Rebeccas - Vardag & annat. - Tailsweep Analytics

should i keep or not?

image289


Should I keep them or not? .. hm det är frågan jag gillar dom otroligt men är osäker, en god nyhet är att jag kom i 2 storlekar mindre woho och idag när jag kollade direkt fick jag upp den storelk jag letat efter som en galning igår inne på samma H&M galet bra! men dom var inte nedsatta i priset 398:- gick dom på jag vet inte rikigt vad jag vill? Men jag får nog ta och ska sova på saken är trött och har ont i mina ben kan knappt stå..

Nu är det bedtime goodnight, sleeptight!

Pok!

Still Sunday

Idag var jag som sagt och shoppade med en av min allra bästa väninna Linn !

Här är lite bilder från dagens shopping tur:





1. Den bjuder jag på! (till viss del)
2. Linn i hennes nya plagg efter shoppingen.
3. Jag, Sandra & Syster då Linn hjälpte till med projekt.


nu är det strax läggdags! :-)

Natten till söndag..

Nu sitter jag här och slappar snart kommer lite bilder från idag.. sen ska jag försöka hinna ta tag i bloggens layout. men är sjukt trött eftersom några tjejer som bettet sig värre än mina yngre tjejkompisar, som små flickor dom satt ut mot gården hade "fest or what ever they call it" igår natt dom satt på balkongen till kl. 6 på morgonen.. fy fan (ursäkta språket) vad arg jag blev dom gjorde ljud som lät förfärligt och hostade gjorde en tjej i en KVART (egentligen 20-30min) om & om igen tillslut tröttnade jag ordentligt, oja då öppnade jag fönstret och skrek håll käften nu räcker det. Då var klockan ändå 'bara' 03.30, somnade inte tidigt men ialla fall tänkte amen då lär dom väl gå in snart runt kl. 02.30 var klockan en då när jag tänkte det men nejnej, dom satt där från att jag kom hem kl. 22.00 på kvällen liksom! Inte konstigt om man tröttnar så höll dom på i ja ni kan ju räkna ihop det själva heela natten folk stängde balkong dörrar & fönstren man hörde hur alla smällde igen, blev så irriterad satt i hörlurarna och drog på lugna favoriter från mobilen vaknade till kl.06.00 igen då satt dom ännu ute drog ur mina hörlurar stängde ventilerna somnade om här var det bastu när jag vaknade solen sken ju ute jag kunde inte brytt mig mindre om att natten var usel..

Klaga inte på mitt inlägg tack jag skriver bara av mig här så tänker ni det så tack&hej!
hoppas ni andra sov gott! :-)


Pook!

Söndag / Dag!

Idag var jag i stan med Linn det var lite som att vi sparat shoppingen till nästa söndag liksom, vi handlade o handlade tills vi knappt orkade gå mer eller (Linn handla mest) men jag njöt av alla klädaffärer/sko affärer lika mycket för det ofcourse! ska plocka lite i rummet också hann inte dammsuga men jag gör det imorgon efter skolan (jag är rätt bra på att göra såhär skjuta upp saker, ska inte göra det men det händer!) haha

.. who doesnt?

ha en mysig söndag kväll njut så länge det varar!

Pok!

Tears Dry on Their Own - Amy Winehouse!




Hon är ju så otroligt bra, här dunkas det högt med Amy i högtalarna. är helt hooked!

Lördag dag/kväll.

Igår var jag istan med L försgt och främst och vi gick igenom stan hittade super snygg byxor och stövlar fann jag med ska kika vidare idag fick inte med mig något hem eftersom att byxorna inte fanns i min storlek tyypiskt har gått ner 2 storlekar. thats so wierd!



Men ialla fall sedan åkte jag hem och mötte lite släkt på vägen, så fin klädda tänkte jag dom skulle på bröllop.. Och sedan var det ingen hemma jag fick flipp tro mig. men mamma kom 10 min efter som tur var hon som sa att jag inte alls behövde nycklar typiskt. Jag åt lite och drog sedan iväg hem till Lilla E som går stadigt nu kan alla kropps delar öra, näsa osv. & djurens läten katten är sötast låter typ *miiiiiiaaaaaou* ur gullig. :-) Satt barnvakt där i 3½ timme drygt.
Allting gick bättre denna gång inget skrik & gnäll hon tog vällingen & var så snäll så när det var läggdags lilltjejen låter som hon är äldre hon är bara 1½.


