Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

9 oktober 1990 - 2 maj 2010 <3

Nu har vi fått säga farväl, allt gick så fort, kändes som 1½ timme vart 30 minuter. Fick hjärtklappning, rejäl hjärtklappning när vi skulle få gå fram och lägga blommor på kistan. Och det gjorde(gör) så ont i hjärtat att se alla som sörjer dig, du var & är en älskad person. En fin människa, vi kommer alltid minnas dig vännen, du & jag kände varandra för ett par år sedan. Men umgicks inte nuförtiden men vi hälsade alltid om vi sågs på stan. Du var alltid en glad och varm person. En god  vän. Vi kommer sakna dig här, det är här du hör hemma. Men gud tar sina finaste änglar först! Och du finns alltid med oss i våra tankar och hjärtan Chantal Allen! ♥
9 oktober 1990- 2 maj 2010,  Den 28 maj 2010 begravde vi vår älskade vän.
Din begravning var så himla vacker precis som du!! ♥ Kan inte förstå , även om jag var där känns de bara som flashback och att det aldrig skett eller,att jag sett in i saker som kommer ske i framtiden. Känns otroligt jobbigt. Jag grät så fort beskedet kom och så fort jag såg löpsedlar och inte minst på din begravning. Fina vän!Flyg nu högt, högt upp i skyn, bred dina vida vackra vingar.
Nu är du den vackraste ängeln av dem alla!
Lova att vaka över din familj nu när dom verkligen behöver de,
ge dom tröst och ro. Vi ses på andra sidan, vila i frid!

 


240510

Hello babes,
Med mig är det bara bra, hoppas allt är super med er. ;D
Äntligen frisk, halvt ialla fall ska försöka ta upp bloggandet iaf lite små updates. Seriöst har kommit till stadiet då ja tycker de känns wierd o blogga, känns fånigt?  Som att sitta o kladda sina tankar på en vägg.. haha Ja jag e så normal.. Men jag skriver mest nu för att kunna blicka tillbaka på allt som händer. Riktigt kul o göra det sedan. :) Fick VG+ på Stockholms arbetet som vi gjorde och VG på redovisningen ,. fyfan va sköönt! Och i Engelska Nationella fick jag VG, VG+ och VG på alla tre delarna blev smått chockad men glad såklart!   Och på tidigare svenska arbetet fick jag VG+, trodde fan aldrig det. Gick så bra!! skryt skryt, men jag har fått såå bra betyg nu jämnfört med årskurs 9. Det ska vi inte ens tala om men fick bra i eng, musik och hemkunskap typ. haha ..bra liksom.  Efter skolan satt vi på Snaps, jag och mina tjejor och sedan drog jag hem nu ska vi fixa middag. Är vrålhungrig, så ska gå och hjälpa mamma.
Besobeso ♥

Laaady gaga ikväll!!

Jag och syster (syster köpte) biljetter i sista minuten nu till Lady gaga kommer bli gryymt! :D  längtar så bara 2 timmar tills vi ska bege oss ca. Nu blir det middag & sedan ska vi fixa oss och dra mot globen. Och efter det blir det utgång vi ska fira Linder som fyllt 20 år! :)  Ne nu måste jag dra mig vill bara visa dom fina skorna som jag köpt!! :D Älskaa!
+
Tonight's gonna be a greaaat night! <3
Sooo in love!!

jenny & tove 18 år!!

Igår firade vi J-enjen och Tove som fyllt 18, hemma hos jen. Blev grymt kul började med grillning som grabbarna skötte sedan rulla folk in och vi drog igång festen med dans, tårta och presenter och mer dans natten lååång! :)  Sådana tillställningar uppskattas verkligen, så himla kul o träffa alla underbara människor där! :) återträff blev det.
Träffa kära sessan, som jag inte träffat på år & dar, men nu ryktas de att de blir utgång snart!! ;D
Här kommer lite bilder ialla fall (:
Picture nr no1. Sessan & jag
picture no2. Lite folk, på #dansgolvet^
picture no3. Snyggingarna själva ;)  Moí, Alex and my dj Cornelia. ♥

RSS 2.0