Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

270209 - In till City

Hello girls and boys! Har precis gjort mig iordning  låter håret lufttorka sliter mitt hår så mycket med plattång och hårfön, skönt med en slappar dag (även den sista på lovet) ska slänga i mig något innan jag sedan drar till staden för att fixa ett par grejer! Ska även försöka hinna med en sväng i några affärer tex. SOUK gallerian, vill så gärna ha nya pumps från Topshop. Så vi hörs lite senare babes ;)  Adíos besobeso!



Här syns ögonskuggorna tydligare,
Sminkning: Ida M.

260209 - the city & städning

Hello, har bloggat dåligt får skylla på all städning har gjort nytta ialla fall & jag lever det är huvudsaken haha, mamma blev världens gladaste tror jag?.. Vi, jag & syrran, bestämde oss för att storstäda hela lägenheten. Gud så skönt det är när allt är rent och fint. Njuter fullt ut att slippa göra detta i helgen. Ska ladda upp inför helgen hoppa det händer något skoj. Imorgon har jag några få planer, stan på lördag med syster och imorgon kanske skridskor vill ut o röra lite på mig har tröttnat på att promenera, så en liten skridskor tur passar mig fint. Var ska jag hitta min dejt då?  Det är frågan! Ne men annars så är allt lungt har kollat på The City och The hills season 5 kommer ut snart guud så mycket drama dessa tjejer har i sina liv det är kring allt/alla. haha  Älskar dem programen, ibland glömmer jag att det är på riktigt att dem lever sådär och tror allt är uppgjort för det är så mycket drama .. haha Love it!


Bild: från sessans födelsedags partej 21 februari.

Recept; Pastagratäng m. köttfärssås

Pasta och köttfärs beroende på antal personer.

Köttfärssås:
200 gram köttfärs
 1-2 gula lökar fint hackade
 2-3 pressade vitlöksklyftor
 1 pkt krossade tomater
2 msk tomatpuré
 Kryddor: timjan, oregano och basilika, paprikapulver, salt och peppar

Gör såhär: Koka upp pasta vatten och pastan så blir det klart ungefär samtidigt.
Fräs löken i lite margarin. Tillsätt färsen och låt den få färg i en djupare stekpanna.
 Tillsätt tomater, tomatpuré, kryddorna efter smak. Koka upp och låt puttra under lock på svag värme medans pastan blir klar. / Man får även fuska hemma med dolmiosås bara krydda upp den själv man spara tid lika gott för det.

Om du orkar gör en egen bechamelsås så gör följande: Smält ner 75g smör i mindre kastrull, ta bort från värmen vispa sedan ut 75g mjöl till en fin smet och tillsätt sedan 5 dl mjölk & vispa den noggrant låt koka ihop, sammanlagt ca 1 liter mjölk ska göra en lagom tjock bechamel prova lite efterhand, vispa & låt koka ihop till en lagom tjock bechamelsås. Salta och peppra sedan är den klar. Varva sedan i gratängen som med lassange, bechamelsås, pasta och sedan köttfärssås, bechamel osv. toppa med Gratängost.

Väldigt enkelt middagstips som jag slängt ihop själv, Pastagratäng a la Rebecca.



Äntligen, det blev ett: Ja ja ja!

Kronprinsessan Victoria & Daniel Westling


Säger också ÄNTLIGEN, det blev ett: Ja ja ja som svar utav kronprinsessan Victoria när Daniel friade  till henne. Kan inte säga mer än äntligen o all lycka till dem! :D
Ser fram imot att se kronprinsessan i Brudklänning 2010!

THE HILLS SEASON 5, COMING UP!


Oj,ojoj..  The hills season 5.♥ Hur underbart är inte detta, jag älskar the hills även the city där Withney nu mera medverkar ..  ;D Och nu kommer säsong 5 snart ut! Har sett trailern galet mycket drama, nya dörrar öppnas & gamla stängs spännande! Se själv!