Nu sitter jag här och ska börja fixa & trixa med ny blogg layout faktiskt & nya teman osv. ge gärna tips om det finns något speciellt man kan skriva för att bättre bloggen eller så..

MEN FÖRST DAMMSUGA & STÄDA MITT RUM!


Pok!

Zara!

F**k me pumps - Amy Winehouse




Låten passar perfekt till mitt lilla sko-tema här, haha lyssna & njut
!!








Hittade dessa älsklingar i söndags under shoppingen med Linn såklart, så dom ska jag köpa så fort jag har pengar igen, dom kan man ha höst som vårtid vilket är super bra. Det är klack skor kanske syns? fick ingen bra bild direkt för vi fotade snabbt sen var det bråttom iväg dom går ialla fall på 599:- tror jag det stod.

Matglad Torsdag!

Idag har varit en skön & rätt enkel dag, god mat som vanligt i skolan klart vi har blivit utsedda till att ha stans bästa skolmat! :D det ska dom ha grym credd för! Men men, mat är inte allt men det är viktigt det också vi hade svenska & engelska idag konstigt nog vilket var kul ialla fall. Sedan hade vi hemkunskap och då gjorde vi kladdkaka ugnen brände våran efter 5 minuter konstigt nog, helt sick så vi slängde ihop en ny som vi typ slängde sen för vi var så mätta.. Hela dagen - varje dag! Är absolut inte sockersugen just nu, men mat skulle sitta fint snart kommer mamma med Donken, mumma vilken lyx vecka jag har haft, nästa vecka blir det ändring! hoppas alla har en mysig torsdag

Pok!

Onsdag!

idag har jag varit i skolan, vaknade ialla fall på rätt sida bra humör och sen så när jag var helt ensam blev allting fel, hitta inga kläder jag ville ha på mig så, fick bita ihop och ta på mig det som fanns, ( inget världs problem) men sjukt irriterande på morgonen tyvärr! skall sluta klaga, menmen så kom jag iväg hade bildlektion läänge kul var det & sen hade vi engelska lektion och var i datasalen vi har engelska tema vecka, älskar engelska växte upp med en del faktist. Och våran nya engelska lärare är Great I say, struntar i era åsikter men lärare ska inte ha sina favoriter utan kunna se allas olika kunskaper! slut tjatat för min del idag var en dålig onsdag förutom när jag kom till bilden i skolan, förstörde min bild lite där men det får bli som det blir.
jag kan när jag vill!


Pok!

tårta tårta firande av mami!

Jag som älskar att baka fick chansen idag också bakade mammas tårta mumsig blev den.


Recept:
Använd dig antingen av en sockerkaka.  (Eller köpta bottnar!)
Mellan förpackning grädde.
2 bananer. - rör om med en klick grädde.
Hallonsylt. - rör om med en klick grädde också.
Mormors Hallon på toppen.


image284
(ena blosset brann ut innan kortet togs)

nya skor för hösten/våren,

att kunna kombinera till båda våren & hösten bilder kommer senare dom ska ialla fall köpas i helgen!


nu är det tårtbak &  desperata som gäller .. PUSSHEJ så länge!

Desperat Housewifes!

Snart blir det tårtbak får skynda på innan favorit programmet börjar älskar verkligen Desperat Housewifes,
till dessa damer engång i veckan  får man absolutly gotta sig! :-)

image283

Tisdag!

Idag är ingen vanlig dag idag är det ....

image282

Söndag / hurtbulle!

