Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

Step Up

image116

Filmen: handlade om kärlek, familjerelationer och lite sorglig var den, men det bästa är alltid dansen, bra gjord, allting blev/ visades i lagom mängder inte för mycket av något utan det var lagom & bra som jag gillar det, veckans tips! Såg The Last Dance ingenting slår den filmen bara älskar att se den gång på gång!

vill fixa om mitt rum! *måste piffa till det*

image113(extra saker som måste bytas ut /inskaffas)

Nick Cannon feat. Anthony Hamilton. - Can i Live


Eleganta vår klänningar.

image112¢¾ By: Asos.com

trött överallt? .. om det går ja!

Hej på er, nattetimmar & jag vill inte lägga mig, vill inte få en nydag? .. för jobbiga lektioner som väntar inpå morgon dagen. Men ialla fall känns resten av världen/min fritid superbra just nu, jag är nämligen medlem på en hemsida som heter Grannar.se där jag lagt ut annons om Barnvaktning/Barnpassning, men valde att svara på folks istället & har hittat en familj som värkade prefekt för mig, visade sig vara det också fick svar efter någon timme eller var det endast en kvart? På förfrågan om dom ville prova med mig som barnvakt, vilket dom ville blev superglad dom bor nära intill där jag själv bor vilket är toppen har en liten dotter på 1år som precis börjat krypa för några dagar sen, gullibebo* Ska bli så kul att få träffa dom om 1-2 veckor, och beredd att börja barnvatka då ska prova den förmiddan-kvällen vi först ses, bra timlön får jag också riktigt härligt! Dom värkar vara hur söta som helst hela familjen Mamma D, Pappa K & förstås lilla E är urgullig fick en bild på dom tillsammans av Delphine som jag e-mailar med några gånger per dag just nu!

Ser fram imot allting utanför skolan faktist, Barnvaktningen & Glamour är igång igen vi kör en fest den 14 Juni, mer info på www.clubglamour.se. & sen har jag mitt sommarjobb väntar på svar om vilka veckor jag ska få jobba det blir väl inom 1-2 Veckor då bör jag fått svar av Sussi min handledare på Praon i Februari därför jag fått chansen till sommarjobb, vilket också är toppen! Ska ni sommarjobba sommaren 2007? om någon läser min blogg? ingen koll längre.. inte så värst poppis!

PUSSHEJ!<3

Mycket plugg, bra med ledighet!

Det känns som om det är 3 riktigt långa månader tills skolan slutar, vi blir fria för sommarlov?..
Men vi har ju super gott om ledighet också!
Lista - Vecka 15. Påsklov.
Vecka 17. Halvdag Fredag.
Vecka 18. Ledigt mån-tis - Valborg. Halvdag Torsdag.
Just nu ialla fall ..

Bra gjort av mig!

Uppfyllda mål: I torsdags -
Jag har varit och sökt sommarjobb,
*stolt* Trodde att jag skulle få jobba på Blooms2 men det är tydligen dött där i Juli månad, så jag ska nog få jobba på Tevere i Nytan,värkar jätte mysigt spec. sommartid, Eftersom jag är under 16+ får jag inte stå i Kassan, eller jag fick men vi ska inte ta risken av att det blir fel sa vi, Det får vänta tills jag fyllt 16. Men jag får göra annat som jag själv tycker är roligare, ryktas att dom gör egen glass där?.. hoppas det!


Icke Uppfyllda mål:
jadu? har jag några .. återkommer jag! Där Till Höger Är Bild På Café Tevere!
image109I¢¥m lovin' it!

image107

¢¾ I¢¥m hooked on this dress!

By:H&M

Dagens önskande:

image106
♥ Mysig Grå HoodieTröja av Dolce&Gabbana.

Bal/Student/Brudtärneklänningar.

image105


Timbuktu - LIKA BARN AVVIKA BÄST DEL 2


Fast det är otroligt svårt för jag ser bara dig.