240209 - Resultatet av semmelbaket.

Före: Färdig gräddade.


Efter: Här är resultatet av semmelbaket idag , jag gjorde a la rebecca som alltid med allt annat också .. haha gillar inte mandelmassa så hade drottningssylt & jordgubbssylt i dem gud så gott! :D

 

24 februari 09 - semlor & middag

Sådär nu är bullarna till semlorna klara för ett par timmar sedan, vi har provsmakat här hemma. Nu är mamma och köper grädde m.m. till semlorna dock blir det mer mini semlor man blir så övermätt på dem som man köper ute fy, mer äcklad tillslut & middagsingredienserna inhandlas samtidigt! Nu kom hon upp här nu ska vi laga Pasta gratäng a la Rebecca! Börjar likna en matblogg här nu va ? Men min storasyster bad ju om det så ska lägga upp receptet senare! Samt den marockanska kycklingen som vi åt igår. Vi hörs senare babes! ;D Besobeso


240209 - scones & semlor

Godmorgon för min del då .. haha Vaknade sent skönt o kunna sova ut lite man får väl passa på när man har lov helt enkelt. Nu ska jag baka Scones och sedan Karlsbadersemlor, kommer bli så mumsigt! Vi hörs senare så får ni se resultatet också ;D Adíos, besobeso!

Middagstips: Marockanskt vis.


Marockansk kyckling

Lovar att lägga upp receptet senare för nu skall detta tilllagas,
detta är gudomligt gott marockansk kyckling med Couscous!

230209 - planering för semmelbak!

´Hi guys! Idag har jag bara slappat jag som planera en tripp på stan eller skridskor. Tror det blir en tripp imorgon. I alla fall en lååång promenad med ipoden om inte annat. Ska även baka semlor imorgon så ska köpa spritspåse till grädden var hittar man det?  Lär smaka juvligt , ojoj mums  kanske ska använda blåbär eller annat hallon istället, gillar inte mandelmassa ialla fall inte mycket. Och sen köper bara semla om det är från favo fiket måste vara nybakt. Nej nu ska jag städa upp lite i mitt rum SR metropol på högsta volym så jäkla grym radiokanal finns INGEN bättre kanal! Väntar på att mamma ska komma så ska jag laga middag åt oss här hemma.. avslöjar strax vad stay tuned!
 
Engångs påsar går bra, någon med tips? Är lat just nu, vill slippa springa runt o leta.
Bild lånad.

220209 - snösnö..& mer snö

Hello, ojoj massor med snö har kommit och stannat, ska det vara snö får det lov att vara kramsnö inte någon j'vla blötsnö som smälter o bildar halka .. haha Det ser så fint ut ute nu, ska fota lite imorgon tror jag, idag har jag bara slappat druckit gott chaité och myst i myskläder. vad har ni haft för er? Och alla ni som har lov är det inte skönt att slippa kliva upp tidigt imorgon(och resten av veckan) en hel ledig måndag inte ofta det är så? Underbart säger jag!  Vad ska man hitta på imorgon då tro? Skridskor eller kanske en fika på stan eller bådaVi får la se. Ciao så länge babes!


210209 - ingen present.. bring flowers!

Hello, fick inte tag på något fint alls som skrek Z's namn så vi har beslutat oss för att blommor får duga fint alltd tanken som räknas right? Nu ska vi käka lite för är vråålhungrig här hemma. Sedan vid 8 ska vi börja dra oss. hoppas ni har en trevlig kväll lovar att bilder kommer upp här imorgon ;D  Kameran är med & laddad. Besobeso! kanske bloggar sen med kvällens outfit annars kommer den imorgon!

Vi hjälper dig med att förmedla dina känslor. Låt blommorna tala för dig!