Idag vaknade jag och kände för att ta en tur ute, så jag satte på mig leggings shorts & peaktröjan and off we go (of i went..) Det var riktigt skönt men jag har en förmåga att springa alldeles för fort men det var skönt att kunna springa mitt i stan liksom alltid så mycket folk men nu var det nästan tomt utom i lekparken, och solen sken så det var en mysig morgonstart, kom hem snabbdusch eftersom mamma hade gjort i ordning söndagsfrukost och så kollade vi såklart på Eastenders. Nu sitter jag här ska göra mig iordning & åka till stan med Linn! :-) ingen shopping för min del.
Hoppas alla får en mysig söndag!

Pok!

Lördag!

Hallå världen! :-)
Tänkte passa på att skriva medan bloggen inte är nere kommer säkert vilja skriva inatt eller nått just nu har jag grymt tråkigt sitter och lyssnar på musik, har tänt massa ljus. I morse kom jag på att jag inte skulle sitta barnvakt ikväll men tydligen ligger jag en vecka före gud vad jobbigt att jag börjat bli så vimsig aldrig varit det förr.. men idag så köptes det en ny kalender (mami gjorde det), precis när jag skulle iväg mötte Elin & Bonnie vi gick och fikade snackade skit i timmar, älskar det med er tjejer! Nu ska jag hämta en skål glass och titta klart på - A walk to remember, hoppas alla njuter av lördags kvällen på något sätt!


Pok!

Torsdag!

Idag började morgonen dåligt stressade iväg till skolan efter lite fix i badrummet men nejnej hade ju faktist glömt mitt schema i skåpet så fick skylla mig själv som typ hälften av klassen när vi började kl. 9.00 idag .. kändes surt hann knappt fixa mig alls. aja thats life kom dit halv 9 ialla fall och många från klassen stod utanför jag frågade mig själv varför? jo då hör jag bakifrån skåpen vid bänkarna AMEN vi börjar ju kl.9, jaja slut tjatat!
Nu sitter jag här efter en rätt så skön dag, vi hade hemkunskap sista lektionen vilket var super kul lagade mat med mina mäster kockar Bonnie & Sofia, underbart gott vi hade "utmaningen" idag, då våran lärare plockat fram allt som fanns och man fick laga precis vad man ville riktigt gott blev det Potatis klyftor/Grönsaker i ugn, Stekt Currykyckling, Grönsallad, yoghurtsås & Frukt till efterrätt mumma! - blev typ världens måltid eftersom man skulle lagas enligt tallriksmodellen'  Nu sitter jag här är propp mätt åt också massor till lunch innan hemkunskapen så dagens middag blir väl typ Glass, chokladsås & banan, lyxa till det lite! ( först blir det nog varma mackor så inte bara glass, men man kan ju alltid önska)

Hoppas alla har en bra kväll!

Pok!

ojoj tiden rinner iväg..

Hello där ute! :) Nu sitter jag här igen hade en konstig men rolig eftermiddag dom där killarna var helt körda ju visst Bonnie? haha Tiden ringer iväg väldigt fort jag har ialla fall hunnit rensa igenom hyllor av 10 duktig flicka man är! hittade en väska på köpet mammas gamla fick jag låna/ha hos mig istället thanks mamita!
Nu ska jag återgå och slänga in resten som inte är inne i garderoben ännu och fortsätta när jag känner för det imorgon KANSKE man vet aldrig med mig, har alla haft en bra dag/kväll? Hope soo good night!

Såg uttrycket Pok fick svar på min undring över vad det betyder, PussoKram, super ju så här är mitt första!


Pok!

Tisdag

Hejhej, kom precis upp (glömde posta inlägget 25min för sedan, shame on me!!) har varit och handlat mat med mami min, vi såg sötaste lilla tjockisen som satt i bärselen hos sin mor hur söt som helst när jag log så sträckte han ut handen, lill plutt så söt och jag blir helt bebis-tokig! hihi
image281
Ikväll är det ialla fall Desperate Housewives  längtar galet, ska bli så kul att se vad som händer nu ..
kommer bli galen på att vänta till tisdagen efter och tisdagen efter det, som alltid.. haha
Var i skolan idag och det var skönt förutom mina otroligt kliande strumpbyxor, blev galen så vandra hem på lunchrasten (har 1timmes lunch varje dag) lyyyx! Menmen så bytte om mjukisar fick det bli så skönt så nu har jag tvättat upp strumpbyxorna båda två hoppas inte dom ska klia sen, tvättvattnet var grått jätte mycket färg kvar säkert medel för den delen!