Ibland känns allting meningslöst? Men jag undrar bara, en sak för jag är över dig men jag måste hitta
någon som jag kan dela allting med, vill känna kärlek påriktigt igen, men vart är han?
Trodde det var du och sen kom han & sen kom du igen .. men det ledde ingenstans du&jag? ..'
Men jag upptäckte att jag kanske ska sluta tänka tillbaks.. Fast det är otroligt svårt för jag ser bara dig.
att ge tillbaks,

Jag har tänkt mycket på att jag måste börja sjunga igen .. mera vill göra mer än sjunga för mig själv? men jag vet inte vart jag ska börja mitt största problem att gå en inriktning i gymnasium som är med sång & musik, kanske skulle passa? Men jag vet inte det är så svårt att få jobb efteråt typ, om man inte har kontakter & känner massa folk, men alla säger att jag ska fortsätta sjunga, vilket jag tänker men jag vet inte hur jag ska komma vidare? .. Eftersom jag inte valde det till 7-9an, för jag ville gå med mina kompisar & i en vanlig klass!

Kom och tänka på min storasyster S ska gifta sig i sommar, någon gång i Juni eller vare Juli? Visar sig nog snart då inbjudan kommer. Ser fram imot det otroligt mycket! då ska också min äldsta syster komma enda ifrån florida tror jag (?) :')

Som när Mormor går bort då har hon bett mig att jag ska sjunga för henne, men det är en bit dit, ska man inte våga tala om döden? Folk gör inte det men i min familj gör vi det speciellt om våra äldre mor&farföräldrar eftersom dom inte är rädda för döden, varför ska vi vara det? Som att låtsas inte veta av att det inte är långt kvar, vi vet alla vad som gäller varför låtsas som ingenting istället!? Jag ställer mig frågan om igen, jag tycker inte det är fel, bättre med förberedelser, än stora djupa hål i hjärtat, även om man får hål i hjärtat, blir dom inte så djupa om man redan försökt uppfylla dom sista målen ilivet för denna underbara själ .. då vet vad man vad som gäller och upprepar inte samma misstag igen att inte prata om det!


Digitalt påG.

Jag har hittat en massa fina digitalkameror, kikar runt eftersom mamma ska köpa en åt mig den här månaden, yes äntligen tur att dom har en massa för billigt pris 2 000 kronor är helt perfekt har hittat 2-3st olika en Sony & Olympus, vilket/vilken tycker ni är bäst har bäst funktioner osv.? :)

Olympus Digitalkamera 7.1 megapixlar, 3x optisk zoom och 2,5" LCD-skärm.
Internetpris 1 750:-
Pris i butik 1 999:-
Sony Digitalkamera 7,2 megapixlar, 3x optisk zoom och 2,5-tums LCD-skärm.
Internetpris 1 990:-
Pris i butik 2 295:-
Allting är samma men det skiljer ½ pixel för Sony har 1 mer, spelar ju ingen som helst roll..? Men till Sonykameran måste jag köpa minneskort hm.. fårse vad jag tjänar på det. Kamerorna är ifrån Onoff . En rosa digitalkamera riktigt clean i say!

ice cream for more!

http://www.benjerry.co.uk/ouricecream/tubs/cookie_dough.gif

Påsklunch hos mormor!

Nu ska jag & syster strax åka till mormor i farsta där tjockasläkten är just nu och äta påsklunch/middag vi får välse hur länge vi stannar.. (fick ett fint samtal på vägen hem!) värt att nämnas tack baby!(: Och sen ska jag bara påpeka hur mysigt moí & L hade det igår hemma hos henne, hennes fam. är på landet så vi var där levdeloppan älskling! haha, ÄLSKAR dej tjejen!<3 bilder kommer ifrån igår vild dag oh-baby & Lwelin@pa.

GLAD PÅSK ÄLSKLINGAR!
image99


mina morgonsmoothies, mums!


image105♥ Mjölk eller Jucie
♥ Hallon eller Jordgubbar, blåbär?
♥ Yoghurt Naturell
♥ Halv banan eller mer

Det är smaksak hur mycker man vill ha i, har mer Yoghurt än mjölk ska
prova jucie som mamma brukar göra i smootien blir mer smak.
RSS 2.0