Antal:
1 - Du är mitt allt
2 - Låt oss resa bort tillsammans
3 - När får jag träffa dig igen?
4 - Jag ser upp till dig och är dig tacksam
5 - Jag gör vad som helst för dig
6 - Jag tvivlar på ditt ord


7 - Jag älskar dig
8 - Jag förblir dig trogen intill döden
9 - Jag vill vara ensam med dig
10 - Vill du gifta dig med mig?


Färger:
Röd: Kärlek, blygsamhet, häftighet
Vit: Renhet, uppriktighet, oskuld, ljus
Gul: Ära, vänskap
Blå: Vishet, fromhet, ärlighet, evighet, trohet
Lila: Hög värdighet
Rosa: Ömhet, ungdom, kärlek
Grön : Hopp, skydd


210209 - Chaité & en sväng på götgatan

Nu ska vi dricka chaité och äta nybakt bröd /bullar som mamma fixat ;D  ciao, besobeso!



Bilder från i onsdags.
Update: 15.35 - Nu ska vi ner på götgatan jag & syster, ska bara fixa mig lite ska köpa present till våran härliga brud som har födelsedagsfest ikväll! ;D<3

21 feb 09 - sportlov & brännsakada

Hello! Sista dagen i skolan nu har vi sportlov, i skolan var det väldigt soft vi hade mattelektion en timme efter det hade vi matlagning vi lagade fläskfilé med wookade grönsaker och potatisklyftor. Mumma. Käkade som fan gratis är gott vettni! Där imellan när vi skulle wooka grönsakerna glömde vi att sänka värmen på stora plattan med en varmkastrull & (läs) Olja i, så det skvätte upp olja på min arm först gjorde det inte så ont men sedan blev det helt rött och världens märke, alldeles svullet. Ajaj vad ont det gjorde jag va envis och ville inte skölja under vatten får skylla mig själv men det gjorde så ont. Så nu har jag ett fint brännmärke på armen. Nu ska vi äta lite lunch här frukost idag bestod av pancakes som jag gjort. Lyx lördag!


ajaj, kompress på brännskadan.

Hip Hop just Saved My Life!


Lupe Fiasco Feat. Nikki Jean - Hip Hop Saved My Life

190209 - torsdagkväll

Sådär nu har man varit duktig  och pluggat allt som ska göras & vara klart innan lovet, yay glömmer helt att det är lov nästa vecka. Tiden går så himla fort just nu det är positivt med tanke på hur mycket jag längtar efter våren nu. haha Och väntar på paket från H&M ;D spännande hoppas plaggen sitter bra.
Vi hörs imorgon babes, ska lägga mig tidigt ikväll men inte riktigt ännu.. ;)  pusspuss!

190209 - middag - pancakes!

Hello agian! Gårdagen var verkligen en lyckad dag, var som sagt hos Ida på Makeup Institute som ligger  vid Odenplan hon var  verkligen trevlig & jätte gullig, måste säga att hon var jätteduktig på sminkning vart hel nöjd hon har inte ens hållt på speciellt länge, hon började kursen rätt så nydligen. Hon gjorde en dags makeup med guld nyanser & sedan en kvälls makeup med rosa, lila & mörkblå nyanser super snyggt blev det! Mer bilder på sminkningen kommer senare. Och alla fina bilder som jag och linn fick ihop igår, dom blev verkligen sååå bra är så nöjd! Nu har jag ialla fall gjort klart min meny som ska lämnas in imorgon, meny, recept och inköpslista allt utskrivet ockå. Good job Rebecca! haha ..

Idag lagade vi marockansk kyckling med bulgur vart super gott. Ska nog göra det hemma snart så mamma får smaka hon lär gilla det, alltid kul med nya maträtter hemma. Vi fick ialla fall sluta lite mer än 1 timme tidigare idag, vilket var super skönt var helt slut idag.  Nu börjar det bli dags för middag ska laga pancakes tänkte jag,  sugen på något sött så varför inte göra något sött till middag? Smart drag.  Pusspuss så länge!
- ska be syster köpa drottningsylt det är något jag varit sugen på väldigt mycket senaste tiden..