Hoppas alla får en mysig kväll, ska mysa & titta på Desperata till det blir det 'äpplekaka & vaniljglass mumma*

Ciao!

Lillasyster: äpplekaka !

image280


(provsmakad) ..

Bulle i ugnen!

Det blev några Scones & två äppelkakor, mumma vad gott kunde inte låta bli att smaka av båda två ojoj, måste sluta äta så mycket sötsaker det går inge vidare ialla fall^ haha .. mumsigt blev det med hjälp av mami!


Scones bakning påG, under är mitt fina resultat:
image279

foodtime!

Har varit lost hela dagen mått kasst mestadels av helgen, nu ska jag försöka att låta bli o slöa här ska baka äppelkaka, scones & laga middag med mami får se hur länge jag orkar stå upp!

M*VIE

image277Såg nyss klart filmen, jag tyckte att den var bra men kanske inte fullt så rolig som jag väntat mig? Men endå helt okej så jag gillade den, homer hade en "snällare" sida & Bart visade en känsosam/öppen sida vilket var roligare att se så att allting inte var exakt likadant som på tv, ja rekomenderar att den ska ses absolut, jag som tänkte se den på permiären men så blev det inte någon månad senare, menmen bättre sent än aldrig, som sagt för alla som inte sett den bör den ses!

Frisör next eller?

Jag slingade Linns hår!


Jag & Linn igår Hemma hos Titus när jag gjorde ljusblonda slingor på henne, resultat ses imorgon!

Gårdagen

Igår var jag som sagt med Linn med gott samvete kunde vi åka in och shoppa kläder jag fick med mig en koft/tröja från Gina tricot & sen köpta jag strumpbyxor ska det vara så svårt att hitta tjocka/varma strumpbyxor tydligen ska man behöva springa in&ut på 5 olika H&M tråkigt nog tillslut fann jag dom och då var jag nöjd den köpte Linn hårfärg och bestämde att jag skulle göra slingor på henne så vi åkte hem till Titus efter lite tjat fick vi göra det hemma hos honom jag lovade att inte kladda, haha jag är faktiskt duktig resultat kommer imorgon jag är bara van att färga hela håret på någon men det blev snygga slingor för att vara nybörjare *små stolt * men men sen kom vi iväg till slut och vi fikade på Fåtöljen först åt vi middag där vi delade på en pasta sallad med kyckling så gott och sen blev det en kladdkaka att dela på & varsitt glas te för mig blev det så klart chai-te ovanligt va? Men nu ska jag sluta babbla här kommer lite bilder från gårdagens shopping:

image274
Stickade tröjan är från Gina Tricot den har söta små fickor också så mysig,
den är lika svart som på andra bilden där den syns i bakgrunden.

image275
Strumpbyxorna som jag jagat runt efter på 5olika H&M.. grått & stickade plagg är så snyggt!


Hoppas alla har haft en skön helg! :-)

kikade i påsen..

Kikade i påsen med det nybakade brödet det var inte scones my bad.. Rågrutor mumma var dom ialla fall & chai-te är helt te beroende hösttid.. & ställde mig och skummade mjölk. Tips: Med lite kanel på gör smaken perfekt, , nu ska jag kika på film tänkte jag men får bli svenska-uppgifter först & hemkunskap senare film tittande! ha en super skön söndag!
67297-272frulle
(min dåliga mobil kamera funka halvt ialla fall)

Ciao allihopa!

frukost eller lunch?

Nu står det mellan frukost eller lunch? hm.. Lunch Lassange & frukost scones & marmelad, chai-te.. besluts ångest javisst! Det får bli några Scones just nu, idag blir det till att pluggaplugga massvis men och andra sidan  ska jag börja med att glo på film a walk to remember myspys!  Senare kommer dagens shopping (gårdagens vill säga) sedan har jag lite annat att skriva om måste bli bättre på att skriva här fan! haha

PUSS så länge!

