen förstås men Ciao sålänge. (fint folk kommer sent men inte alldeles för sent)

cräääzy missie!

image405

mysig konversation om hur man ska göra för att få avslagen cola by missie & beccs.

Grattis på 17-årsdagen älskade Lina!

image404
En till liten gratulation till kära Lina du är så underbar vännen vi systrarna H älskar dig!


your the bäst!

I adore you so, ni är bäst har saknat er galet. Utan er inget jag hur ska allt sluta efter vår tid tillsammans? Som idag i skåp hallen (bara så små grejer ger så stor glädje), om dom kollar igenom det bandet från övervakningskamerorna 04/03 så vid lunch tid kommer dom se en galen klass (MIN underbara) stå & hoppa runt helt fokuserade på "spelet" och helt excited. haha.. Ni är grymma ialla fall. Nattinatti älsklingar, beso!

morrn morrn' världen!

Nu är man redo och vädret är perfekt klar blå himmel & solsken ska iväg till skolan nu skriver senare kanske outfit kommer upp också..
Så ha en bra dag, Besobeso!

Jordin Sparks feat. Chris Brown.



But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air


Bob Marley


image402
He is a legend and thats the truth and only the truth!


Everything is gonna be allright!
O little - little darlin', please don't shed no tears!

DO YOU HAVE CONCERT TICKETS?

image401

Thats really what I would do & now I tried to reach out on her website. And I walk on with my fingers crossed.

- Finns biljetter men ENDAST spridda och det funkar inte.


Lördagens klädsel

image400


♥ Linne Vero moda - ONLY.
♥ Röda Jeans Ginatricot.
♥ Grå Stickad Kofta EDÍES Laredoute. (ej på bild)

Vad blir ditt namn?

R: helt galen
E: jättebra kyssare
B: alla vill ha dig
E: jättebra kyssare
C: alla älskar dig
C: alla älskar dig
A: gillar att festa

Denna låg bland mina listor som jag inte gjort på ett tag.

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: alla älskar dig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: riktigt barnslig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

^^

image398
Riibecca & hennes storasyster.

Alicia Keys Live Pre Grammy Party

No One


Like you'll never see me again live



Nu vill jag verkligen gå fan att biljetterna är helt slut? Jag får inte fram något och har inte fått det sen dom släpptes. Om någon vet var biljetter finns eller vill sälja, SKRIV!!!!! Fast vem vill missa denna gudinna i Sthlm?! INGEN.

Gårdagens klädsel

image398

image397
(tired-face, kom precis hem från jobb.)


Black and White
!

♥ Kofta Vero Moda.
♥ Bomulls linne H&M.
♥ Stephanie top Ginatricot.
♥ Leggings Ginatricot.
♥ Overknee socks H&M.
♥ Pumps Din sko.

Kvällsmys!


image397

Har bara myst hemma med min kära syster ikväll det är skönt också imorgon blir det upp i tid och plugga, sedan bär det av mot staden I think(?) ska träffa Sophia och hennes sällskap kanske vi får la se. Nattinatti bloggen!


RSS 2.0