190209 - school & matlagning

Hola, nu ska jag bara säga hej & att jag lever efter gårdagen får berätta mer senare måste fixa mig & dra mot tuben så jag slipper stressa. Har en lektion idag Matlagning fram till 2 det blir najs! :D Så laater guys, beso! 


-  Ni ser ju resultatet av bilderna nedanför detta inlägg!


190209 - Photoshoot med Linn








Modell: Jag.
Sminkning: Ida M. från makeup institute.
Fotograf: Linn Forsberg.

Mer bilder kommer senare men här får ni på bloggen så länge,
finns mer på facebook för er som har mig där!

170209 - Planering/Kalender

För att inte glömma ngt denna vecka ska jag skriva upp det nu glömmer kolla kalendern oftast.

Onsdag:  Skola 08.00 sedan träffa Ida 12.00 på makeup institute - sminkas & sedan kanske träffa Linn & fotas(?)
Torsdag:   Skola 10.50, sen hem vila, plugga til matteprovet &  göra klart menyn till fredagen.
Fredag: Skola 12.40 - Matteprov  om jag blir klar sedan matlagningen & menyn ska lämnas in. Efter det bio med lillebror & storebror! ;D
Lördag:  Kan inte säga mer än giiirls night, det kommer det kommer!


Godnatt så länge! beso!♥

160209 - Hårinpackning & 2-rätters meny

Nu ska jag tvätta ur min hårinpackning har haft i den lite vääl länge, sen så ska jag fixa ihop recept, prislista för en två rätters meny som vi fått i uppgift förrförra veckan till denna fredag. Har några ideér så det blir säkert bra lägger upp den här sen. ;D Viska även tilllaga denna meny senare på kommande lektioner om han är nöjd med ens meny. Ska bli spännande hoppas man prickar in rätt så han blir nöjd tar mamma till hjälp också hon kan matlagning hon, kan säga att det är absolut från henne jag fått mitt matlagnings intresse! Älskar att skapa nya maträtter varje dag, lära oss nya saker & knep i köket. Men vi hörs imorgon guys, nu ska systra mi ha datorn. Ciaao, beso!

Lutar åt denna efterätt..  Mums!



-Therese Bikinin kommer från H&M :D

160209 - internet shopping

Har bara varit hemma idag, igår fick jag någon allergiskreaktion såklart i ansiktet svullen & såg ut som rivsår på kinderna.. Blev lite rädd där från ingenstans skulle precis gå & lägga mig spegla mig i ansiket så ser jag hur svullen jag är. Så det blev ingen sminkning idag skulle suttit modell åt Ida idag, ska göra det på onsdag istället. Imorgon blir det ialla fall skola undra om det är kylan som gör min hud sådär torr & svullen(?) som förra året, hoppas inte det. Den perioden var inte rolig. Nu så har jag bestämt mig vad går upp mot lite internet shopping när man é på dåligt humör? haha Yay, det är allt för enkelt o klicka hem kläder & speciellt skor besatt? Yes! Tur att jag alltid håller fingrarna i styr. Men nu har jag ingen anledning till att inte klicka hem dessa plagg som jag vill ha, the money is in the bank, right where I want it on my card ;) Så dessa plagg får klickas hem idag:


Ska beställa en brun underdel sen har en brun överdel(annan modell) vill matcha dem.

Läängtar tills helgen kommer, girls night it is! ;D

15 febrauri - otrevliga människor,

Allvarligt, blir så f*cking irriterad på otrevliga människor spec vuxna. Whats up with that?  Håll dina attityds problem för dig själv. Wait until I get ugly right back atcha! haha Nej jag är ju så trevlig, gav henne bara en fet chans, hon sumpa den. Synd! Var bara tvungen o skriva av mig men ska behärska mitt språk här. haha

The Game and Lil Wayne - My Life    Singing: Marie Digby

150209 - mysdress

Bjuder på dessa bilder bara för jag är sååå snäll ikväll.. haha  ;)


Har haft mysdressen på hela dagen - gråleggnings från gina tricot, svart linne från H&M & en grå hoodie så skönt & avslappnat. I love it!