Han tejpades fast vid en stolpe..

Douglas Dahlqvist
14/9 på SVTs nyheter, jag hakade upp mig att så hemska saker sker!

14-årige Douglas Dahlqvist kan få 150.000 kr i skadestånd efter att ha mobbats av två skolkamrater. Skadeståndskravet är det hittills högsta som Barn- och elevombudet krävt.

Den avgörande händelsen inträffade i slutet av maj när han tejpades fast vid en stolpe på skolgården.
Därefter fotograferades han av förövarna och bilderna spreds.
-Jag fick ingen luft. Jag försökte komma loss, det gick inte. Det gjorde jätteont mot revbenen, säger han.


Jag tål seriöst inte mobbning gud jag blir så sur.. att retas är en sak det skiljer sig otroligt..
Bara tanken av att folk kan vara så himla dumma fan det gör en helt upprörd, den här lille killen är ju hur söt som helst kanske har gått ett år sedan dess eller? Tv4 fick inte visa pojken för hans mor, men SVT fick det? Konstigt nog för vi gick och grubblade på hur han såg ut.. Han blev kallad fetto, cpunge osv. han kanske var stor förut vilket man inte alls kan se nu ialla fall, men det ger ingen rätt att vara så elak? folk ska inte missbruka ord sådär! Sånt här får inte förekomma nejnej!

Grått och tråkigt ute..

Idag är det grymt tråkigt väder men vad gör det vaknade duschade & var på gång ut redan kl. halv 1 men nu sitter jag här och ska möta Linn kl. halv 3 istället eftersom en del planer blev lite stressande så vi hoppar det och tar det imorgon eller i veckan typ? Nu har jag och mami på högsta volym på datorn (NU spelas: Earth Wind and Fire) & här springs det in & ut ifrån badrummet måste bli klar snart ska sminka mig och byta toppar & kofta sen bär det iväg oj ändrade planer 14.45 istället mer tid i badrummet haha, super nu ska jag kila hoppas alla får en toppen dag senare kommer dagens shopping idag blir det Shopping & fika dag,
party ikväll we' ll see later!



Ciao Bella/os :D

Stämmer det verkligen?

Gjorde testet på kanal5 tydligen är jag mest lik...  Du är mest lik Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj.
Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

( Mörk markerade stämmer och överstrukna stämmer inte! )


Du gillar:
Public service, storhandla (kläder?), brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

( Överstrukna stämmer inte och mörk markerade stämmer! )

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea (?), Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

Vem är du?

Godmorgon världen!

Jag undrar om jag har några läsare alls? eller är det bara inbillning att mina läsare går upp hela tiden? hm..
Ni kan väl säga hej eller vad som helst tar 2sek vore kul att se om det är fler bloggare som läser eller bara annat folk? får väl sätta en liten fråga stund sen om det inte funkar att fråga såhär i text? haha :D
Aja nu blir det frukost rost macka ost & marmelad mumma* Idag kommer bli en bra dag hittills känns det så ialla fall, ska försöka hinna in till stan köpa almanacka och en tjock tröja eller en härlig kofta annars blir det en everest väst. fast är sugen på en canada goose väst men det blir om någon månad isf. vi får la se? .. Och jag som ska spara till våran utomlands resa 2008 då vi ska dra iväg hm.. måste allvarligt lösa detta på något sätt aint gonna work this way. jag slösar bort allt jag egentligen bör spara gud så irriterande det börjar bli..

Hoppas alla får en mysig söndag njut även fast helgen lider mot sitt slut den kommer tillbaka ;)

PUSSHEJ!

regnig dag!

Idag ska det tydligen regna all day long? vad ska man hitta på då liksom? bio är ingen idé är så otroligt trött stan för mycket folk .. ja så vad ska alla hitta på idag då? själv har jag städat och donat ett tag nu och ätit lite gott mellis mumma* orkade inte ens hela den var så mäktig.
mums vanilla yoggi*














Hörs senare Ciao!

