Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

sjuk & stressad

Många känslor som far runt hos mig för tillfället, är överdrivet stressad just nu fast jag legat hemma snart en vecka känner jag av det. Blir aldrig tillräckligt avslappnad . Och jag är fortfarande sjuk imorgon har det gått en vecka börjar tröttna på att ligga hemma o göra ingenting.. Imorgon blir det visit till läkaren antagligen lite blodprov & sånt, men det är jag ju ändå van vid så spelar mig ingen roll. Hoppas på att få någon medicin så jag blir pigg åtminstone. I'll see whats up tomorrow then.

Får skriva senare under veckan, nu ska jag lägga mig på soffan ett tag.

moms birthday cakes

Fotade nästan ingenting,glömde bort det totalt
men hann i alla fall få bild på bakelserna.Foto: Privat.

Grattis kära mamma!

Idag fyller min underbara mamma år, Grattis grattis mamma!

Skulle ha lagat middag & bakat henne en fin tårta idag men eftersom jag gått och blivit jätte dålig så har jag ingen ork alls, i helgen så kanske? Men ialla fall är mamma påväg hem nu & så ska vi äta thai mat & tårtan har hon köpt också det blir myspys. Nästa helg eller kanske redan nu på lördag ska vi gå ut & äta  vi vet ialla fall att det blir på Grekisk Restaurang finns två super bra här på södermalm så vi får se nu plingar mamma på så måste rusa..   besobeso!

Födelsedagsfirande i helgen!

Syrran & jag håller på att planera mammas födelsedag som är på torsdag då ska vi fira med tårta men vi ska fira på riktigt  i helgen antingen fredag eller lördag mer kan jag inte avslöja här jus nu. Nu är det läggdags i alla fall. Pok.

23 september 08

Hello, ska skriva ett kort inlägg bara,..  Morgonen började med att jag missade mitt tog mot hagsätra så tänkte promenera så såg jag att tvärbanan mot globen gick om 1minut som inte ens var ½ minut så sprang för att hinna med den, kom endå lite sent väl framme i skolan snubbla jag lite i trappan alla tittade men jag trampa vidare upp för trappen man är väl bara människa ellerhur? haha Tur att jag slapp byta om innan till mina kockkläder! Idag hade vi en soft dag i skolan gjorde instuderingsfrågor hela dagen eller från 12.40 -15.30 idag blev det inget storkök idag inte så fick gå till skolan i alla fall, undra hur jag mår imorgon har tagit en tablett hoppas det blir bättre har i alla fall tagit ner min feber- sprängande huvudvärk vilket känns skönt. Ja vad ska jag skriva mer då har faktiskt ingen aning så later guys nu är det läggdags för min del ska lägga mig & läsa min bok.

Besobeso


uppbehåll på bloggen!

Har ingen väl fungerande dator förtillfället så kan inte kolla på musik videos & har inga bilder här syrrans gamla dator. Därför skrivs det inte så mycket på bloggen men ska bättra mig senare!

Beso Beso!

Servering & Storkök

Hello, idag hade vi lektion i storkök vi gjorde pannbiffar som vi stekte på stekbord och potatisgratäng blev jätte gott! Men var helt slut efter det passet hann aldrig äta lunch idag, vi började vid lunch och jag kom iväg 30 minuter innan och glömde plånboken hemma så de va lite surt, men gott vart det ialla fall!


Vaknade med sms från Lina (aka. loojna på bloggen) om jag ville hjälpa till att servera på bröllop den 4e oktober, vilket jag tacka ja till direkt. tror hennes mammas kompis ska gifta sig. Det lär bli roligt. Det är jag, Lina & Emelie som ska servera, eller vi ska plocka fram buffén hålla efter där, fylla på & se till att ingen sitter med tomt glas.
Men nu ska jag avrunda och lägga mig och läsa boken: expert på att rodna, rekomenderar verkligen boken: Räcker det om jag älskar dig & ännu mera boken: Som jag vill vara.
Härliga favoriter hos mig vill inte sluta läsa när jag öppnat boken på nytt.
Författaren av böckerna är Katarina Von Bredow.

besobeso!

14 september.

Är trött o krasslig orkar inte riktigt sitta här, hade en underbar fredag härligt sällskap fick man. Skriver om det imorgon efter skolan. Nu ska jag fortsätta plugga. Besobeso!   -  Och tack så hjärtligt för era fina kommentarer om min sång, verkligen!

Wedding song / Bröllossång 6/9

Jag sjunger deras bröllopssång!

Kommentera jätte gärna!

Bröllop 6/9, solist.

I lördags 6/9, var det äntligen dags för bröllopet som vi väntat.. Redan i våras frågade Sofias mamma om jag ville sjunga på deras bröllop, självklart tacka jag ja till det! Och det skulle ordnas så jag fick provsjunga innan men det blev samma dag som dom hade sin vigsel så fick öva ca. 6-8 minuter innan fast jag skulle fått en halvtimme eftersom det var dop innan som drog ut på tiden så fick jag öva snabbt innan vigseln, galet nervöst var det! Men det gick så bra så, är super nöjd med min sång & vigseln var jätte fin!  Vilken klänning hennes mamma hade, den var helt underbar!


Sofia & jag på bröllopsmiddagen, Bonnie ville inte vara med.

 - Kommer fler bilder senare, och hoppas jag kan ändra ljuset på mina för dom blev jätte mörka och röda ögon aja, fast jag fixade med inställningarna tid att köpa en systemkamera & ny dator? Jatack! :D

No update = Ingen dator..

Har inte haft tillgång till datorn på snart en vecka så får bli update nu är hemma & sjuk typiskt när vi ska börja få laga mat i skolan. Och i fredags hade vi långt pass och lagade soppor som blev till ca. 80pers / vi gjorde till 10pers var. Det var riktigt kul jag och Sandra gjorde morots soppan den blev super god! Nu sitter jag här i ragg sockor, mjukis dress och en stor kopp thé. + plus feber & halsont. men sånt är livet.

Imorgon 2 september

Imorgon bär det av på strandpromenad med skolan fanns många fler aktiviteter men vi valde strand promenaden för det lät mysigt och bra! Så ska möta upp Emelie & Wilma ska även med har inte sett henne sedan hon var 6 månader idag är hon 1½ år gud så fort tiden går! Vi ska mötas vid Liljeholmens tunnelbana och ta tvärbanan därifrån runt 9 imorgon så ska vi åka mot Alvik tillsammans där vi ska möta alla som ska gå promenaden. Bloggar senare imorgon, natti besobeso!


1 september - höstkänsla

Nu är det den 1 september och hösten är här på riktigt, riktig kyla jag älskar hösten för mig är höst stora mysiga koftor, stearinljus, en varm kopp thé och en massa löv på marken i olika nyanser!


Kockkläder
Där har ni mig i mina kockkläder som jag lovat.

RSS 2.0