150209 - söndagsmys, gårdagen

Hello, idag har jag bara slappat hemma gjort nada typ.. sovit dåligt så har inte riktigt ork att göra något. Igår lagade mamma  & jag en god middag tillsammans lassange fast med pasta istället för lassangeplattor. Gillar det bättre just nu. Mums.. Var en sväng hos en tjejkompis & sedan iväg rätt lung kväll för min del helt enkelt. Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag! Nu ska vi äta middag, later guys! :D


3 pictures från gårdagen då jag kom hem!


DanJah - My Love


~ Endless love is blessed love.. ohbaby love!
Han var på SR metropol igår, lyssnade nooga på hans ord, vilken sötnos!
- älskar när han dansar med tjejen, come dance with me!

Valentine's Day, glöm inte att..


Kan inte se varför Valentine's Day är en dag då folk blir helt galna, ´kan förstå att  man vill vara fin men låt det ta lite tid stressa inte. Folk var hysteriska i undeklädes avdelningarna igår, folk handlar massor med onödigt räck upp handen om ni håller med om att denna dag gått över styr, speciellt om man ska hålla på såhär varje år framöver.. varför köpa en massa dyra saker som bara står i hyllan hemma och dammar ett par dagar senare? ;)
  • Unna dig & din partner något tillsammans istället: spa, massage eller annat mysigt!
  • Glöm inte visa att ni faktiskt  uppskattar varandra, utan att köpa dyra prylar.
  • Fika med nära och kära, samla ihop hela tjejgänget vettja!
  • Gå på bio med bästa kill/tjejkompisen, eller ut & ät god middag tillsammans!

 Personligen tycker jag inte att manbör köpa dyra saker för att visa kärlek till varandra, det blir inte riktigt rätt, man köper ju varandra då istället..(?) eller har jag fel.


140209 - valentine's day

Hi & Happy Valentine's Day Everyone! ♥
Har inte så mycket att skriva ska åka in idag istället och köpa hårfärg tror jag var så himla mycket folk i stan igår så orkade inte gå speciellt länge hitta inte biknin några få underdelar fanns dock inte i den bikini jag vill ha, på hemsidan är överdelarna slut i alla färger, dom kanske kommer in i affärerna snart igen(?) Bara vänta och se helt enkelt för i nätbutiken skulle överdelen komma v.15 dock inte så långt kvar och jag har ju inte direkt bråttom sommarn är ju inte direkt runt hörnet,haha.. folk frågar varför jag ska köpa bikini nu men det är väl uppenbart allt är ju slut om man väntar tills våren kolla bara redan nu slutsålt i affärer & e-butiken också, så varför vänta? Hoppas ni har en trevlig alla hjärtansdag allihopa! Och grattis till Bellibull som fyller 18 år idag de ni!


Valentine's day sound; Beyoncé - Halo

Den vackraste låten just nu, brukar aldrig fastna riktigt för hennes låtar men nu är jag hooked!

Bandeau Bikini cerise


Såklart vill jag ha den i cerise ett jag passar så bra i den färgen & det är såå snyggt på sommarn! Åh längtar efter sommaren, hoppas jag kan ha denna att den sitter bra ska i alla fall testa om jag hittar den idag! :D
Nu ska jag dra babes, beso!