Ommöblering

I lördags möblerade jag om mitt rum lite grann och därför har jag satt upp ny förvaring för alla mina tidningar glamour, ELLE osv. dom får inte plats annars att ligga i hög i hyllan så har fått rosa "bok-tidningsförvaring" nu har jag en rosa hyll del, bästa är att dom är rosa.. haha älskar rosa, dom är ett bra tips för tidnings förvaring & skol böcker, otroligt mycket snyggare än att det ligger huller om buller!



Dagens shopping

Idag efters skolan gick jag och Elinpelin till Ringens C och bytte ut mina mjukisbyxor som mamma råkade köpa fel utav igår + att dom var slut i stan och bara ringens H&M hade rätt modell som jag letade efter tur att min storlek fanns dom, fick 50:- tillbaka efter bytet, så först en vända till åhléns och lite till, sen kände jag att jag behövde nytt hårspray & mousse så det blev det till slut MeH&M underbara priser, handlade hårspray & hårmousse för 24.50:- styck så fick dom för 49:- tillsammans & mjukisbyxor för 149:- är nöjd ialla fall!

Mjukisbyxor Från H&MHårspray & hårmousse

(ursäkta dom dåliga mobil bilderna)

Stickat = Höst (!)

Stickat

Lite gott och blandat, till bra priser. I love it! vilka är era höst favoriter / affärer med bäst höstmode?

Dålig update

Nu ska jag sätta igång att blogga bättre ialla fall .. Dagen har gått fort men ändå väldigt segt vi gjorde vårat plojfoto det vart faktiskt kul tillslut i sista stund ska det fixas hit & dit, vilket alltid stämmer in på oss 9H haha, vi hade *YO MAMA* tema så underbart skön stämning först massa tjafs som vanligt sen så kom vi överens om att alla tjejerna skulle stå på en sida och killarna på sin sida en kille och en tjej från vardera satt hukade och "battlade" mot varandra vi runt om var deras "crew" dom flesta hade lite stora tröjor och mjukisar så satt vi på högtalare, blir nog ganska kul ändå faktiskt! Hoppas nu att kortet kommer med eller följer 9H olycka som första 9H där min syster och flera kompisars syskon gick? haha.. hoppas inte det! ;D nejdå det blir nog så bra så!

mer uppgradering kommer snart!

PUSSHEJ så länge!

Tisdag, jag tror att det är måndag hela tiden.

Idag började vi tydligen 8.40 inte 30 där sprang typ hälften av klassen i onödan? Hur är det tänkt att man ska minnas så tidigt på morgonen och efter att man fått höra det en gång för en vecka sen att man börjar senare en tisdag, när man inte ens hängde med eller lyssnade och alla scheman säger annat..? Aja, nu sitter jag här och funderar på hur vårat skolfoto kan ha blivit och enskilda fotona säkert hemskt hoppas inte det för dom ska sättas upp hos mormor och skolkatalogen kan ALLA titta igenom.. haha Våran klass stod och garvade igenom ungefär hela gruppfotot, välte ner översta bänken osv. så fejkade-leenden åkte på då vi skulle vara "samlade" på kortet. I alla fall hittade lite roliga videos på youtube med folk som dansade bröllops danser the first dance, första dansen som den kallas eller father and daughter dance som också finns, helt oroligt bäst kan bara se min mamma och jag på min bröllopsdag som i videon nedanför, riktig lycka! nu ska jag stänga ner bloggen för idag, PUSS&KRAM!



Tisdag!

  • - Roligaste    Lil'mama - lipgloss!



Såg precis denna video, den är verkligen hur rolig som helst
den där killen är verkligen lik henne & hel skön värt en liten titt!
Nu ska jag bege mig av och äta frukost höll jag på och säga menade middag, men jag åt ingen frukost imorse hemma utan efter 2 lektioner idag så gick jag, alicia & elin till mc donalds frukostmenyn var borta så det blev små chickenburgers och en glass åt mig.. som en av ägarna sa: bra frukost tjejer! haha så härlig, dom var riktigt trevliga trots att dom knappt fått igång någonting där ALLS, ägarna eller "cheferna satt mitt imot vårat bord, dom måste suttit och små lyssnat på vårat samtal.