130209 - smink & dagens planer

Godmorgon! Sitter fortfarande & beunderar min fina design! haha felicia är bäst!
Har ätit lite frukost och ska fixa mig & sminka mig, sen efterskolan ska jag mot stan handla hårfärg hoppas jag finner rätt färg och så ska jag köpa en förpackning åt mor min  får leka hairstudio i helgen då .. haha På måndag efter skolan ska jag sitta modell åt en tjej på makeup institute ska bli riktigt skoj, hon håller på att utbilda sig till sminkös! Sitter just nu o kollar på bikini modeller ska se om jag finner den jag vill ha från H&M ska kolla i stan sedan visar den strax i nästa inlägg! Nu ska jag sminka mig & fixa håret sedan ta mitt pick o pack & gå! ;)




Bilder lånade!


Ciao BABES! ;D

tack felicia<3

Tack så mycket felicia för den fina designen du är en Ängel! :D<3
- Checka hennes blogg hon är suuper duktig på design!

120209 - everyone need a break

Hi, jo typ en rejäl break för min del.. har varit sjuk i tre dagar nu feber & ont i kroppen men börjar bli bättre mååste gå imorgon fan viktigt! Så nu blir det lite plugg o sen soffan igen! hoppas ni mår finfint! ;D  några photoshoots ideér påg men det är hemligt ett tag framöver & ett modelljobb på måndag eller tisdag.. :D ska bli spännande. BESO!


I wanna be the one that you belive in




L.O.V.E. That Song!

090209 - Godmorgon

Godmorgon allihopa! Nu ska har man ätit ltie frukost ska sminka mig & välja kläder för dagen sedan bär det av till skolan, så vi hörs senare babes, Beso


missing you darlings!  -  om vi endå hade detta vårväder ute, solen skiner dock.

these boots was made for walking

I fredags mötte jag upp mor min på stan så gick vi & shoppade lite & ett par nya stövlar fick följa med mig hem, är nöjd orginal pris 500:-  fick dem för 300:- , vilka kap jag gjort denna vecka. Den som söker han finner or something, haha

Svart high boot i skinnimitation



 
Tog bilderna lite hastigt i fredags så dem blev sådär.

Sing it loud!

Usher feat. Will I Am-Whats your Name

Jag sjöng: Girl whats your name, baby whats your number.. Då svarade linder med 073, 076 . haha skönaste!

070209 - gårdagens outfit!

Kvällens outfit:




Lovar att det ska komma upp kvällens ouftit om helgerna som det är party & kanske dagens men jag har ingen modeblogg, jag skriver om det som faller mig in från dag till dag. Hade dagens förr ska bättra mig med bilder iaf.

080209 - söndags chill

Hi guys! Gårdagen blev väldigt lyckad må jag säga. Väldigt trevligt sällskap & en bra natt blev det för min del ialla fall. Hoppas ni haft en lika bra lördag & söndag hittils. Denna söndag blir det till att plugga, skriva CV & endast softa. Kommer lite bilder från gårdagens outfit, fotade inte under kvällen hade allt för skoj. ;D Besito!


Pictures coming up!

070209 - Dinnertime!

Hi, Gör en liten update nu har börjat välja kvällens outfit lägger upp den sedan innan vi drar då vi har fixat klart oss. Nu ska jag steka pannkakor här hemma tror familjen kliver in snart genom dörren. Fast det är skönt o vara ensam lite grann också. Pumpa hög musik & samma låt om igen förstås som dom alltid stör sig på att jag gör.. haha Nya favoriten ligger här  nedanför Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher & T-pain ft. Chris Brown - Freeze dem är så grymma tröttnar inte. Nu ska jag börja med middagen börjar bli dinner time here. Pusss så länge!


Bild: våren08 jag & syster.

I'm your pusher!

Bjuder på denna låt så länge, love it!

Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher



070209 - One Tree Hill, Lunch

God eftermiddag folket! Har inte updaterat alls här har känt mig febrig så vilar & har kollat på One Tree Hill sen jag vaknade. Vilar mig för ikväll har vi planer som lär bli galet najs, igårkväll stanna jag hemma med familjen kände inte för o åka iväg själv ingen annan var riktig taggad på den resväg dit festen jag hade påg var. Nu ska jag äta lunch, bye for now babes!