PUSSHEJ, så länge!

Måndag snabbt & kort-inlägg.

Hoppas alla mår bra själv hade jag feber imorse låg hemma och vila så nu är jag feberfri och ska väl försöka hålla det tills imorgon då vi har skolfoto hoppas jag, har duschat & tvättat håret fönat håret lockigt & plattat det och rakt blev det mina vänner, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sen är det sleeping time.
plattplatt











(Ser nog lite små sur ut, faktist mer trött bara haha ..)


GODNATT , PUSSHEJ!



Uppdaterar

Inget SL-kort idag inte .. var typ 100 pers inne vid SL-center på T-centralen, kollade vilka ställen som var öppna idag och det var bara inne vid Sergelstorg så åkte in ialla fall men vände direkt orkade inte köa så länge det bara fylldes på med folk hela tiden .. får gå imorgon efter skolan till Slussens SL-center och ordna mitt kort.
Så nu sitter jag här och ordna lista på saker jag ska köpa imorron eller nästa helg we´ll see soon, ska in och laga klart maten med min kära mor idag blir det Kyckling Wook & nudlar. Mumma.

PUSSHEJ!

Lör-Sön

Lördag - igår var jag bara hemma tills jag skulle sitta barnvakt åt Ella hon hade nog lite svårt att känna igen mig efter att bara ha varit med mamma hela sommaren och aldrig varit ifrån mamma så hon var ledsen halva tiden jag satt barnvakt tills jag la henne eftersom hon var trött, vägrade äta eller ta välling flaskan, så det blev bums i säng. Sen åt jag middag och dom hade lämnat lite fika också, alltid så gulliga sen ringde Lina vi pratade i en halvtimme hade så tråkigt, sen när jag kom hem kl.nio så satt jag vid datorn ett tag och sen så åt jag lite mera mat, satt väl här tills kl. halv två då ringde Lina igen vi pratade om allt möjligt så skönt, tack för att du alltid ställer upp gumman! :-) Sen la jag mig kl. halv tre då vi lagt på så kollade jag på mitt andra avsnitt från Sex and The City har börjat kika på första boxen dom allra första avsnitten IGEN, längtar tills långfilmen kommer!! Nu ska jag göra mig i ordning & gå till slussens SL-center och fixa nytt busskort eftersom jag inte orkade det igår, sen till ringensC eller till innestan om jag hinner vi fårse måste handla lite stuff, men bara om jag hinner har en timme och en kvart på mig knappt så jag lär hinna.

Hoppas alla får en mysig söndag ialla fall!
PUSSHEJ!

Fredag

Fredag - Vi slutade 14.10 vi var rätt taggade inför kvällen alla brudarna, efter det så kom Linn till min skola vi åkte till stan och lämna tillbaka ett plagg & kollade runt i affärer och kikade på skinn jackan som Linn nu köpt, ur snygg på henne! Men jag ska nog hoppa över skinn jackan kommer ändå bara frysa i den, en jacka går på 1500 kronor knappast att jag tänker frysa för att vara snygg? nejnej, det löser sig. haha Ska nog köra på Väst istället. Ialla fall sen så mötte jag, Bonnie & Sofia när vi kom till Skärmarbrink med våra tunga väskor, så hade B glömt sina nycklar.. haha men det gick rätt fort då jag & S väntade var vi vrål hungriga och jag orkade inte ens ta mig hem innan för att äta middag så vi åt hemma hos B det var mysigt vi tre som alltid förstår varandra. Vi hade Telefonterror skojar inte 3ggr i minuten ringde våran telefoner alla på lågtbatteri.^^ så jag blev smått galen ville stänga av telefonen men sen kom tjejerna när vi fått göra oss i ordning ialla fall. Vi hade super mysigt, tills jag började må dåligt då ville jag hem men stannade en timme eller nått sen orkade jag inte mer, tyvärr lite misslyckat men man ska inte förstöra för andra för att man själv mår dåligt, det gör aldrig jag. Hoppas ni hade kul ialla fall tjejer & boysen som kom senare.. haha


Photos coming up soon!

RSS 2.0