Bild privat.

Gratulerar!

Gick oväntat till, läs här!  Grattis till Josefine & hennes E, världens bästa mamma blogg, har följt den sedan 2år tillbaks helt fanastisk!  Hoppas dom myser hemma nu med lillasyster Ella & storebror Elian. Kärlek!


060209 - School and The City!

Godmorgon! Har iofs varit vaken sedan 8 telefonen åkte i golvet så vaknade hastigt o kunde inte somna om, har till o med ätit frukost vilket jag gör typ, aldrig. Väldigt bra av mig sitter här nu en stund ska hoppa in i duschen och  sedan äta  lunch idag blir det Thai kyckling-nudelsoup, på eget reccept galet gott blev det tillagades igår till middag så fick vi mat över perfekt att bara värma till lunch, Mumma. Sen blir det skola, efter det ska jag till the city och handla ett par stövlar eller varmare skor eftersom vädret lär skifta en hel del fram över. Synd nog längtar efter våren som tusan & sommarn ännu mer! I helgen står det fest på schemat hoppas brudarna är på bara ska höra mig för. Lär nog blir nice, nu ska jag hoppa in duschen som sagt. Later guuys, Besobeso!



Bild  från min födelsedags fiesta! ;D


Isprinsessorna!


Här är lite mer bilder har klippt av bilder som jag & Sara funnits med på i bakgrunden! ;D haha
Ser att en bild är två ggr men det får ni leva med! nattinatti folket, besobeso!

040209 - 2cool4school

Hi guys! Nej då inte alls 2cool4school idag var det skola vakna lite fel tror jag.. glömde sminka mig som jag numera gör var dag om jag orkar, så sprang snabbt in drog på mig puder och skulle tagit mascara men den glömde jag helt ser det när jag står i hissen påväg ner så fick knalla vidare, glömde ta bort mitt lila nagelack som jag hade på mig så fick gå till recceptionen när jag kom till skolan o be om borttagningsmedel & bomullstuss perfekt slapp jag springa hem igen för jag stod såklart på tuben när jag såg detta, haha typsiskt och 11 minuter på Hagsätra gaah stresstress tog ett train till gullmars sedan tvärbanan perfecto! Vi lagade lax paté med ris och vitvinsås smakade okej när säger jag det om mat? Jo för färsklax smakar 1000ggr bättre än ner mald lax hallå jag älskar lax det där var waste  of money inte lika gott alls! haha
Men det var najs då var lunchen avklarad & gratis woho, sedan åkte jag & Sandra köpte Chailatte i gullmars mums sedan åkte jag till skanstull och gick hem duktigt av mig. haha Nu sitter jag här å tråkar ska ta och plugga lite snart dock så det gör mig inget med en slappar dag. ;D

Lovade mer bilder så here it is, är beroende av chai otroligt gott & sött! haha

030209 - Skridskor & rosor

Hi, idag var vi som sagt i kungsan och åkte skridskor i solskenet & klarblåhimmel vi hade en timmes obligatorisk tid på isen av lärare som bevaka oss men jag och sara var så duktiga och åkte 1 timme och 45 minuter tror jag eller om det blev 2 timmar, ialla fall är stolt som fan att jag kunde åka lika bra som förr har inte stått i ett par skridskor på, hm låt mig räkna ungefär 5år. Vi var grymma där ute värsta movsen! haha Flera brudar va även med och åkte vi hade skoj. Ohyes det kommer bilder fast jag inte hade min kamera med.  Vi fotade med Saras mobilkamera ska lägga upp dem strax.
There it is;

Moí ute på isen, ser hemsk ut men vad gör man inte för o hålla sig varm?
Och alla har väl en fin & ful sida av sig själva, true?

1. Jag igen. 2. Sara.  3-4. Jag och Emelie igen.



Men tack för rosen ialla fall den lilla stund lugnet  varade mamma.

Shop until you drop, right? I did that today!


Min nya übermysiga kofta från Gina. (bjuder  på denna bild, var supertrött  & är)



Favorit jeansen från Gina 27orna sitter bättre än 28orna, YAY!


Svarta tygskor från H&M kan jag varmt rekomendera er som är tygskors älskare!


Shop until you drop, right? I did that today!

Godnatt då allihopa hörs imorgon, besobeso!

020209 - school+ the city!

Go'kväll nu låter de väl som jag shoppar varje dag i mitt liv? haha Nej först var det skola köpte med mig en stor chaílatte påvägen till skolan & frukost bröd åt & jobbade i klassrummet perfekt mattelektion. Sedan skulle vi ta kort tripp till stan jag & Sara från kort till en väääldigt lång visit vi gick in & ut vi är bäst på shopping tillsammans! Jag är allas smakråd & tips, nej sägarn till alla onödiga impulsköp! Jag bytte först min grå tröja jag köpte igår till en större storlek vart perfekt & sedan fick jag med mig en kofta & ett par jeans för: hör o häpna 550kr billigare vilket kap jag gjorde perfekt jeansen i 27 haha jag i 27:or trodde detta var ett skämt hade kunnat ta 26 men dem fanns icke. Perfekt det gick på 184kr den som spar han har! Sedan köpte jag ett par tygskor från H&M, en perfekt shopping dag sedan orkade jag inte bära med mig mera hem då åt vi lunch vid 15 blev donken som jag inte ätit sedan oktober det satt fint proppmätta gick vi till centralen åkte hemåt. - Publicerar strax dagens shopping!

Imorgon är det friluftsdag & skridskor står på schemat, ska bli skoj o se om jag ens kan åka längre det var väldigt/alldeles för längesen jag åkte jag som har perfekt sittande skridskor kanske kameran åker med beror på vilken jacka som jag tar med mig varm chocklad & bullar imorgon med Sara i Kungsan perfekt girlie dejt gumman, vi ser det som det istället för friluftsdag med skolan blä hur ni hur trist de låter.. Ska försöka o hålla mig på benen haha .. Wish me luck!

1 februari 09 - The City Shopping

Hola guys! Today i went to the city, ska inte skriva på engelska det orkar jag inte jag var i ialla fall i stan idag och lämnade tillbaks pumpsen hon i affären försökte pracka på mig ett par nya par bara för jag pröva dem o tyckte om dem och för högre pris än prislappen sa? Konstigt man undrar om dem med flit försöker lura en som på ginatricot hon räkna pengarna framför ansiktet på mig hon sa 500 så jag trodde 500 fast det var 399? konstig brud sen förnekar dem det när man ringer inte alltid man pallar bry sig så det sket jag endå i men nu att hon sa 200kr mer när jag stod där o sätt priset som var 500kr? Men mig är den sista personen dem ska göra så med nu är jag så uppmärksam är alltid de även om jag är trött numera. Så jag sa nej till henne att jag kommer tillbaka fårse om jag vill ha dem sitter dem inte hundra i affären köper jag aldrig skor så det funkar inte på mig för hon la inlägg i skon det hjälpte ska köpa sånna inlägg från bianco kan starkt rekomendera dem!  Letade koftor och tröjor hitta en kofta men för över 300kr från H&M så det kändes inte så kul ville få  med mig flera men köpte en snygg ljusgrå tröj/tunika från Divided.

Tröj/tunikan i grått fick de bli vela mellan den svarta & gråa.


Väskan från H&M's vårkollektion fick följa med hem för ett par veckor sedan.


godnatt allihopa, besobeso!   -  juste kul att det blivit fler besökare här hoppas det ökar ännu mer som förr! :)


RSS 2.0